QUOTE(Visgi @ 2015 01 09, 21:56)
O, radau požiūrio bendramintę
Na laba diena, aš gryna vilnietė O tą žodį nugirdau kažkur ir nugvelbiau, kai retsykiais prisimenu tai tuomet ir pavartoju. Aš jį suprantu kaip tipo 'nugdy = niekad', na kažkaip taip
Na laba diena, aš gryna vilnietė O tą žodį nugirdau kažkur ir nugvelbiau, kai retsykiais prisimenu tai tuomet ir pavartoju. Aš jį suprantu kaip tipo 'nugdy = niekad', na kažkaip taip
Nygdi-uteniskiu tarmes zodis Kai atvykom is Zemaitijos i Utenos krasta, daug zodziu nauju ismokom. Kai kurie prilipo, kaip antra oda
QUOTE(Visgi @ 2015 01 09, 22:27)
Oi negaliu nustot juoktis Tai kaip tu ten žiūrėjei, kad per seriją nieko nesužinodavai? Musėt machliavojai?
Nžn ar čia man vienai šiandien SM kokie tai trikdžiai ar čia kaip. Tai puslapy heroglivus rodo, tai nutrenkia kur į kitą puslapį, tai atjungia nuo SM, per naują reikia jungtis, nesuprantu. Jau ne pirmą kartą taip. Kažkada rašiau į SM administratorėm. Atsakymas- trikdžiai, trikdžiai...
Nžn ar čia man vienai šiandien SM kokie tai trikdžiai ar čia kaip. Tai puslapy heroglivus rodo, tai nutrenkia kur į kitą puslapį, tai atjungia nuo SM, per naują reikia jungtis, nesuprantu. Jau ne pirmą kartą taip. Kažkada rašiau į SM administratorėm. Atsakymas- trikdžiai, trikdžiai...
Oi ne, pradzioj visus serialus ziuredavom be prasukimo Paskui ismokau makliavoti Kalbejau apie trecia sezona, kai lakste po tuos labirintus vos ne visa mokykla, pasirodo, visi viska zino, visi ten daznai lankosi ir gyvena Nebeliko paslapties zavesio
Tas pats ir man visa diena buvo