Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIX Tema)

Visgi, jau yra 23 - 24 serijos Lialios 4u.gif mirksiukas.gif
bet nebegaliu žiūrėt, nes lyg jau viskas stojos į savas vietas, tai vėl ta gyvatė Maša pokštą iškrėtė blink.gif doh.gif
Atsakyti
Laba,

As tyli sios temos skaitytoja ir ziuretoja. Dekui jums uz geras nuorodas 4u.gif

Pradejau ziureti Верни мою любовь, perziurejau 8 serijas ir niekaip nerandu sekanciu sad.gif Sutojau ties paciu idomiausiu momentu, nors visas filmas tiesiog nerealus, neimanoma atsitraukti nuo jo. Aisku jis sementalus bet ir siuzetas nenuspejamas.

Gal zinote kur rasti sekancias serijas? Ar ju dar tiesiog nera online?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 12 13, 13:03)
laba ryta, pradėjau_Чужой среди своих (1-16 серии из 16) / [2014, криминальная драма] - kol kas sužavėta 4u.gif

Man ir paliko įspūdį thumbup.gif

Верни мою любовь kaip matau renka savo gerbėjas drinks_cheers.gif Aš žiūriu online. Ir per savaitgalį daugiau serijų kaip suprantu neįkels. NETEISYBĖ schmoll.gif
Tai, kad neprailgtų laukt, žiūriu rekomenduotą Зверобой
Rekomendavusiai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2014 12 13, 21:08)

Si jau su pirma nuoroda perziuejau irgi nerealus!!!  drinks_cheers.gif

Верни мою любовь kaip matau renka savo gerbėjas drinks_cheers.gif Aš žiūriu online. Ir per savaitgalį daugiau serijų kaip suprantu neįkels. NETEISYBĖ schmoll.gif

Gaila  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Tai, kad neprailgtų laukt, žiūriu rekomenduotą Зверобой
Rekomendavusiai  4u.gif  thumbup.gif

Dekui bandysiu wink.gif

Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2014 12 13, 22:08)
Rekomendavusiai  4u.gif  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 12 13, 20:29)
kaip sūnus? gal jau namie? g.gif
Ne Sim@, dar ne namie verysad.gif
QUOTE(Sim@ @ 2014 12 13, 21:15)
Visgi, jau yra 23 - 24 serijos Lialios 4u.gif  mirksiukas.gif bet nebegaliu žiūrėt, nes lyg jau viskas stojos į savas vietas, tai vėl ta gyvatė Maša pokštą iškrėtė blink.gif doh.gif
Aha, esu jau žiūrėjus jas. Na bet tikrai, kas per fruktas ta Maša, tai neduoD doh.gif
QUOTE(KlementinaR @ 2014 12 13, 21:16)
Laba, As tyli sios temos skaitytoja ir ziuretoja. Dekui jums uz geras nuorodas 4u.gif
Laba 4u.gif mirksiukas.gif

''Сын ворона'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1284844

user posted image

Įdomu bus pažiūrėti- mama su dukra vaidina.
Paprastai Алёна Яковлева blogose filmuose nevaidina...
Ten kur ji- įdomu.

''Все сокровища мира'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1284846

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Jungiuos prie sergančių ir slaugančių, mano dukrytė irgi 4-ta para karščiuoja ir žiaaauriai kosti verysad.gif nežinau kas per išsigimę virusai šiais laikais siaučia doh.gif Tad sėdžiu namie, kaip ir kitoms sergančių vaikų mamoms "rauna srogą" cool.gif
Šiandien ėjau į parduotuvę taip lėtai lėtai... atrodo taip gera lauke, kai esi priverstas tūnot namuose... et...
Na bet visa kas bloga baigiasi, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 13, 14:59)
''Когда его совсем не ждешь'' /2014/

Jefimovas buvo toks simpatiškas vaikinas,
o šitam filme jau toks pavargęs atrodo
ir alaus pilvuką užsiauginęs
žavesys dingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2014 12 13, 23:14)
Labas vakaras 4u.gif Jungiuos prie sergančių ir slaugančių, mano dukrytė irgi 4-ta para karščiuoja ir žiaaauriai kosti verysad.gif nežinau kas per išsigimę virusai šiais laikais siaučia doh.gif Tad sėdžiu namie, kaip ir kitoms sergančių vaikų mamoms "rauna srogą" cool.gif Šiandien ėjau į parduotuvę taip lėtai lėtai... atrodo taip gera lauke, kai esi priverstas tūnot namuose... et... Na bet visa kas bloga baigiasi, ane? mirksiukas.gif

