Labutis Jau nuo ketvirtadienio atostogauju, tiesiog atostogauju, nieko neveikiu Bet kaip sunku nieko neveikti, jau vis sukasi mintys apie Abėcėlę, apie pamokas, užduotis ir t.t... Praėjo visi karnavalai puikiai, kaip ir minėjau, dovanų gavau daugybę, tėvai šį kartą buvo labai malonūs, gal šampanas "padėjo" Žinoma, buvo tokių šeimų, kurie po renginio iškart namo, bet va pasiliko 4 mamos, tai plepėjom iki sutemų, po to susitvarkėm stalą, pasidalinom vaišes
Vakar buvo posėdis mokykloje, direktorės "ataskaita"... Nerealus koncertas, pusę koncerto prablioviau, tikras vidaus auditas manyje įvyko Direktorė pasakė, kad šiluma atjungta, todėl į mokyklą grįžtame kartu su mokiniais, t.y sausio 5d
QUOTE(b.s @ 2014 12 23, 08:36)
Labas rytas, Iruciukass pasidalino 2014-05-30 d. webinaro. Man rodos, kad yra pašte.
Merginos, gal kuri parsisiuntė 2014-11-20 dr. Kęstutis Trakšelys. Paskaita "Efektyvus profesinis bendravimas: tėvai, mokiniai, kolegos". Gal turite pažymą? Jos dabar taip supratau - mokamos.
Merginos, gal kuri parsisiuntė 2014-11-20 dr. Kęstutis Trakšelys. Paskaita "Efektyvus profesinis bendravimas: tėvai, mokiniai, kolegos". Gal turite pažymą? Jos dabar taip supratau - mokamos.
Turiu, bet dabar pažymos vardinės, nebepasidalinsim....Sumokėjau 5 Lt.
Kūčių vakarą - ramybės sielai,
Kalėdų rytą - džiaugsmo širdžiai,
ateinančiais metais - sveikatos ir laimės.
Su šventėmis!
Kalėdų rytą - džiaugsmo širdžiai,
ateinančiais metais - sveikatos ir laimės.
Su šventėmis!
Sveikutės,
Atostogos ir mūsų plepučių kampelyje. Kaip nuostabu, kai nereikia galvoti apie pamoką, apie įvairias mokyklines problemas. Smagių atostogų visoms darbštuolytėms ir gražaus Naujametinio vakaro.
Atostogos ir mūsų plepučių kampelyje. Kaip nuostabu, kai nereikia galvoti apie pamoką, apie įvairias mokyklines problemas. Smagių atostogų visoms darbštuolytėms ir gražaus Naujametinio vakaro.
Tikrai, visos "atsijungusios" nuo darbų darbelių Per tuos Kalėdinius maratonus ir ligos užpuolė, gerklė, sloga draugauja kartu su manimi Linksmų, gražių, ramių švenčių visoms Jums Tegul šios Kalėdos ir Naujieji metai būna ypatingi ir dosnūs
Laba,
su praėjusiomis ir artėjančiomis šventėmis
kaip pavydžiu, kad galit atsijungti nuo darbo... net sapnuojasi darbas, niekaip iš galvos išvyti negaliu...
su praėjusiomis ir artėjančiomis šventėmis
kaip pavydžiu, kad galit atsijungti nuo darbo... net sapnuojasi darbas, niekaip iš galvos išvyti negaliu...
Aš jau pagalvoju,kad galėčiau ką nors darbui pasiruošt, bet greit nuveju tą mintį Atsipalaidavau kaip niekad Ar geros šventės buvo? Ar dosnus Kalėdų senelis?
Su šventėmis, su atostogomis
atostogauju ramia sąžine. nei knygutės, nei kokio popierėlio, nieko neparsivežiau, kad nekiltų pagunda žiūriu filmus ir mėgaujuos laisvu laiku
atostogauju ramia sąžine. nei knygutės, nei kokio popierėlio, nieko neparsivežiau, kad nekiltų pagunda žiūriu filmus ir mėgaujuos laisvu laiku
Su šventėmis ir linkiu visoms pasistengti pamiršti, kad esate mokytojomis. Dabar laikas poilsiui, tad ir ilsėkimės
Anksčiau , kai buvau jaunesnė , nuolat galvojau apie darbą, o dabar laaabai pasistengiu to nedaryti. Užtenka tik kiek rimčiau susirgti ir jau tampi niekam nereikalinga, Tokia tad tiesa: nei vaikams , nei tėvams, o juolab valdžiai, tad saugokim save ir ilsėkimės kiek galima daugiau. Nepakeičiamų nėra, o sveikata -didžiausias mūsų turtas. Tad gerų emocijų ir kokybiško poilsio. JOKIO DARBO IR KALBŲ APIE VAIKUS IR MOKYKLĄ.
