QUOTE(aistukas @ 2014 12 10, 23:38)
Mamagabi, kaip del mano klausimo- klausiau apie sofa . Ar negalima pasakyti?
Issamiau pasakytu pati Dea, as tik galiu pasakyti, kad viena sofa ji patenkinta labiau, o kita - maziau Jos abi is skirtingu liet. gamintoju, su vienu is ju teko kariauti: vietoje tiesios padare lenkta, todel reikejo keisti kavos staliuko koncepcija - ieskoti ovalo Gamintoju tikrai nepasakysiu, nes visu nebegaliu prisiminti
QUOTE(dea @ 2014 12 11, 00:00)
mamagabi-profas, visada zino kur kas tinka, netinka ir dar sugeba paaiskinti, pagristi. jauciu ne viskas jai patinka kas pas mane namie, bet jau taip yra, kad mano zodis paskutinis...o as supratimo daug neturiu-apart grazu negrazu, noriu, nenoriu, persigalvojau, vel noriu
Tikrai per garsiai pasakyta As tokia tikrai nesu....Zemiau yra Juodai ivardintas tikslesnis manes apibudinimas
QUOTE(Carpe diem @ 2014 12 11, 00:27)
Bet kaip ją sunku išgaut, kad nebūtų į violetinumą, į mėlynumą, į žalumą
Jos nereikia isgauti, reikia paleteje ziureti paprasta pilka, kuri buna iskart prie baltu arba juodu spalvu, o ne paletes viduryje Dazu salone jums gali ivardinti jusu pasirinkto dazo pigmentu sudeti ir jei matote, kad yra nemazai raudono pigmento, tai zinokite kad bus i violetini atspalvi ir t.t.
QUOTE(femme @ 2014 12 11, 09:56)
Dar labai galvočiau dėl audinio - pigokai tas baltas tiulis atrodo.
Tik toks audinys praleidzia naturalia dienos sviesa, kurios reikia laiptineje dienos metu.
QUOTE(Juodai @ 2014 12 11, 10:24)
Ane?... Kadangi patys nelabai išmanom tų dalykų, turėjom tokią savamokslę pagalbininkę.
Va tai kaip tik apie mane
As zmonems sakau taip: jus patys galite pasidaryti graiziai, as padaryciau tik siek tiek graziau Mano pagalba paprastai padeda moterims, kurios nenori kvarsinti galvos savo vyrams, o nori su kazkuo pasitarti.
QUOTE(TuDa @ 2014 12 11, 10:24)
Įtariu, kad veidrodis pakabintas per aukštai bandžiau skaičiuoti- gaunasi veidrodžio apačia nuo grindų virš 1,30, gal klystu
Veidrodis numatuotas tiksliai pagal abieju gan aukstu seimininku matmenis
Taip sakant atlikti visi butini primatavimai
Fotkinta is apacios uztai taip gali pasirodyti