Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Juodai @ 2014 12 11, 11:55)
O aš maniau, kad čia specialiai taip g.gif

Tuo geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 12 11, 11:35)
Lamu slėnis pavarčiau internete, koks gražus interjeras nuo 32 psl.  wub.gif ir paskui toks tamsesnis nuo 65 psl.  bigsmile.gif

aš dabar irgi varatu lens.gif
QUOTE(Carpe diem @ 2014 12 11, 11:54)
Tik dėl palangės žiauriai apsirikau, vis per tą nepatyrimą, būtų buvę tikrai gražiau, jei iš stalviršio palangė būtų, o ne taip, kaip dabar - užleista ant plautuvės  doh.gif nu bet ką padarysi, kitos tokių klaidų nekartokit  biggrin.gif

o galima vaizdinę medžiagą, nelabai įsivaizduoju ax.gif

o to auksarankio FB niekas nepasidalins? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 12 11, 12:51)
Ar jau susigyvenot su saviškiu? Kiek pamenu, pradžioje buvote nalabai patenkinta unsure.gif

jo, dabar atrodo kad taip ir turejo buti biggrin.gif

va vakar pakabino uzuolaidas pagaliau, tai pa kol kas su jomis reikes susigyventi, kazkoks vetimkunis jos man ant tu angu ir kazkaip visai ne taip isivaizdavau biggrin.gif pamirsau nufotografuoti ryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2014 12 11, 13:01)
o to auksarankio FB niekas nepasidalins? blush2.gif  ax.gif

Auksadirbis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 12 11, 11:54)
Tik dėl palangės žiauriai apsirikau, vis per tą nepatyrimą, būtų buvę tikrai gražiau, jei iš stalviršio palangė būtų, o ne taip, kaip dabar - užleista ant plautuvės  doh.gif nu bet ką padarysi, kitos tokių klaidų nekartokit  biggrin.gif

paaiskinkit g.gif kad palange butu lygiai su stalvirsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 12 11, 12:04)

friends.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 12 11, 13:08)
paaiskinkit g.gif  kad palange butu lygiai su stalvirsiu cool.gif

as kaip tik norejau kad palange butu auksciau uz stalvirsi, bet pas mane zymiai auksciau smile.gif per visa blokeli smile.gif man taip graziau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 12 11, 13:08)
paaiskinkit g.gif  kad palange butu lygiai su stalvirsiu cool.gif

stalviršis prieina iki pat lango rėmo : biggrin.gif
bet dėl aukščių ne visada taip gaunasi, tuomet jau statybos metu reik lango aukštį tiksliai apskaičiuot.

Pas mus gal 2 cm slenkstukas gavosi, bet palangė išlieta bandram masyve.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 12 11, 12:11)
stalviršis prieina iki pat lango rėmo : biggrin.gif
bet dėl aukščių ne visada taip gaunasi, tuomet jau statybos metu reik lango aukštį tiksliai apskaičiuot.

Pas mus gal 2 cm slenkstukas gavosi, bet palangė išlieta bandram masyve.

4u.gif pas mus butu 4 cm skirtumas
gal galetumet savo lango nuotraukele ideti
Papildyta:
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 12 11, 12:11)
as kaip tik norejau kad palange butu auksciau uz stalvirsi, bet pas mane zymiai auksciau smile.gif per visa blokeli smile.gif man taip graziau  wub.gif

neprisimenu kaip atrode cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 12 11, 13:20)
4u.gif pas mus butu 4 cm skirtumas
gal galetumet savo lango nuotraukele ideti

dabar žiūriu, kad gal ir mūsų apie 4, nes sutampa palangės aukštis su stalviršio kanteliu:
va
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 12 11, 12:24)
dabar žiūriu, kad gal ir mūsų apie 4, nes sutampa palangės aukštis su stalviršio kanteliu:
va

4u.gif graziai thumbup.gif o koks stalvirsis cool.gif
Atsakyti
va tep smile.gif

https://www.facebook...8...e=1

mes jau statybos pradzioje skaiciavome blokelius kad iesitu taip, del to is isores virtuves langas yra aukstesnis uz kitoj pusej duru esanti darbo kambario langa, bet man dzin, man sitokia kombinacija buvo svarbiau biggrin.gif
Atsakyti