QUOTE(Rasytee @ 2014 12 10, 00:12)
beja man taip pat padejo mamagabi
ji jauciu mane noretu issitrint jau is emeilo adresu , kiek as jai nervu prigadinus
ji jauciu mane noretu issitrint jau is emeilo adresu , kiek as jai nervu prigadinus
Na jau, na jau - viskas normaaaliai
QUOTE(Carpe diem @ 2014 12 10, 10:18)
Įdomus sprendimas su užuolaida, labai įdomu, kodėl būtent taip sugalvojot, kai langas sąlyginai mažas
Klausime ir nuskambejo atsakymas
Tokios formos ir dydzio langelis, tokios formos ir aukscio laiptineje atrodytu kaip cia graziau pasakius...
Todel reikejo ta plika ir auksta siena uzpildyti ir ta langeli pridengti taip, kad sviesa visgi sklistu. Striuka maza uzuolaidele atrodytu daugiau nei apverktinai "padebesiuose", tamsintu langa ir prie jos neprieitum, o su ilga gali menevruoti - ji suminkstino siena, susvelnino astriu laiptu kontura, inese baltos spalvos, kuri kartojasi ir kitur...Mano uzmanymas buvo siek tiek kitoks, su menu tarp uzuolaidu, bet visgi Dea nusprende, kad jai grazu su vienu parisimu i ilgesni sona. Dabar parista taip todel, kad dar nera iiiilgo ir grazaus kuto, kuris ja prilaikytu viename sone/asimetriskai
Planuota buvo taip:
Kas turit vaizduote, viska nuimkit ir pridekir "rauktus pantalonus" virsuje - ziauru O dabartiniu atveju net laaabai grazu
Veidrodziai ar veidrodeliai pries laiptus yra ne-ge-rai...
QUOTE(vida777 @ 2014 12 10, 11:24)
dea, labai labai grazu, jau vien detales ko vertos, nebesvarbu net ta visuma !
O jei dar ir mamagabi prie to prisidejo, uz tai jai didelis PLIUSAS . Super! Bet is karto matosi, pas ka ir uz kiek...
Mamagabi, laikyk savo kartele
O jei dar ir mamagabi prie to prisidejo, uz tai jai didelis PLIUSAS . Super! Bet is karto matosi, pas ka ir uz kiek...
Mamagabi, laikyk savo kartele
Aciu , labai stengiuos ta daryti
Papildyta:
Retai prisidedu prie pagyru, bet sikart nuosirdziai sakau, kad Juodai sviestuvas liuks - gan modernia vonia sviestuvas tarsi nusviete savo spinduliais ir susilde