Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIX Tema)

QUOTE(Nanita @ 2014 12 03, 10:25)
Baigiau Чужой среди своих,laaabai patiko,tikriausiai bus geriausias mano matytas,siu metu,filmas 

Perziurejau ir as. Patiko, bet, kad geriausias siu metu matytas filmas visiskai nepasakyciau. Su siuo aktorium Сучья война / Сучьи войны (2014) man daug labiau patiko.
Марьина роща 2 2014- kaip ir pirmas sezonas thumbup.gif Bet as neabejinga tokiems filmams- gal todel juos keliu i pirma plana.
Ta pati neseniai matyta Екатерина 2014 man daug labiau patiko.
Чужой среди своих labiau per viduri prie visu Улыбка пересмешника 2014, Pаскаяние (2014) ir t.t.

Laba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 14 gruodžio 2014 - 13:43
Верни мою любовь man labai patinka ir įdomus, viskas taip apgalvota- graži muzika fone laiku ir vietoj, ir vizualiai tie peizažai ir gražūs žmonės ir visi tie šeimyniniai niuansai. Na tikrai graži ir tikra melodrama. Va tokios melodramos ir turi būti, kai pradedi žiūrėti ir nuo pat pirmų sekundžių kvapą gniaužia. Aišku, gal ir anksti rašyti nes dar tik 8 serijas pažiūrėjau, bet tikiuosi iki 24- nenusivažiuos ir nenuvils, nes kol kas dabar visos serijos išlaiko dėmesį nuo iki. Na ir aišku, nuo pat pirmos serijos pradžios mane užkabino Станислав Бондаренко (Влад) personažas, tuoj pat supratau, kad šis blogiukas tikrai nėra toks kokiu dedasi ir kažkur ten giliai giliai turi tikrai didelę ir gražią širdį, ir panašu kad šiame seriale griež pirmu smuiku.
Bijau, kad šis serialas bus nominuotas mano geriausiu metų serialu/melodrama.
V.ž. šiai dienai 10 balų ir laukiam toliau naujų serijų.
QUOTE(svelni @ 2014 12 14, 14:17)
O jei pabaiga bus pas rusus tokia kaip pas korejiecius tai.... cool.gif  nepatinka man kai mirsta vienas is pagrindiniu heroju, nes nu man jie abu savotiskai patinka. Ir lb toks asaringas, jausmingas visas serialas.....
Bet jei rimtai vienas iš pagrindinių herojų mirs- labai gaila. Nes nemėgstu ir aš kai pabaigoje išeina.
Bet panašu kad ko gero taip ir bus, dabar suprantu kodėl ji liks su Влад. Bent jau taip rašoma, kad filmo pabaigoje ji liks su juo.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Sergantiems 4u.gif
Šiandien su mama per tv žiūrėjom ''Когда его совсем не ждешь'' /2014/, viso neperžiūrėjom, nuo vidurio kažkur žiūrėjom, bus proga normaliai viską peržiūrėt greitu laiku, nes sudomino, o ir aktorių matytų yra ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Visgi laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikatos vaikams 4u.gif

vikaliu sveikit 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(spoorga @ 2014 12 14, 13:42)
Марьина роща 2 2014- kaip ir pirmas sezonas  thumbup.gif Bet as neabejinga tokiems filmams- gal todel juos keliu i pirma plana.

sakai geras bigsmile.gif as dar neziurejau ax.gif

Paziurejau профессионал,man patiko,geras.Yra truputi fantastikos,bet nesigailiu,kad paziurejau smile.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1273598

o dabar pradejau ziureti розыск
http://kinozal.tv/de....php?id=1185398

Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 12 14, 15:43)
Visgi laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikatos vaikams 4u.gif
Ačiū 4u.gif D Telksim visas pajėgas kad taip ir būtų.

