Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

QUOTE(Aurute @ 2015 01 09, 18:59)
AČIŪ, b.s. Aš irgi džiaugiuos. Gerkit virtualų šampaną į mano anūkėlės Emilijos sveikatą.  drinks_cheers.gif

dideli ir šilti sveikinimai 4u.gif ir dar vardas koks gražus... smile.gif

ariu ir aš per dieną, bet tai man ne jokia dieta... nes grįžus nieko kito nedarau po darbo, tik vis valgyt, užvalgyt, pavalgyt ir pan. iki vidurnakčių einu...
Atsakyti
[quote=Bites Rites,2015 01 10, 12:00]
Kokia čia nesąmonė? Man susidaro toks įspūdis, kad aš jau visai dirbt nebemoku, nes tos naujovės neatneša gero nei vaikams, nei mokytojams doh.gif Apkrauname vaikus ir save bereikalingais darbais, o naudos nėra...
Pasirašau drinks_cheers.gif šimtą kartų drinks_cheers.gif , bet turiu sukurti tą lapą ir taškas doh.gif , linkiu, kad šie nauji vėjai jus aplenktų 4u.gif

Atsakyti
Dideliausi sveikinimai močiutei ir tikrai džiaugiuosi dar vienos moterytės atėjimu į šį pasaulį. Aukit didelės, ramios ir sveikos. thumbup.gif
Skaitau apie kažkokius vertinimo lapus, nieko nesuprantu....ar jie privalomi ir nuo kada ? Mes visai turbūt gyvenam be naujos info, net gėda. Gerai, kad esat, pasidalinat naujienomis, o tai visai liūdna būtų. cry.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 01 10, 20:21)
Kur įsidarbinai, jei nepaslaptis? blush2.gif

Labukas smile.gif Pradėjau dirbti papildomai AVIVA kompanijoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 11 sausio 2015 - 11:13
Sveikos,

atleiskit, kad nepaskaitinėjus klausiu, galbūt jau rašėte. Kur perkate lipdukus pasiekimams vertinti? Ar susiduriate su problema kur jų įsigyti?

Būsiu dėkinga už patarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarr @ 2015 01 11, 16:50)
Sveikos,

atleiskit, kad nepaskaitinėjus klausiu, galbūt jau rašėte. Kur perkate lipdukus pasiekimams vertinti? Ar susiduriate su problema kur jų įsigyti?

Lipdukų gerų yra www.visiplakatai.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarr @ 2015 01 11, 16:50)
Sveikos,

Pegaso knygyne esu mačius lipdukų su pupelėm ir riešutėliais. Jie suderinti su "Pupos" ie "Riešuto" vadovėliais, labai panašūs į ten esančius.
http://www.manoknyga...rselis-1000.jpg
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 01 10, 16:54)
Aurute, nuoširdžiausi sveikinimai. Turbūt neapsakomas džiaugsmas smile.gif

Aurute, siunčiu didžiulį glėbį bučinukų močiutei ir mažylei anūkėlei wub.gif wub.gif wub.gif
Manau, kad emocijos liejasi per kraštus. SVEIKINU user posted image
Atsakyti
Aurute, kokios malonios žinios wub.gif turbūt širdis dainuoja, galima tik įsivaizduot kokia palaima senelių namuose sklando ax.gif

Vaivoryte, o kas "nuleido" jums tuos pažangos lapus?
Atsakyti
Aurute, sveikinimai. Mažylei sveikatos ir stiprybės augant.
user posted image
Atsakyti
merginos, AČIŪ AČIŪ AČIŪ. Kaip malonu, kad Jūs irgi su manim džiaugiatės. Negaliu net pamokom ruoštis.

Skypinamės po kelis kartus per dieną.
Atsakyti
Sveikutės,
Kaip leidžiate savaitgalį? Aš abi dienas prie mokyklinių darbų prapuolusi. Apšvieskit jei galite apie standartizuotus lietuvių k. testus 4 kl. Ir pernai ir užpernai buvo teksto suvokimas ir rašinys. Ar išlieka tas pats? Buvo mūsų pašte įkelta pasirenk standartizuotam testui, ten skaitau ir matau gramatines dar užduotis. Ar jos bus standartizuotame teste? Pasidalinkite mintimis iš kokių dalių laukia testai?
Atsakyti