Sveikatos visiems ligoniukams!!!
Nera blogiau kai vaikai serga
QUOTE(Visgi @ 2014 12 14, 14:11)
Верни мою любовь man labai patinka ir įdomus, viskas taip apgalvota- graži muzika fone laiku ir vietoj, ir vizualiai tie peizažai ir gražūs žmonės ir visi tie šeimyniniai niuansai. Na tikrai graži ir tikra melodrama. Va tokios melodramos ir turi būti, kai pradedi žiūrėti ir nuo pat pirmų sekundžių kvapą gniaužia. Aišku, gal ir anksti rašyti nes dar tik 8 serijas pažiūrėjau, bet tikiuosi iki 24-
nenusivažiuos ir nenuvils, nes kol kas dabar visos serijos išlaiko dėmesį
nuo iki. Na ir aišku, nuo pat pirmos serijos pradžios mane užkabino
Станислав Бондаренко (Влад) personažas, tuoj pat supratau, kad šis
blogiukas tikrai nėra toks kokiu dedasi ir kažkur ten giliai giliai turi tikrai didelę ir gražią širdį, ir panašu kad šiame seriale
griež pirmu smuiku.
Bijau, kad šis serialas bus nominuotas mano geriausiu metų serialu/melodrama.
V.ž. šiai dienai 10 balų ir laukiam toliau naujų serijų.
Bet jei rimtai vienas iš pagrindinių herojų mirs- labai gaila. Nes nemėgstu ir aš kai pabaigoje išeina.
Bet panašu kad ko gero taip ir bus, dabar suprantu kodėl ji liks su Влад. Bent jau taip rašoma, kad filmo pabaigoje ji liks su juo.
sutinku su kiekvienu zodziu apie pirmas 8 serijas!!!
As noreciau kad ji visgi su Vlad liktu, nes juk tiek skausmo Anton suteike, kad daugiau jau niekur ir viskas del neryztingumo. Ryztingas biznyje, bet ne del savo meiles ir paties gyvenimo...
QUOTE(kami_ @ 2014 12 14, 14:38)
Laba
Sergantiems
Šiandien su mama per tv žiūrėjom '
'Когда его совсем не ждешь'' /2014/, viso neperžiūrėjom, nuo vidurio kažkur žiūrėjom, bus proga normaliai viską peržiūrėt greitu laiku, nes sudomino, o ir aktorių matytų yra
As irgi I pusejau ji, bet kol kas sakyciau toks visutiniskas....
Aisku man daznai taip buna, kad po gero gero filmo, paskui sunku rast, vel ta pati paciausia.....