Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

QUOTE(ninkute @ 2015 01 06, 20:23)
Sveikutės,
Kaip įsijautėte į darbą, ar vaikai dar miega pamokose? Sakykite, ar ketvirtokės paminėsite 100 dienų iki mokslo metų pabaigos? Gal esate kažką dariusios ir galite pasidalinti idėjomis ar scenarijais? Būčiau dėkinga.

Labukas visoms,

kol kas darbe jaučiuosi labai gerai. Matyt buvau psvargusi nuo šventimo ir valgymo gathering.gif

Vaikai kol kas nesipyksta, namų darbus daro, per pamokas aktyvūs. Kad tik nepersigirčiau, nes manieji rimti ir visi 27 lotuliukas.gif
Kažkada buvau organizavusi 100 dienų iki mokslo metų pabaigos šventę, bet mūsų mokykloje tokios tradicijos nėra. Tad manau šiais metais neorganizuosiu. (Dabar pas mus svarbiausia mokymosi REZULTATAI ir standartizuoti testai.) Organizuosim su vaikais šeimos šventę, pasikviesim tėvelius gegužės pradžioje, o paskui dar paskutinė pamoka ir ate vieni kitiems sakysim. Bet scenarijaus pažiūrėsiu sename mokyklos kompe ir jeigu rasiu įmesiu.
Turiu nuskanavusi pernai metais išleistas dvi knygeles ketvirtokams ruoštis standartizuotiems testams, bet nežinau į kurį paštą siųsti. Lyg buvo minėta, kad 1 pašte mažai vietos. Gal galit patarti.
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2015 01 06, 20:56)
Labukas visoms,

kol kas darbe jaučiuosi labai gerai. Matyt buvau psvargusi nuo šventimo ir valgymo gathering.gif

Vaikai kol kas nesipyksta, namų darbus daro, per pamokas aktyvūs. Kad tik nepersigirčiau, nes manieji rimti ir visi 27  lotuliukas.gif
Kažkada buvau organizavusi 100 dienų iki mokslo metų pabaigos šventę, bet mūsų mokykloje tokios tradicijos nėra. Tad manau šiais metais neorganizuosiu. (Dabar pas mus svarbiausia mokymosi REZULTATAI ir standartizuoti testai.) Organizuosim su vaikais šeimos šventę, pasikviesim tėvelius gegužės pradžioje, o paskui dar paskutinė pamoka ir ate vieni kitiems sakysim.  Bet scenarijaus pažiūrėsiu sename mokyklos kompe ir jeigu rasiu įmesiu.
  Turiu nuskanavusi pernai metais išleistas dvi knygeles ketvirtokams ruoštis standartizuotiems testams, bet nežinau į kurį paštą siųsti. Lyg buvo minėta, kad 1 pašte mažai vietos. Gal galit patarti.

Kol kas siųsk į pirmą paštą, o po mąstysim kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2015 01 06, 21:36)
Kol kas siųsk į pirmą paštą, o po mąstysim kas ir kaip.

Jei prisipildė senas paštas, galima juk sukurti naują paštą ir nustatymuose padaryti, kad tuo pačiu adresu siunčiami laiškai keliautų tik į naują paštą. Jeigu suprantamai paaiškinau... Mano asmeninis paštas vienas jau buvo pilnas, tai pasidariau taip...
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2015 01 06, 20:56)
Labukas visoms,
Bet scenarijaus pažiūrėsiu sename mokyklos kompe ir jeigu rasiu įmesiu.

Lauksiu scenarijaus. Ačiūkas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na ką- darbuojuos. Antra diena, vaikai ramūs, malonu dirbt. Bet jau įsisiūbuoja rolleyes.gif

QUOTE(pusele30 @ 2015 01 06, 18:23)
Sveikos mergaitės 4u.gif gal galit padėti surasti tokius plakatėlius, kazkurios atsiustus g.gif ten buvo pintinėlės su dvibalsiais, mišriaisiais dvigarsiais, balsiais ir priebalsėmis. Ieškau jau keletą dienų po visus paštus, bet nesėkmingai doh.gif  doh.gif  doh.gif Gal kuri pamenat - padėkit surast  blush2.gif

Raidės buvo ant balionėlių tongue.gif

Mišriųjų dvibalsių nebuvo ten mirksiukas.gif

QUOTE(Vilsonyte @ 2015 01 06, 18:57)
Sveikute 4u.gif

Manau, kad radau tai ko Tau reikia. Ieškok 1-ame pašte - Lietuvių kalba 2 klasei - 2013-09-25 - siuntė Zuzanėlė 4u.gif

Taip. Mano darbas wub.gif
Atsakyti

Į muzikos paštą nusiunčiau nuorodas, kur galima su vaikais pasiklausyti voltornos, tūbos skambėjimo, bei M.Musorgskio "Parodos paveiksliai". Čia ketvirtokėms, kurios moko pagal V. Krakauskaitę.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 01 06, 21:52)
Sveikos 4u.gif
Na ką- darbuojuos. Antra diena, vaikai ramūs, malonu dirbt. Bet jau įsisiūbuoja  rolleyes.gif
Mišriųjų dvibalsių nebuvo ten  mirksiukas.gif
Taip. Mano darbas wub.gif

Atsiprasau, kad raides ne lt. Savo ismaniajam nerandu lt raidziu smile.gif antra diena ir jau bedos... kazkas pavoge mano pirmokes telefona... atsinese pirma karta, pasidejo ir pamirso... kai sugrizo i rubine, neberado... kaltu irgi nera... kas liecia dienyno pildyma, kadangi turiu tik 12 pirmoku tai stengiuosi kiekviena diena parasyti po ivertinima smile.gif

Beje, siandien gavau nauja magnetola thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bebras2014: 06 sausio 2015 - 22:03
Labukas visoms, sveikinu su Naujaisiais ožkos metais, tikiuosi nebus raguoti ir linkiu gerąja prasme užsispirti, kai reikia apginti save. Šiuo metu, matyt, to reikia BEBRUI, o ir mums kiekvienai ne pro šalį.
Maniau, kad pagaliau po visų bėgimų galima truputuką sustoti it atsikvėpti, bet kur tau, juk laukia ketvirtokų ,,linksmas" pusmetis, valdžia jau priminė apie standartizuotus. Gal žinot ar yra koks pasiruošimo sąsiuvinis lietuvių kalbai? Ir kažkoks klausimynas buvo, gal pas kurią užsiliko?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 01 06, 19:23)
SvSakykite, ar ketvirtokės paminėsite 100 dienų iki mokslo metų pabaigos?

nea, mes neminėsim...
Atsakyti
Laba diena

Gal galima būtų gauti knyga Nuo raidės iki teksto. Diktantai, atpasakojimai, rašiniai III–IV klasei aš nesu mokytoja, bet gal yra gerų žmonių kurie gali atsiųsti. Labai būčiau dėkinga. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, iš kur siunčiatės dainelių šokio pamokoms? g.gif Nusipirkau kažkokį cd, bet jame nėra išvis jokios muzikos, tik moterų balsas... vaikams neįdomu pagal tokią muziką šokti... Man reikėtų ančiukų šokio fonogramos ir dar kokių fonogramų 1kl 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 01 07, 14:46)
Merginos, iš kur siunčiatės dainelių šokio pamokoms?  g.gif Nusipirkau kažkokį cd, bet jame nėra išvis jokios muzikos, tik moterų balsas... vaikams neįdomu pagal tokią muziką šokti... Man reikėtų ančiukų šokio fonogramos ir dar kokių fonogramų 1kl  4u.gif

Aš tai imu iš Džimbos , Flinto.
Atsakyti