Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIX Tema)

''Sex, кофе, сигареты'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1283893

user posted image

QUOTE(sapniukass @ 2014 12 11, 00:17)
Stiprybes tau, o vaikui greiciau sveikti 4u.gif
Ačiū sapniukass
Atsakyti
Labas rytas.

Visgi, svarbiausia, kad priežastis išaiškinta ir pašalinta. Dabar linkiu greitai Jūsų sūnui pasveikti, o tik taip tikrai ir bus 4u.gif

Beje, įdomu, koks Jūsų Visgi įspūdis apie Королева бандитов 2 ?

Aš nieko nekomentuoju, nes labai nuo Jūsų atsilieku, nieko nespėju žiūrėti, vieną serialą žiūriu dvi savaites (dukrytė dantis auginasi, tai visas dėmesys jai ).
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2014 12 11, 00:17)

vakar paziurejau ,,Bratskije uzy" pirma serija, ryt gal antra suziuresiu ax.gif kazkaip be intrigos mirksiukas.gif

man sitas serialas nepatiko schmoll.gif toks kazkoks nei sioks, nei toks unsure.gif keistai ten pabaiga nuskambejo unsure.gif
Pradejau ziureti "Верни мою любовь" tai labai labai idomus. Turbut siu metu mano favoritas Nr. 1 biggrin.gif antra vieta "Раскаяние", o trecia "Дурная кровь" smile.gif

Visiems ligoniukams ir ju mamytes stiprybes ir sveikatos 4u.gif
Laba, as kaip jaunas menulis pasirodau ir vel dingstu......
Atsakyti
Любовь и Роман /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1284076

user posted image

QUOTE(Azul @ 2014 12 11, 10:51)
Visgi, svarbiausia, kad priežastis išaiškinta ir pašalinta. Dabar linkiu greitai Jūsų sūnui pasveikti, o tik taip tikrai ir bus 4u.gif
Beje, įdomu, koks Jūsų Visgi įspūdis apie Королева бандитов 2 ?
Ačiū Azul 4u.gif Aš truputi vėliau atsakysiu į šį klausimą.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 10, 23:42)
Prasidėjo rūpesčių maratonas doh.gif Sim@, nemačiusi. Sūnų atvežė iš oprecinės 20val, tai aš tik dabar iš ligoninės namo grįžau.

supratau 4u.gif stiprybes Tau ir vaikui - sveikatos 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 12 11, 15:54)
Любовь и Роман /2014/

4u.gif

laba vakara, paziurejau vakar - Гордиев узел (1-4 серии из 4) / [2014, мелодрама] - labai patiko thumbup.gif
"išleistuvių vakaras...kelios poros jau plauoja savo ateitį...bet gyvenime ne visada būna taip, kaip nori ir planuoji..."
REKOMENDUOJU.
Atsakyti
patiko - Минус один (1-4 серии из 4) /[ мелодрама, 2014] - pažintis užtrigusiame lifte, meile, vestuves... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2014 12 11, 15:08)

Pradejau ziureti "Верни мою любовь" tai labai labai idomus. Turbut siu metu mano favoritas Nr. 1 biggrin.gif 

Va va, jau ir as norejau girtis, kad labai nebloga filma pradejau ziuret drinks_cheers.gif "Верни мою любовь" Pavadinimas saldus, bet siuzetas su navarotais
Atsakyti
laba ryta,
kol laiko turiu, tai vis žiūriu filmus 4u.gif
Только не отпускай меня (1-4 серии из 4) / [2013, криминальная драма] - nieko toks, bet neužkabino, kaip tarkim,
Поздние цветы (1-4 серии из 4) / [2014, мелодрама] - labiau patiko 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Labai ačiū toms, kurios rekomendavo Прощай, любимая!. Nu žiauriai geras, įtariamųjų sočiai, pastoviai keičiasi, o pabaiga visiškai netikėta thumbup.gif
Atsakyti

Половинки невозможного (1-4 серии из 4) / [2014, детектив, мелодрама] - irgi patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 12 12, 09:54)
...
Поздние цветы (1-4 серии из 4) / [2014, мелодрама] - labiau patiko 4u.gif

bigsmile.gif mėgstu galantiškus lakūnus biggrin.gif sudomino aprašymas, siunčiu. 4u.gif
Atsakyti
След Пираньи (1-4 серии из 4) / [2014, боевик, приключения] - kiek per žiaurus vienai žiūtėti blink.gif
Atsakyti