''Военный корреспондент'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1285229

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 14, 14:11)
Верни мою любовь man labai patinka ir įdomus, viskas taip apgalvota- graži muzika fone laiku ir vietoj, ir vizualiai tie peizažai ir gražūs žmonės ir visi tie šeimyniniai niuansai. Na tikrai graži ir tikra melodrama. Va tokios melodramos ir turi būti, kai pradedi žiūrėti ir nuo pat pirmų sekundžių kvapą gniaužia. Aišku, gal ir anksti rašyti nes dar tik 8 serijas pažiūrėjau, bet tikiuosi iki 24- nenusivažiuos ir nenuvils, nes kol kas dabar visos serijos išlaiko dėmesį nuo iki. Na ir aišku, nuo pat pirmos serijos pradžios mane užkabino Станислав Бондаренко (Влад) personažas, tuoj pat supratau, kad šis blogiukas tikrai nėra toks kokiu dedasi ir kažkur ten giliai giliai turi tikrai didelę ir gražią širdį, ir panašu kad šiame seriale griež pirmu smuiku.
Bet jei rimtai vienas iš pagrindinių herojų mirs- labai gaila. Nes nemėgstu ir aš kai pabaigoje išeina.
Bet panašu kad ko gero taip ir bus, dabar suprantu kodėl ji liks su Влад. Bent jau taip rašoma, kad filmo pabaigoje ji liks su juo.

pagal korėjiečius buvo ir koroleva igry ir pabaiga tokia, kad...

sveikatos sergantiems 4u.gif pati irgi kosiu nežmoniškai, gerklė skauda, užkimus jau 3 savaitės. dar liko savaitė bepotiško lėimo, paskui bus galima ramiai ruoštis šventėm ir tikiuos, kad galėsiu pasimėgaut ramiu laiku ant sofutės su daug daug serialų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 14, 16:42)
''Военный корреспондент'' /2014/

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 12 14, 14:43)

o dabar pradejau ziureti розыск
http://kinozal.tv/de....php?id=1185398

As kaip tik siandien,kol mazasis miegojo pietu,paziurejau pirmas 3 antro sezono serijas. Patinka. Manau,kad ir tau patiks. Man sitas detektyvas toks tikroviskesnis,lyginant su kitais-bylas narpliojantys kriminalistai ne tik gerieciai,dirbantys is idejos,o ir imantys kysius,chimicinantys,jega ismusinejantys prisipazinimus ... Aciu,Psolty ( gal gerai parasiau nick'a),uz rekomendacija 4u.gif
Atsakyti
Sveikatos visiems ligoniukams!!! 4u.gif
Nera blogiau kai vaikai serga sad.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 12 14, 14:11)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku su kiekvienu zodziu apie pirmas 8 serijas!!!
As noreciau kad ji visgi su Vlad liktu, nes juk tiek skausmo Anton suteike, kad daugiau jau niekur ir viskas del neryztingumo. Ryztingas biznyje, bet ne del savo meiles ir paties gyvenimo...

QUOTE(kami_ @ 2014 12 14, 14:38)
Laba 4u.gif
Sergantiems 4u.gif 
Šiandien su mama per tv žiūrėjom ''Когда его совсем не ждешь'' /2014/, viso neperžiūrėjom, nuo vidurio kažkur žiūrėjom, bus proga normaliai viską peržiūrėt greitu laiku, nes sudomino, o ir aktorių matytų yra ax.gif

As irgi I pusejau ji, bet kol kas sakyciau toks visutiniskas....
Aisku man daznai taip buna, kad po gero gero filmo, paskui sunku rast, vel ta pati paciausia.....
Atsakyti
Na va perziurejom ir Господа-товарищи 2014 . Zinokit, man tai thumbup.gif
"Марьина роща iskart po revoliucijos" lotuliukas.gif (laikmetis toks filme). Maciau priekaistavot, kad Александр Домогаров patines. Марьина роща'oj drinks_cheers.gif patines, bet Господа-товарищи filme kaip tik inteliaaagenta vaidina. Домогаров man patinka-gerai vaidina, simpatiskas ir filmai su juo man patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 14 gruodžio 2014 - 20:15
Чужой среди своих (2014) - GERAS filmas, patiko 4u.gif
Atsakyti
''Мажор'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1285700

user posted image
Atsakyti