seniai jau tokiu vaizdu bebuvo
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 12 15, 19:52)
Cobre, supratau dabar, ko sieki.
Bet tikiuosi tie kalpokai kaip foto realiai ir bus keli (trys, keturi)
nes jei vienas, tai kaip grybukas vienišas
Rasyte, romanetė ir jos spalva man patinka, ypač tas dekoras puošia.
Portjeras gal platesnes būčiau darius, daugiau užleidus iš šonų ant lango
bus dvisakiai ir gana nedideliu atstumu trys
tai viso sesi tokie makaluosis. Esu maciusi ir pavieniu, toks jau tai stiliukas ir man jis patinka. Bet cia jau skonio reikalas, svarbu gauciau ko pati noriu
nekas butu ir su platesnem, nes del kambario (zemejancios lubos, pas mus panasi situacija) tas ju pustumas-platumas ta langa dar platina, o kambari zemina. tiesios uzuolaidos vizualiai kiek pagerina situacija, tarsi prideda sienai aukscio. tuo paciu ir soniukus graziai uzdengtu, langa pasiaurintu. Juolab, kad neparistos uzuolaidos lygiai tokia pati klasika ir prabanga, nereikia bijoti ir galvoti, kad parisus atrodo gal prabangiau. Paristom uzuolaidom reikia labai daug papildomu salygu, o paleidi jas ir ramu
Bet jei jau svajone tos paristos, tada teks arba tobulinti, arba susitaikyti su esamu vaizdu.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 15, 19:53)
Dabar GAL ir as matau, bet pirmu zvilgsniu labiau spalva ir kritimas man matosi. Bet siaip situacija nera is tu labai bloguju
Ane? O man labai gerai svetimose fotkese matosi jog kazkas NE TAIP. tada puolu ieskoti kas ne taip
kad taip pas save gerai matyciau
Bet is principo tai taip, tragisko nieko tose uzuolaidose nera, bet jei jau seimininke sako, kad nera tai, ko norejo, tai ir apkalbam ta reikala, guosti sakant, jog viskas ciki-piki kazkaip siuo atveju nelabai tinkama butu.