QUOTE(Elle_ @ 2014 12 17, 13:35)
femme, labai tikslus jūsų pateiktas pavyzdys tik mąstau gal dar apie čiut tamsesnę durų rudą kažin nebūtų per tamsi siaurai erdvei?
kaip tai tikslus? tai grindys jau bus naturalus azuolas?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 17, 12:37)
kaip tai tikslus? tai grindys jau bus naturalus azuolas?
neeee visos spalvos sutampa, tik grindų skiriasi todėl ir mąstau apie tamsesnę durų spalvą, kad būtų sujungta su grindim
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 17, 13:35)
Tik esminis skirtumas - duru ir grindu spalva vieno kolorito, tik grindu sviesesne. Nieko net panasaus, kas yra saltas balintas azuolas. Ir durys net ne sokolodas, o tamsus riesutas.
Visai ne tokios spalvos minetos buvo
Visai ne tokios spalvos minetos buvo
oi priekabi tamsta
aš sakau "panašiai marga", skirtingų spalvų apvadai, durys, sienos ir grindys
o kadangi Elle_ dar tik renkasi spalvas, tai manau įvairesni pavyzdžiai tik padės
Beje, jau pastebėjau, kad spalvas žmonės irgi įvardina skirtingai
Ir tikrai nemanau, kad vizualiai šokoladinės durys esmingai skirtųsi įspūdžio ir kontrasto prasme nuo tamsaus riešuto
QUOTE(femme @ 2014 12 17, 13:42)
oi priekabi tamsta
Marga tai marga, bet cia ir esme yra spalvos!
Papildyta:
As, asmeniskai, kai tokie drasus sprendimai, tiesiog deliociaus grindu lenta salia duru ir ziureciau, kas graziausiai tinka. Nes ir tu balintu azuolu, ir tu duru rudumu en variaciju.
QUOTE(femme @ 2014 12 17, 12:42)
o kadangi Elle_ dar tik renkasi spalvas, tai manau įvairesni pavyzdžiai tik padės
tikrai dar tik renkuosi, is esmės net ir grindų spalvą dar galiu keisti
Žalia Rūta, dėkui už vizualizacijas, žiūriu, kad kažkaip nublanksta/pjaunasi mano balintas ąžuoliuks bendram kontekste (nors ir taip yra pakankamai blankus )
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 17, 13:45)
As, asmeniskai, kai tokie drasus sprendimai, tiesiog deliociaus grindu lenta salia duru ir ziureciau, kas graziausiai tinka. Nes ir tu balintu azuolu, ir tu duru rudumu en variaciju.
nei čia drąsūs, nei ką Būna "baltumus" suderina taip, kad noris bėgt ir rėkt.
o kad spalvų iš paveiksliuko nieks nesirenka, tai manau faktas
QUOTE(femme @ 2014 12 17, 14:04)
Is meiles, gi zinai, kai myli, tai ir tampo uz kasu
Elle_, ir butu zymiai praktiskiau. As turiu balintas grindis, ajna sau, kaip sunku, kiekvienas plaukas sviecia
O jei baldai bus balti, tai dar graziau isrysketu
QUOTE(Elle_ @ 2014 12 17, 12:53)
merginos, iš tikrųjų didelis, žmogiškasis jums dėkui už pagalbą
pirmas butas, kur noriu klasikos, o jūs jau profės šitoj srity, tai jūsų pagalba man aukso vertės, nes daugiau neturiu su kuo pasitarti
manau, kad keisiu grindų dangą į šiltesnę, ąžuolo
pirmas butas, kur noriu klasikos, o jūs jau profės šitoj srity, tai jūsų pagalba man aukso vertės, nes daugiau neturiu su kuo pasitarti
manau, kad keisiu grindų dangą į šiltesnę, ąžuolo
Pagaliau, ziurekis siltas azuolo, eglute, lentom ilgom..balintas azuolas manau labiau tinka provanco arba jau minimalistiniame skandinavu interjere..visada zavejausi baltomis grindimis, gerai kad vyras perkalbejo, nes uzejus I vonias kur tik baltos plyteles pasijauciu nevala..supratsu, kad be proto slenka plaukai ir kad bet kokio diametro dulke, smelio grudelis baltame fone matosi..