Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

QUOTE(lutute1 @ 2015 01 08, 23:32)
Naudinga žinoti. Dėkui smile.gif

Alt + 0128 = €
Ctrl + Alt+e=€
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2015 01 08, 23:32)
Naudinga žinoti. Dėkui smile.gif

Alt + 0128 = €
Ctrl + Alt+e=€
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2015 01 09, 19:36)
Sveikinimai dideliausi Aurutei (močiutei), mažyliui ir jo mamytei. Būkit visi laimingi ir sveiki. kaip smagu. Tikrai labai džiaugiuosi.

Jungiuosi ir aš prie dideliausių sveikinimų Aurutei ir jos anūkytei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 01 06, 19:23)
Sveikutės,
Kaip įsijautėte į darbą, ar vaikai dar miega pamokose? Sakykite, ar ketvirtokės paminėsite 100 dienų iki mokslo metų pabaigos? Gal esate kažką dariusios ir galite pasidalinti idėjomis ar scenarijais? Būčiau dėkinga.

Miega, kai kurie, net puikiai besimokantys, neaktyvūs. unsure.gif

Nežinau, aš kažkaip jau nemoku išreikalauti. Jiems niekas neįdomu. Kaip man pasikeisti. Nes jau matau, kad man šakės. Kažin kur galima pasikeistri?

QUOTE(Vaivorytė @ 2015 01 08, 21:47)
labas vakaras,  gal kuri jau naudojate ,,Pradinio ugdymo mokinių asmeninės pažangos fiksavimo lapą“ .Gal galit pasidalinti įspūdžiais?Gal galit pasidalinti ir pačiu lapu? 4u.gif Nes man čia žalias laukas ax.gif

Oi, kas tai? blush2.gif
QUOTE(Aurute @ 2015 01 09, 17:57)
Labas vakaras, merginos. Pasidžiaukit kartu su manim.

user posted image

Jei neaiškuo kuo taip džiaugiuos, žvilgtelėkit į parašą.

Sveikinu. Tegul mažoji auga sveikutė ir gražutė. Dėkui už vaišes. Jos man tiko. Man dar toli iki to. Mes dabar su sūnum išgyvenam ligą "paauglystė". doh.gif Pradžia doh.gif Bet sunki doh.gif Bet sako, kad nuo šitos ligos pasveikstama. Man daug sunkiau nei kūdikystė. Gerai sako tie senoliai, kad maži vaikai maži vargai. Kokie tie mūsų senoliai buvo išmintingi. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2015 01 09, 22:09)
Be abejo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif Už Emiliją drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 01 09, 00:47)
labas vakaras,  gal kuri jau naudojate ,,Pradinio ugdymo mokinių asmeninės pažangos fiksavimo lapą“ .Gal galit pasidalinti įspūdžiais?Gal galit pasidalinti ir pačiu lapu? 4u.gif Nes man čia žalias laukas ax.gif

Laimingosios savo nežinojime esat 4u.gif Čia kiekvieną pusmetį vaikas kiekvieno dalyko lygį rašys į lentelę ir ją lygins su praėjusiu pusmečiu ir su praėjusių mokslo metų pusmečiais ir įsivertins savo asmeninę sėkmę, ir dar parašys, ką jis numato ateinančiam pusmety pasistengti geriau išmokti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 01 09, 19:59)
AČIŪ, b.s. Aš irgi džiaugiuos. Gerkit virtualų šampaną į mano anūkėlės Emilijos sveikatą.  drinks_cheers.gif

Džiaugiuosi kartu su Jumis. Tegul auga Emilija didelė ir sveika! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 01 09, 18:59)
AČIŪ, b.s. Aš irgi džiaugiuos. Gerkit virtualų šampaną į mano anūkėlės Emilijos sveikatą.  drinks_cheers.gif

keliam taurę thumbup.gif už Emilytę wub.gif
Atsakyti
DĖKUI, merginos, kad esat ir kad kartu su manim pasidžiaugiat. Viena nežinočiau kur dėtis iš laimės. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 01 09, 23:27)
4u.gif Už Emiliją drinks_cheers.gif

Papildyta:

Laimingosios savo nežinojime esat 4u.gif Čia kiekvieną pusmetį vaikas kiekvieno dalyko lygį rašys į lentelę ir ją lygins su praėjusiu pusmečiu ir su praėjusių  mokslo metų pusmečiais ir įsivertins savo asmeninę sėkmę, ir dar parašys, ką jis numato ateinančiam pusmety pasistengti geriau išmokti doh.gif

Kokia čia nesąmonė? Man susidaro toks įspūdis, kad aš jau visai dirbt nebemoku, nes tos naujovės neatneša gero nei vaikams, nei mokytojams doh.gif Apkrauname vaikus ir save bereikalingais darbais, o naudos nėra...
Aurute, džiaugiuosi kartu su tavimi!
Papildyta:
QUOTE(gitė @ 2015 01 07, 19:33)
Labai atsiprašau, Ninkute. Pasirodo 100 dienų vedžiau tik su pirmokais, bet ne su ketvirtokais.  blush2.gif Pirmokiukų renginio planelį įmečiau į paštą. Gaila, kad negalėjau padėti.

Mes organizuodavom ta proga šventę "Šauniausio ketvirtoko rinkimus". Prigalvodavom užduočių, ketvrtokų darbus vertindavo trečiokai, suskaičiuodavo balus ir išrinkdavo laimėtojus (mergaitę ir berniuką). Jiems uždėdavo padarytas karūnas smile.gif
Atsakyti
Aurute, nuoširdžiausi sveikinimai. Turbūt neapsakomas džiaugsmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 01 09, 18:57)

user posted image

Labukas smile.gif Sveikinimai dideliausi thumbup.gif 4u.gif
Pasirodau, kaip jaunas mėnulis, bet visai užsiverčiau darbais doh.gif ... Dar pradėjau papildomai dirbti kitam darbe, tai net pavalgyt laiko nebeliko doh.gif . Nors pliusas - dietos laikytis nereikės lotuliukas.gif . Šiaip, jei rimtai, pasiilgau visų jūsų, plepaliukų, juokų, kartais paskaitau, kad visai neatsilikčiau nuo gyvenimo ir jūsų kompanijos, bet kai neturiu ką rimto pasakyti, tai nepliaušku niekų blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 10 sausio 2015 - 17:27

QUOTE(smilga1972 @ 2015 01 10, 17:26)
Labukas smile.gif Sveikinimai dideliausi  thumbup.gif  4u.gif
Pasirodau, kaip jaunas mėnulis, bet visai užsiverčiau darbais  doh.gif ... Dar pradėjau papildomai dirbti kitam darbe, tai net pavalgyt laiko nebeliko  doh.gif . Nors pliusas - dietos laikytis nereikės  lotuliukas.gif . Šiaip, jei rimtai, pasiilgau visų jūsų, plepaliukų, juokų, kartais paskaitau, kad visai neatsilikčiau nuo gyvenimo ir jūsų kompanijos, bet kai neturiu ką rimto pasakyti, tai nepliaušku niekų  blush2.gif .

Kur įsidarbinai, jei nepaslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 01 09, 19:57)

user posted image

Labukas, jungiuosi prie sveikinimų, prieš tokį džiaugsmą visos negandos nublanksta.

Gal galit savęs vertinimo lapo pvz įmesti paštan, nes pasijutau blush2.gif
Atsakyti