mėgstančioms detektyvus, rekomenduoju - Господа-товарищи (1-8 серии из 8) / [2014, детектив] - žiūrėjau vietomis prasukdama, nes ištemptas labai jau
Другой берег / [2014, драма] - patiko
ir
9 дней и одно утро/ [2014, драма]
ir
9 дней и одно утро/ [2014, драма]
Верни мою любовь perziurejau 4 serijas, nerealus
QUOTE(Whagati @ 2014 12 12, 21:41)
Верни мою любовь perziurejau 4 serijas, nerealus
nu musu skoniai, pastebejau, nelabai sutampa, bet ir as si pradedu.
QUOTE(sapniukass @ 2014 12 12, 20:04)
nu musu skoniai, pastebejau, nelabai sutampa, bet ir as si pradedu.
Labas vakaras
Visgi, sveikatos ir kantrybės...Pati irgi daug ką perėjau, mažąjam ranką vielomis kabino nepraėjus mėnesiui po tėčio mirties...Žinai ką aš tau norėjau parekomenduoti...Paklausyk va šito https://www.youtube....thHH2f0c....Gal patiks....Kita šio "žavaus kolektyvo" daina žinau kad padarė įspūdį. Man padėjo. Tiesiog įsijungus ausinukus, kad netrukdyt kitiems, paklausyt visu garsu ir atsipalaiduoti. Nežinau, nesuprantu, kaip jie tai padaro, kaip sukuria, bet tas gabalas iki priedainio...atrodo įtampa auga auga auga....o paskui bach!!! ir toks atsipalaidavimas....
Mažajam šivakar buvo pirmasis koncertas. Kaip MB sakė, "Выступает хор мальчиков зайчиков"
[/URL]
[/URL]
[/URL]
Kažkaip žiūrėjau ir graudinaus Prieš kokį 13 metų lygiai taip pat vyresnėlis dainavo...
Visgi, sveikatos ir kantrybės...Pati irgi daug ką perėjau, mažąjam ranką vielomis kabino nepraėjus mėnesiui po tėčio mirties...Žinai ką aš tau norėjau parekomenduoti...Paklausyk va šito https://www.youtube....thHH2f0c....Gal patiks....Kita šio "žavaus kolektyvo" daina žinau kad padarė įspūdį. Man padėjo. Tiesiog įsijungus ausinukus, kad netrukdyt kitiems, paklausyt visu garsu ir atsipalaiduoti. Nežinau, nesuprantu, kaip jie tai padaro, kaip sukuria, bet tas gabalas iki priedainio...atrodo įtampa auga auga auga....o paskui bach!!! ir toks atsipalaidavimas....
Mažajam šivakar buvo pirmasis koncertas. Kaip MB sakė, "Выступает хор мальчиков зайчиков"
[/URL]
[/URL]
[/URL]
Kažkaip žiūrėjau ir graudinaus Prieš kokį 13 metų lygiai taip pat vyresnėlis dainavo...
QUOTE(Ramsius @ 2014 12 13, 00:39)
tokia mamu dalia
vakar parasiau, kad ziuresiu ,,verni maju liubov", atsiverciu torentus ir matau, kad jo neturiu
atsisiunciau is rutorg 8 serijas, snd. ziuresiu
QUOTE(Ramsius @ 2014 12 12, 23:39)
Mažajam šivakar buvo pirmasis koncertas. ..
gražu ir miela
laba ryta, pradėjau_Чужой среди своих (1-16 серии из 16) / [2014, криминальная драма] - kol kas sužavėta
QUOTE(Sim@ @ 2014 12 11, 18:24)
stiprybes Tau ir vaikui - sveikatos
Ačiū QUOTE(saulyte525 @ 2014 12 12, 18:50)
Поздние цветы [2014] - patiko, šiltas toks filmas
Pabaiga filmo labai šeimyniškai graži. Мария Куликова ir Александр Дьяченко man labai vykusiai deranti aktorių pora, labai tinka vienas kitam.
QUOTE(Ramsius @ 2014 12 12, 23:39)
Visgi, sveikatos ir kantrybės...
Kita šio "žavaus kolektyvo" daina
Mažajam šivakar buvo pirmasis koncertas. Kažkaip žiūrėjau ir graudinaus Prieš kokį 13 metų lygiai taip pat vyresnėlis dainavo...
Ačiū. Kita šio "žavaus kolektyvo" daina
Mažajam šivakar buvo pirmasis koncertas. Kažkaip žiūrėjau ir graudinaus Prieš kokį 13 metų lygiai taip pat vyresnėlis dainavo...
Aha, pamenu apie tą kitą dainą, ir vis tik ji man labiau patinka Antigo - Live Life
Vaje kiek daug nykštukų Suprantu tave. Tokios akimirkos labai jautrios.
Klausyk Ramsiau, kaip ten reikalai Klaipėdoj?
Skaičiau, kad pas jumis šėlo audra- vartė medžius ir pastolius, apgadinti automobiliai, buvo net uždarytas uostas...
Bet tai koks grooožis, vajeee
QUOTE(Visgi @ 2014 12 13, 15:59)
kaip sūnus? gal jau namie?