Anksčiau , kai buvau jaunesnė , nuolat galvojau apie darbą, o dabar laaabai pasistengiu to nedaryti. Užtenka tik kiek rimčiau susirgti ir jau tampi niekam nereikalinga, Tokia tad tiesa: nei vaikams , nei tėvams, o juolab valdžiai, tad saugokim save ir ilsėkimės kiek galima daugiau. Nepakeičiamų nėra, o sveikata -didžiausias mūsų turtas. Tad gerų emocijų ir kokybiško poilsio. JOKIO DARBO IR KALBŲ APIE VAIKUS IR MOKYKLĄ.
QUOTE(Bites Rites @ 2014 12 28, 14:44)
Aš jau pagalvoju,kad galėčiau ką nors darbui pasiruošt, bet greit nuveju tą mintį Atsipalaidavau kaip niekad Ar geros šventės buvo? Ar dosnus Kalėdų senelis?
Šventės, kaip niekada ramios, šiltos Praleidome visas šventes namuose, su šeima O senelis buvo dosnus, dabar esu išmanioji mokytoja
Aš vis dar "atostogauju"... nelabai ir norisi į darbą. Na, bet jau sausį gali ir baigtis mano atostogos... Jau smagesnės atostogos, nes jau gali vaikščioti abiem kojomis... Tad pagalvoju retkarčiais ir apie darbą. Beklaidžiodama internete radau sąrašiukus mokyklų arba savivaldybes, kuriose pavasarį bus atliekami standartizuoti testai: http://www.egzaminai.lt/342/
Kam įdomu galite pasižiūrėti. Mūsų mokykla tarp tų laimingųjų, kur pateko. Nežinau, kaip bus su tais mano ketvirtokais, ką jie bus darę su nauja mokytoja ir ką aš galėsiu padaryti grįžusi per 2-3 mėnesius...
Atsiprašau, kad priminiau vėl mokyklą...
Kam įdomu galite pasižiūrėti. Mūsų mokykla tarp tų laimingųjų, kur pateko. Nežinau, kaip bus su tais mano ketvirtokais, ką jie bus darę su nauja mokytoja ir ką aš galėsiu padaryti grįžusi per 2-3 mėnesius...
Atsiprašau, kad priminiau vėl mokyklą...
SU TARPUŠVENČIU VISAS!
ŠAUNUOLĖ
TEISUOLĖ
LAIMINGOJI
NIEKO NESUPRATAU... RAJONAS YRA, BET JOKIOS MOKYKLOS NĖRA... TIKIUOSI TAIP IR TOLIAU...
NESUPRANTU TŲ MOKYTOJŲ, KURIE VERŽIASI, KAD JŲ KLASĖJE BŪTŲ ATLIKTI TESTAI...
LIEPSNELE, TU TIKRAI LAIMINGA, KAD BUS JŪSŲ MOKYKLOJ ŠITIE TESTAI?
QUOTE(arden @ 2014 12 28, 19:09)
Su šventėmis, su atostogomis
ŠAUNUOLĖ
QUOTE(nonele @ 2014 12 28, 20:44)
Su šventėmis ir linkiu visoms pasistengti pamiršti, kad esate mokytojomis. Dabar laikas poilsiui, tad ir ilsėkimės
TEISUOLĖ
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 12 29, 12:05)
Šventės, kaip niekada ramios, šiltos Praleidome visas šventes namuose, su šeima O senelis buvo dosnus, dabar esu išmanioji mokytoja
LAIMINGOJI
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 12 29, 20:32)
Beklaidžiodama internete radau sąrašiukus mokyklų arba savivaldybes, kuriose pavasarį bus atliekami standartizuoti testai: http://www.egzaminai.lt/342/
NIEKO NESUPRATAU... RAJONAS YRA, BET JOKIOS MOKYKLOS NĖRA... TIKIUOSI TAIP IR TOLIAU...
NESUPRANTU TŲ MOKYTOJŲ, KURIE VERŽIASI, KAD JŲ KLASĖJE BŪTŲ ATLIKTI TESTAI...
LIEPSNELE, TU TIKRAI LAIMINGA, KAD BUS JŪSŲ MOKYKLOJ ŠITIE TESTAI?