Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

QUOTE(Gvadalupė @ 2015 01 04, 17:21)
Patarkit, kolegės, kokį su vaikais sugalvot pasigamint patiekalą. Lengvutį.
Esam sumuštinius gaminę, vėrinukus, vaisių ir daržovių salotas. Gal desertą kokį mokėtės daryt? Kaip sekėsi?
Nebeturiu fantazijos doh.gif

Pertepkite vaflių lakštus ir gausite tortą. Įdarų galima internete paieškoti įvairių. Jie greitai įsigeria.
Atsakyti
Sveikutės,
Na ką startuojame iš po atostogų. O taip dar nesinori, kaip reikės įsijungti?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 01 04, 19:52)
Sveikutės,
Na ką startuojame iš po atostogų. O taip dar nesinori, kaip reikės įsijungti?

4u.gif Mūsų startas tik trečiadienį
Atsakyti
Ačiū, b.s., naminuke, bandysim.
Beveik visą lapkritį ir gruodį plušėjom prie dovanėlių ir kalėdinių dekoracijų, todėl norisi naujus metus pradėt skaniai smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš visai nenoooooooriuuuuuu į darbą cray.gif
O dar pūga. Keliai papustyti, nežinau kaip iki pagrindinio kelio nuvažiuosiu, nes mūsų miestuky kelias nevalytas ir iki pagrindinio kelio reikia įveikti du kalnus. Jei bus dar slidu, tai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 01 04, 21:52)
Sveikos 4u.gif
Aš visai nenoooooooriuuuuuu į darbą cray.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kažin ar yra norinčių g.gif Penktadienį buvau, termometras klasėje rodė 12 šilumos doh.gif . Neįsivaizduoju ką ryt rengtis, nes bus taaaip įšaaaalę.....brrr.
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2015 01 04, 20:23)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O kažin ar yra norinčių g.gif Penktadienį buvau, termometras klasėje rodė 12 šilumos doh.gif . Neįsivaizduoju ką ryt rengtis, nes bus taaaip įšaaaalę.....brrr.

Pas mane klasėje +26, tai duok Dieve, kad rytoj būtų vėsiau, nes jau neįmanoma dirbti... doh.gif Įdomu, ar turite kiekviena susigalvojusi savo vertinimo sistemą? Gal turite kažkokį sąsiuvinuką, kur rašote balus ar kažkaip kitaip žymitės? Ar pusmečius vedant atsižvelgiate tik į tą galutinį testą? g.gif

Vaikučių pabiručių pasiilgau baisiai, bet va kolegių matyti visiškai nenoriu...
Atsakyti
Su naujaisiais visas newyear.gif
Stiprybės, kantrybės ir ištvermės 4u.gif
Mes dar savaitę atostogaujam blush2.gif tiesiog kaifuoju nuo tos minties, kad visą savaitę turėsiu laiko neatliktiems darbams.

Dėl vertinimo, rašau tik taškus, jei yra reikalas komentarą parašau prie testo. jei rašyčiau komentarus, daugiau nieko nesuspėčiau (pas mus pamokos iki pusės penkių, tai vakare tikrai nieko nebesinori, taškus surašau per pertrauką).

Dukros klasėj esam darę tinginį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 01 04, 22:33)
Pas mane klasėje +26, tai duok Dieve, kad rytoj būtų vėsiau, nes jau neįmanoma dirbti... doh.gif

Langą pravert galima nesunkiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2015 01 04, 21:39)
Langą pravert galima nesunkiai biggrin.gif

Baltas pavydas, kai tiek šilumos. Be megztukų ir švarkų nelabai įsivaizduoju dienos.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 01 04, 23:13)
Baltas pavydas, kai tiek šilumos. Be megztukų ir švarkų nelabai įsivaizduoju dienos.

Šiluma irgi turi būt su riba. Pas mus atsidaro tik du maži langiukai. Žiemą gerai, bet pavasarį ir rudenį, kai dar šilta ir saulė šviečia tai baisu, nebent su maudymukais gali sėdėt doh.gif kvėpuoti nėra kuo. Klasėj 24 vaikai 9 pamokas (langai į pietų pusę doh.gif )
Atsakyti
Su Naujais metais!
Su nauja darbo savaite. Tikėkimės, kad visos pamažu įsijungsime į darbus.

Dėl euro trumpinio klausimas geras, reik ieškoti tikslaus atsakymo.
Dėl vertinimų, tai iš mūsų reikalauja išsamius rašyti. Nežinau kiek prasminga, ypač darbų nežiūrintiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo riešutasgilė: 04 sausio 2015 - 21:41