QUOTE(Visgi @ 2014 12 15, 15:36)
laba vakara
pažiūrėjau - Тальянка (1-8 серии из 8) / [2014, драма, мелодрама]; Любовь и Роман / [2014, мелодрама]; Звёзды светят всем / [2014, драма, мелодрама];
Дневник мамы первоклассника / [2014, детский, мелодрама, семейный]
pažiūrėjau - Тальянка (1-8 серии из 8) / [2014, драма, мелодрама]; Любовь и Роман / [2014, мелодрама]; Звёзды светят всем / [2014, драма, мелодрама];
Дневник мамы первоклассника / [2014, детский, мелодрама, семейный]
QUOTE(vaya @ 2014 12 15, 21:51)
Puiki filmo pradzia. Nusimato neblogas detektyvas.
Aktoriai Ir neseniai apsneketas Александр Дьяченко, ir Павел Прилучный is mano megiamu Метод Лавровой bei Метод Фрейда, ir Карина Разумовская Is Вангелия. Vienas minusas - reik laukt visu seriju
Man taip pat labai patiko. Fantastika, kad būtent Павел Прилучный paimtas pagrindiniam vaidmeniui, kito aktoriaus net neįsivaizduoju jo vietoje. Jis labai tinka šiam vaidmeniui, labai! Toks glamūrinis jaunuolis ir toks išbandymas- tooooks darbas ir dar ne savo noru, o tėvo paliepimu- lydekai paliepus man panorėjus.... Aktoriai Ir neseniai apsneketas Александр Дьяченко, ir Павел Прилучный is mano megiamu Метод Лавровой bei Метод Фрейда, ir Карина Разумовская Is Вангелия. Vienas minusas - reik laukt visu seriju
Įrodys tėvui, kad dar ir kaip geba... Nes jau po truputi rimtėja rimtėja jaunuolis. Aš laukiu to momento, kada kolegos pradės jį laikyti visaverčiu ir lygiu sau patneriu. To momento, kada jie visi susidraugaus.
Su tuo 'vienu minusu'- sutinku. Mielai pažiūrėčiau daugiau serijų, o dabar lauk
QUOTE(Julsita @ 2014 12 14, 17:25)
Patinka. Manau,kad ir tau patiks. Man sitas detektyvas toks tikroviskesnis,lyginant su kitais-bylas narpliojantys kriminalistai ne tik gerieciai,dirbantys is idejos,o ir imantys kysius,chimicinantys,jega ismusinejantys prisipazinimus ...
patinka.
QUOTE(vaya @ 2014 12 15, 20:51)
Puiki filmo pradzia. Nusimato neblogas detektyvas.
Aktoriai Ir neseniai apsneketas Александр Дьяченко, ir Павел Прилучный is mano megiamu Метод Лавровой bei Метод Фрейда, ir Карина Разумовская Is Вангелия
Vienas minusas - reik laukt visu seriju
Aktoriai Ir neseniai apsneketas Александр Дьяченко, ir Павел Прилучный is mano megiamu Метод Лавровой bei Метод Фрейда, ir Карина Разумовская Is Вангелия
Vienas minusas - reik laukt visu seriju
as paziurejus anonsa jau supratau,kad turetu buti geras,laukiu visu seriju
pradejau ziuret ,,krasivaja zizn", labai patinka, atleiskit, kad ne rusiskom raidem rasau.
QUOTE(Visgi @ 2014 12 15, 22:11)
Aš laukiu to momento, kada kolegos pradės jį laikyti visaverčiu ir lygiu sau patneriu. To momento, kada jie visi susidraugaus.[/color]
Itariu labai susidraugaus Павел Прилучный ir Карина Разумовская
Kaip jums filme tas momentas kai Igoris uzsake "sushi mergaite" . Man ziauriai patinka filmuose tokie i "pievas " momentai. Fantazija scenaristas nesiskundzia. Arba taksi "malunsparnis"
QUOTE(vaya @ 2014 12 15, 22:46)
Itariu labai susidaugaus Павел Прилучный ir Карина Разумовская
Įtariu ir aš, tik kaži ar dar ilgai laukti iki to jų nušvitimo. Darbe turėti va tokį pavaldinį ar kolegą, tai neduok tu sviete- ir ciniškas ir arogantiškas, visi tarnybiniais automobiliais, o jis ten- Porshe atvažiuoja, apsirengimas- kaip į klubą, na bet jam labai tinka taip išsidirbinėti. Dar pabandyk taip ir suvaidint. O Карина Разумовская- myliu filmus su jos vaidyba žiūrėti. Man ji labai simpatiška.
Papildyta:
Man ten nemažai tokių momentų patiko. Dar man įdomu kaip jis ten sutvarkys tą reikalą su savo automobilio padangom- na kur prie nuovados tie policininkai po pora kart per dieną jam specialiai praduria ratus. Dar kantrus, bet jau nedaug trūksta iki paskutinio lašo. Tai vis spėliojau ką jis ten gali sugalvoti.
Visgi,
žiūriu Lialią (25 ser.)
sakyk, iš kur ta Žana atsirado? (matomai būsiu pramiegojus kažką )
žiūriu Lialią (25 ser.)
sakyk, iš kur ta Žana atsirado? (matomai būsiu pramiegojus kažką )
Va koks man dar momentas patiko, kai liepė jam surasti tą moters pavogtą baltą rankinę su 30 tūkst. pinigų.Tai aišku, kam jam beieškant vargti, kuistis ten šiūkšlių dėžėse, jei galima nupirkti tokios spalvos rankinę ir įdėti ten tą sumą nuosavų pinigų kad ana moteris nuostolio nejaustų. Kaip sakoma ir vilkas sotus ir zuikis sveikas
O aš tai niekaip negaliu priprasti prie Antaninos ir Ramiro duoto kūdikiui vardo- Зарянка. Na kas čia per vardas? man kaip kokios žalmargės vardas Зарянка, Маргоша
QUOTE(Sim@ @ 2014 12 15, 23:36)
Visgi, žiūriu Lialią (25 ser.) sakyk, iš kur ta Žana atsirado? (matomai būsiu pramiegojus kažką)
Žana, tai asmens sargybinė, ji jau senokai jai pasamdyta.O aš tai niekaip negaliu priprasti prie Antaninos ir Ramiro duoto kūdikiui vardo- Зарянка. Na kas čia per vardas? man kaip kokios žalmargės vardas Зарянка, Маргоша
QUOTE(Visgi @ 2014 12 15, 23:48)
Va koks man dar momentas patiko, kai liepė jam surasti tą moters pavogtą baltą rankinę su 30 tūkst. pinigų.Tai aišku, kam jam beieškant vargti, kuistis ten šiūkšlių dėžėse, jei galima nupirkti tokios spalvos rankinę ir įdėti ten tą sumą nuosavų pinigų kad ana moteris nuostolio nejaustų. Kaip sakoma ir vilkas sotus ir zuikis sveikas
Jo jo, geras sitas. Matosi , kad ir glamurinis , tinginys, bet nedurnas. Manau palenks visus i savo puse, kai ras pistoleta, kuri pamete kaip suprantu policininkas ir gresia jam kapiec darbe
QUOTE(Visgi @ 2014 12 15, 14:36)
''Мажор'' /2014/
o visai tokia nieko pradžia