Oi vikaliu užjaučiu console.gif Labai tikiuosi, kad visi sergantys ir sveikstantys galutinai pasveiks iki gražių ir jaukių švenčių.
Mano jaunėlis jau irgi trečia diena kaip kosti, sloguoja, gerklę skauda doh.gif Vajezus, vakar vaistų pripirkau. Ir taip abu nelaiku sunegalavo, gi įvairių atsiskaitymų ir trimestrų pati pabaiga.
Man stogą rauną nuo veiksmo, darbas-namai-ligoninė-namai-darbas. Jau nekalbu apie visokius burelius, apie privalomą užsukimą į parduotuvę ir įvairius buitinius dalykus: tvarkymasis, maisto gaminimas ir t.t. Jau kaip aš norėčiau namuose pasėdėt, tiesiog. Svajonė. Ne tas žodis. Nieko daugiau nenoriu. Nieko. Tik tiek.
Išvažiuoju ryte iš namų 07.30, dirbu iki 15 val. o į namus pirmą kartą per dieną įžengiu kokią 19.30val. Vakar sėdėdama vos neužmigau, o tai dasigyvenau
O su tai virusais tai tikrai, mutuoja ir darosi atsparūs gana greitai. Čia kaip panašiai yra toks posakis/palyginimas/ aktualiausias klausimas XXI a. 'kiek mėsoje yra mėsos?'. Taip ir su tai virusais maždaug- tai ar čia virusas ar jau čia mutavęs virusas?...
QUOTE(daibava @ 2014 12 13, 23:50)
Jefimovas buvo toks simpatiškas vaikinas<>
Aš dabar kaip tik 3-ią seriją žiūriu.
Atsakyti
QUOTE(Azul @ 2014 12 11, 10:51)
Beje, įdomu, koks Jūsų Visgi įspūdis apie Королева бандитов 2 ?
Tiesą pasakius- dvilypis jausmas. Man lyg pirmas filmas labiau patiko.
Antras filmas man žiūrėjosi kaip naujas- t.y. jokių sąsąjų su pirmuoju, keletas detalių tik...(kurių galėjo ir nebūti).
''Королева бандитов. 2 сезон'' /2014/
Трейлер

user posted image

Gražus šeimyninis filmas apie šeimos vertybių suvokimą. Arba jis yra arba jo nėra.
V.ž. apie silpnus ir stiprius tėvystės įgūdžius.
Nėra paprasta gyventi ir sugyventi su iš dangaus nukritusia savo vyro nesantuokine keturiolikmete dukra,
kai tuo metu besigydant nuo bevaikystės, svajoji apie nuosavą vaiką,
maža to, sužinai kad ta nepilnametė laukiasi kūdikio ir tavo vyras/mergaitės tėvas- patepa slides,
o tu, svetimas žmogus, lieki su jo paaugle dukra ir jos kūdikiu.

Filmas apie tai, kai svetimas žmogus tampa labiau artimas už artimesnį.
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1284767

user posted image

Tikslesnis (nei kinozale) siužeto nupasakojimas būtų toks:
Фильм о дружбе, верности, и любви одного из друзей к тяжело больной девушке.
Сергей, Олег и Роман с детства были лучшими друзьями.
Один из них хотел стать пилотом, второй – уехать в Америку, а третий – стать хорошим детективом.
Но жизнь оказалась не слишком дружелюбной:
одному из друзей пришлось расстаться с мечтой о полётах, другой искал счастья за морем – и не нашёл,
ну а третьего уволили из следственного отдела за слишком усердную работу.
Спустя годы друзья встречаются. Что же у них остается? Только дружба.
Ребята решают работать вместе и находят подходящее дело: ремонт автомобилей.
Внезапно жизнь каждого из них преображается – на СТО приезжает богатый клиент,
ищущий выгодное место для инвестиций, а за ним красивая девушка, в которую влюбляется один из парней.

''Три товарища'' /2012/
Евгений Пронин в к/с ''Три товарища'' /2012/ (нарезка)

user posted image

Čia tas variantas kai ne из грязи в князи, а наоборот...
Ir dar tiktų toks pasakymas-
в теснате да не в обиде smile.gif
''Звезды светят всем'' /2014/
Трейлер

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 13, 22:45)
''Сын ворона'' /2014/
''Все сокровища мира'' /2014/

4u.gif
4u.gif

QUOTE(vikaliu @ 2014 12 13, 23:14)
mano dukrytė irgi 4-ta para karščiuoja ir žiaaauriai kosti        verysad.gif   

sveikatos dukrelei 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 12 14, 00:01)
Mano jaunėlis jau irgi trečia diena kaip kosti, sloguoja, gerklę skauda doh.gif

4u.gif sveikatos vaikui 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 12 14, 05:10)
''Три товарища'' /2012/
''Звезды светят всем'' /2014/

4u.gif
4u.gif
4u.gif

laba ryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2014 12 12, 20:41)
Верни мою любовь perziurejau 4 serijas, nerealus  wub.gif

as kinozal'e radau,kad tas filmas pagal korejieciu orig eriala sukurtas.Na paieskojau youtub'e ir radau, na istraukos tai bent jau vienas prie vieno. O jei pabaiga bus pas rusus tokia kaip pas korejiecius tai.... cool.gif nepatinka man kai mirsta vienas is pagrindiniu heroju, nes nu man jie abu savotiskai patinka. Ir lb toks asaringas, jausmingas visas serialas.....
Atsakyti