Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

Kaip gera sugrįžti namo. drinks_cheers.gif AČIŪ, Peliukui 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau, pagaliau, pagaliau thumbup.gif Pavargau nuolat vis atnaujinti puslapį ir laukti, kada gi bus nauja tema g.gif Ačiū, peliukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 12 08, 22:41)
Pagaliau, pagaliau, pagaliau  thumbup.gif Pavargau nuolat vis atnaujinti puslapį ir laukti, kada gi bus nauja tema  g.gif Ačiū, peliukui  4u.gif

Pašte įtrauk savo el paštą į mano kontaktus ir gausi žinutę, kai tik bus sukurta nauja tema smile.gif
P.S. Neapsisprendusių sąrašas jau p truputį trumpėja, gal iki kitos temos ir visai neliks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 08 gruodžio 2014 - 22:10
Sveikutės naujuose namuose mirksiukas.gif
Ačiū peliukui už namučius, ko tai trūko paskutinėm dienom 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū peliukui už naujus namučius! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir vėl galėsime plepėti ir dalintis jau Kalėdų šurmulio džiaugsmais! Geros naujos darbo savaitės!
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 12 08, 20:55)
clap.gif  clap.gif  clap.gif
MES VĖL KARTU 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Visoms linkėjimai iš sostinės group.gif
Dėkoju mūsų peliukui už nuolatinį namučių atnaujinimą 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 08 gruodžio 2014 - 22:50
QUOTE(zuzanele @ 2014 12 08, 20:49)
Pagaliau... Pagaliau aš namie  thumbup.gif  biggrin.gif
Ačiū peliukui, kaip visada šauniai pasidarbavai 4u.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(22peliukas22 @ 2014 12 08, 22:08)
Pašte įtrauk savo el paštą į mano kontaktus ir gausi žinutę, kai tik bus sukurta nauja tema smile.gif
P.S. Neapsisprendusių sąrašas jau p truputį trumpėja, gal iki kitos temos ir visai neliks smile.gif

Gal ką praleidau? bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip smagiai nuteikia pirmasis puslapis biggrin.gif
Grįžtam prie darbų? Vakar buvo pirma diena darbe po biuletenio. Vaikai dėmesio prašo, geri tokie, bet tuoj atsibos būt geriems tongue.gif Dabar pats darbymetis prasidėjo - pas mus atvirų durų savaitė, tėveliai gali ateit į pamokas, o ir dirbam kasdien ilgai, konsultuojam tėvelius. Žodžiu smagu.. doh.gif Bet greit atostogos, tai gal nespėsim nusikankint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 12 09, 10:03)
Kaip smagiai nuteikia pirmasis puslapis  biggrin.gif
Grįžtam prie darbų? Vakar buvo pirma diena darbe po biuletenio. Vaikai dėmesio prašo, geri tokie, bet tuoj atsibos būt geriems  tongue.gif Dabar pats darbymetis prasidėjo - pas mus atvirų durų savaitė, tėveliai gali ateit į pamokas, o ir dirbam kasdien ilgai, konsultuojam tėvelius. Žodžiu smagu.. doh.gif  Bet greit atostogos, tai gal nespėsim nusikankint  thumbup.gif

Ar ateina tėvų į atvirų durų savaitę?
Atsakyti
laba,
sveikinuosi ir aš naujuose namučiuose smile.gif
gal kuri turite vaikiškų dainelių apie pūgą, sniegą ar pan.?
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 12 09, 14:21)
Ar ateina tėvų į atvirų durų savaitę?

Taip, ateina vienas kitas.
Atsakyti
Sveiki,
Gal dar kas nepasipuošėte klasės ir susigundysite išsikarpyti šių karpinių: http://www.gami.lt/k...i-is-popieriaus
Atsakyti