Norėjau ir aš rašyti, kad tokios balinto ąžuolo grindys klasikai nelabai tinka.
Turit arba grindis permąstyti, arba planuojamą stilių
Papildyta:
Idėja bateliams laikyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 12 17, 14:35)
Pagaliau, ziurekis siltas azuolo, eglute, lentom ilgom..balintas azuolas manau labiau tinka provanco arba jau minimalistiniame skandinavu interjere..visada zavejausi baltomis grindimis, gerai kad vyras perkalbejo, nes uzejus I vonias kur tik baltos plyteles pasijauciu nevala..supratsu, kad be proto slenka plaukai ir kad bet kokio diametro dulke, smelio grudelis baltame fone matosi..
teks jums su Žalia rūta blondinėmis patapt mažiau plaukai matysis
o kaip siūlės tarp plytelių?
mūsų viso pirmo aukšto grindys kreminės, siūlės irgi, tai virtuvėj karts nuo karto šveičiu, kad splvą atgautų.... o jei būtų baltos, tai net baisu ir pagalvot
pritariu, kad šiltos ąžuolo spalvos grindys labai praktiškos. Pas mus antram aukšte alyvuotos sendinto ąžuolo, tai plaunu jas tik dėl to, kad reikia, nes jei pagal vaizdą, tai išvis galėčiau tik pasiurbliuot
ir įdaužimai visokie pasitaikantys, įbrėžimai tik šarmo suteikia, o ne galvos skaumo.
Beje, vakar jaunasis dailininkas išpaišė man sieną 3 metrų ilgio spalvotom vaškinėm kreidelėm
ačiū chemikams už stebuklingas kempinėles
QUOTE(femme @ 2014 12 17, 14:43)
negaliu nepasakot, apie pries 5 minutes daryta plytelem SPA Pas mus vonia balta su turkiu. Siules turkio tamsios. O praustuvas stovi ant mozaikos. Ir tos mozaikos, *****, visada nubala. Reziume. Plyteles itryniau kremuku Bet! Reikia itrinti dregnas, o ne pradziuvusias. Vat lopinelis, kur buvo dregnu tepimas - rezultatas geriausias Teks SPA pakartoti
Papildyta:
Elle, cia dar jums http://www.interjera...yvenamasis-1343
QUOTE(femme @ 2014 12 17, 13:43)
mūsų viso pirmo aukšto grindys kreminės, siūlės irgi, tai virtuvėj karts nuo karto šveičiu, kad splvą atgautų.... o jei būtų baltos, tai net baisu ir pagalvot
Turiu baltas siūles duše kuo šveičiat savasias?
Kempineles properio jega. O siules siules..jos pas mane epoksidines baltos, tai labiausiai ima bang baliklis purskiamas..desiu vistiek kilimus, tik nesugebu as nei veidrodziu rasti nei tuo labiau sviestuvu, zibintu ir pan..
QUOTE(Carpe diem @ 2014 12 17, 15:08)
Yra specialius chemikalas siuliu valymui (nebandziau)
QUOTE(femme @ 2014 12 17, 10:00)
Kokie gražūs pirmieji bra Tuoj apsiverksiu, kad nebeturiu kur kabint
http://m.skelbiu.lt/...i-20056457.html
http://m.skelbiu.lt/...i-20056457.html
Papildyta:
[img-->
QUOTE(Carpe diem @ 2014 12 17, 13:41
Idėja bateliams laikyti
[img)
Idėja bateliams laikyti
[img)
http://cdnpix.com/show/imgs/e938abeee3380721ed6e2e6860f66d53.jpg[/img]
nu ir grazu ir patogu
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 17, 14:29)
Yra specialius chemikalas siuliu valymui (nebandziau)
tschibo parduotuvej pirkau piestukini siuliu valikli, patogu valyt
QUOTE(Carpe diem @ 2014 12 17, 15:08)
šveičiu indų plovikliu, o balinu Ace.
Beje, su kempinėlėm irgi labai liuks valosi, nereik nė šveist. Bet gaila jų tokiam dalykui vakar sienai iš taip 3 sunaudojau iki trupinio...
QUOTE(femme @ 2014 12 17, 14:45)
šveičiu indų plovikliu, o balinu Ace.
Beje, su kempinėlėm irgi labai liuks valosi, nereik nė šveist. Bet gaila jų tokiam dalykui vakar sienai iš taip 3 sunaudojau iki trupinio...
O kokios čia stebuklingos kempinėlės?
Aš viską vonioj su Cif valau, bet siūles tai sunkiai jis ima.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 17, 13:23)
Elle_, ir butu zymiai praktiskiau. As turiu balintas grindis, ajna sau, kaip sunku, kiekvienas plaukas sviecia
O jei baldai bus balti, tai dar graziau isrysketu
O jei baldai bus balti, tai dar graziau isrysketu
na va dar vienas argumentas pries balintą ąžuoliuką
QUOTE(Rabambule @ 2014 12 17, 13:35)
Pagaliau, ziurekis siltas azuolo, eglute, lentom ilgom..
žiūrėsiu, berods dar uosis buvo patikęs
QUOTE(Carpe diem @ 2014 12 17, 13:41)
Norėjau ir aš rašyti, kad tokios balinto ąžuolo grindys klasikai nelabai tinka.
paprasčiau grindis pakeisti, nes kolkas tą galimybę turiu
alyvuotos sendinto ąžuolo,
o galima vaizdinę medžiagą pamatyti, kaip atrodo?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 17, 13:56)
tuoj žiūrėsiu
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2014 12 17, 13:41)
gaila, kad maniškių net pusė netilptų
idomus sviestuvas
Va koki idomu radau, bet jau ilgis..tilptu tik laiptu hole..as tokius sviestuvus vis taikau mintyse sumodernint - isukt baltus burbulus..
Va koki idomu radau, bet jau ilgis..tilptu tik laiptu hole..as tokius sviestuvus vis taikau mintyse sumodernint - isukt baltus burbulus..
QUOTE(Carpe diem @ 2014 12 17, 15:48)
O kokios čia stebuklingos kempinėlės?
QUOTE(Elle_ @ 2014 12 17, 15:52)
čia matosi kažkiek:
My Webpage
My Webpage
Papildyta:
QUOTE(Rabambule @ 2014 12 17, 16:20)
idomus sviestuvas
tai ten ir ieškot? man su burbulais piešiasi liuks, kad tik nebūtų vargo surast tinkamus