QUOTE(aistukas @ 2014 12 09, 12:43)
Nezinau ar cia tik man taip, bet man sau beveik nieko nereikia, as abejinga rubams, kvepalams, kosmetikai (na, ne visisksi:)), bet va, namams man visko reikia:)...Galvoju, gal jau cia kokios ligos apraiska:)
Aš tuomet irgi prie sergančių
Papildyta:
QUOTE(aistukas @ 2014 12 09, 13:00)
Hosted on Fotki
Cia maniskis, dar nepakabintas. Jis tikrai ner didelis, bet kadangi skirtas voniai, tai tikiuosi tiks.
Ar tiks vonioj galima pasakyti tik vonią pamačius
Papildyta:
QUOTE(Elle_ @ 2014 12 09, 13:20)
kaip manote, ar toks voniai tiktų? tik norėčiau maksimaliai jį sutrumpinti
Nelabai
o trumpinant tik prastėtų vaizdas.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 12 09, 15:12)
Va maniškis
...
Juodai, gražus tikrai, internetinėj nuotraukoj toks gražus kaip ant jūsų stalo neatrodė, tai reiškia, kad gyvai dar gražesnis ko gero
Sveikinu su brangoku, bet vykusiu pirkiniu
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 12 09, 16:13)
Aš susižavėjau vienais tokias
bra - irgi iš Turkijos
. Čia turbūt ne Tiffany, bet lyg primena šiek tiek
... Bet mano vyrui nepatiko
... ale, gal ir gerai
Koks grožis
man labai, ir pritaikyti juos gali būti ne taip sudėtinga kaip gali pasirodyti, tik ne visų spalvų gražūs mano akiai, bet kai kurie labai
Papildyta:
QUOTE(Elle_ @ 2014 12 09, 17:23)
labai įdomus pasirodė, galvoju imsiu virš virtuvinio stalo
Aišku, reiktų visumą matyti, kur jie kabotų, bet patys šviestuvai man abu nelabai
Papildyta:
QUOTE(Liolio @ 2014 12 09, 18:25)
Pas mane tiesa pasakius dar nei vieno sviestuvo nera. Bet patinka visai kitokio stiliaus, tokie gal industriniai daugiau. Grazu ir su paraitymais, ir su kristolu, bet ne is senienu.
Aš tai savo namuose pamaišiau įvairių
virtuvėj, tambūre ir ant vienos sienos yra industriniai, virš valgomojo stalo fisherman'ai, o va miegamajame, vonioje, būsimų vaikų kambary - senoviniai, su stiliukais, paraityti
Sveitainėje pagrindinis šveistuvas - juodo metalo sietynas be gaubtelių, tai nei seniena, nei naujiena, manau, dera prie tų industrinių.
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 12 09, 22:10)
parodysiu mano dukros mėlynąjį kambarį.. tiesą sakant galvojau kad bus blogiau.. bet apart baltų baldų nelabai kitokios spalvos įsivaizduoju ...
Man net labai gera spalva atrodo
Tamsi medžiospalva ir juoda irgi tiktų, dar pilka.
Pvz.