Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIX Tema)

Kokie visi gražūs ir šilti sveikinimai wub.gif Genialumas slypi paprastume wub.gif

Yra toks posakis 'У женщины бывает три возраста- молодость, вторая молодость, и вечная молодость'. Tai aš jau kaip spėju patekau į tą vidurinį, vtoraja. O kaip tiksliai ta vtoraja skaitosi, tai nežinau.
QUOTE(arden @ 2015 01 11, 18:33)
Su praėjusiu  4u.gif  Pasisekimo darbe, santarvės šeimoje, pasirinkimo filmuose mirksiukas.gif biggrin.gif

gal kas matėt https://www.youtube....h?v=MgkU6TxuoO8 įsijungiau pirmą pasitaikiusią nuorodą, nes reikėjo garsą patikrin, žiūriu pažįstamas veidas smile.gif
Ačiū smile.gif
Mačiau. Na toks man ne itin, bet iš bėdos žiūrėt galima.
O aš aną bežiūrėdama ir galvojau, kur man ta aktorė matyta buvo, o pasirodo čia, šiame filme.
QUOTE(KlementinaR @ 2015 01 11, 18:56)
VISGI su Praejusiu Gimtadieniu!!!!  happybday.gif birthday.gif 000552.gif Paciu graziausiu, nuostabiausiu metu!!!
Ačiū smile.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 11, 19:04)
Su gimtadieniu 4u.gif
Yra liapsusu: nuzudymas ivyko geguzes 9, tai tarsi pavasaris drinks_cheers.gif Aisku, gali buti medziai be lapu, nors moteriskes vaiksto trumpomis rankovemis. Tyrejas su zurnaliste iseda i masina, pro masinos langa zaliuoja visi medziai, zole,o kai islipa-ruduo, medziai be lapu, zole tokia pagyvenusi cool.gif Ot ilgai vaziavo... biggrin.gif
Ačiū smile.gif
O tai bent orų ir sezonų anomalijos befilmuojant biggrin.gif

Dėl gimtadienių tai mano labai trumpa atmintis.
Jau rašiau, kad kas nori, gali parašyt savo gimimo datą- užteks tik dienos ir mėnesio (gim.m. nebūtina) ir kuriant naują temą tituliniam įdėsim.
Galim jau leist sau ir įdėt, juk taip ilgai pažįstamos ir gyvuojam čia drauge.
Visgi sausio 7d, kami sausio 13d, sim@ sausio 19d.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 11, 19:29)

aš UŽ 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Visgi, taigi su jubiliejiniu tave smile.gif moteriškos laimės, sparnų polėkiams, gėlių akių grožiui ir meilės širdžiai, na ir gerų gražių filmų smile.gif
Atsakyti
Обними меня/ [2014, мелодрама] - geras filmas, patiko 4u.gif
Atsakyti
Visgi, su praėjusiu 4u.gif
Vtoraja molodost prichodit k tomy, kto pervųjų sberiog wink.gif
Atsakyti
Visgi, paveluoti sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

na man tai ДЕЛО ЧЕСТИ patiko thumbup.gif tik laabai jau daug iszude unsure.gif bet vistiek super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 11, 19:29)

Jau rašiau, kad kas nori, gali parašyt savo gimimo datą- užteks tik dienos ir mėnesio (gim.m. nebūtina) ir kuriant naują temą tituliniam įdėsim.

Cia esme yra ne tame, kad seniai pazistamos, bet pakankamai prisiviesinu FB, tai SM man tarsi slaptumo oaze, kur galiu drasiai reiksti mintis, nebijodama, kad net kas mane paseke, susies mane su niku.
As nekukli-as ir pati pasisakysiu, kad mano gimtadienis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 12, 08:08)
As nekukli-as ir pati pasisakysiu, kad mano gimtadienis biggrin.gif

g.gif g.gif
Atsakyti
Visgi, su praėjusiu, visų svajonių išsipildymo 4u.gif

Labas rytas, na ir orelis buvo savaitgalį, o vakar tai ko tik nebuvo: liūtis (užtvindė rūsį doh.gif ), pūga, žaibai, griaustinis. Tokią dieną tik filmus ir žiūrėti. Per savatgalį pažiūrėjau jau visų tubūt seniai matytą Моя большая семья
http://serialu.net/m...bolshaja-semja/
Man labai patiko, lengvai susižiūrėjo.
O vakar per teliką žiūrėdama Palč užmigau doh.gif , kaltos reklamos biggrin.gif
Atsakyti
Visgi,su praejusiu gimtadieniu.Visokeriopos laimes Tau!
user posted image

Del gimtadieniu surasymo,gera ideja.Patinka kai sveikina ax.gif ir kitus megstu sveikinti. smile.gif Slapstytis neturiu ko biggrin.gif Mes is kitos temos ir FB susirade,bendraujame.
mano gimimo metai 1982 09 23 smile.gif

I tema,ziuriu Закрытая школа,patinka kol kas,intriga viena po kitos,gera aktoriu vaidyba.Labai simpatiskas,mokyklos direktorius ax.gif Ar su valytoja bus romanas?Noreciau,kad butu smile.gif
Atsakyti
Labas,
metu nerasysiu, kad negasdint. blush2.gif Birzelio 20d.
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(ErikaN @ 2015 01 12, 08:35)
Моя большая семья
http://serialu.net/m...bolshaja-semja/
Man labai patiko, lengvai susižiūrėjo.

Aš praeitą savaitę jį baigiau žiūrėti, patiko ir man šis serialas 4u.gif
Vakar vakare pusvalandžiui dingo elektra, mamai sakau gal pažiūrim Анютино счастье, sakau gal tau kaip ir man patiks, nes mūsų skoniai serialų ir filmų panašūs, tai prisidegėm žvakių ir per kompą pažiūrėjom dvi serijas, o šiandien ryte dar dvi pažiūrėjom ax.gif Vienas iš serialų, kurį galima ne viieną kartą žiūrėti ax.gif
Mano gim. data- 1992.01.13 4u.gif
Atsakyti