Laba. Siaubas, jau mane nervina šita žiema, greičiau tos užgavėnės, vysiu lauk iš kiemo ją
Šiandien į darbą važiavau 1val 15 min. Siaubas kas per spūstys buvo, apie važiavimo ir oro sąlygas jau nebekalbu.
Tvarkingai į darbą pavėlavau visą valandą.
QUOTE(TaGre @ 2015 01 05, 20:20)
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 06, 08:36)
QUOTE(taute @ 2015 01 06, 10:43)
Turiu vieną klausimą.
Kada, t.y. kokiame sezone Павел Прилучный sužinos, kad ta pabėgusi moteris iš psichiatrinės ir dabar bedirbanti mokykloje valytoja- yra jo mama? Na ta kuri su Прохор Дубравин myluojasi... Pamiršau aš tos valytojos vardą. Na tikriausiai suprasit apie ką aš čia.QUOTE(Apuokas @ 2015 01 05, 23:29)
16 serija-kostiumuotas, tvirtas, įsimylėjęs šefas
Apuoke, jau taip 'išsamiai' ir paslaptingai parašei, kad taip ir rūpi paklausti- tai
apie ką tu čia taip??
/...Однажды вся группа сериала "Верни мою любовь" заблудилась в этом лабиринте, и им пришлось прокладывать путь к выходу веревкой и отмечать сигнальными значками, просто там весь лабиринит - это лавр, и они потом даже собирались насушить домой лаврушечки.../ Spėju, kad visai komandai buvo be galo smagu kai reikėjo patiems
išsinarplioti iš to labirinto
Šūtka P.s. Kas žiūrėjo, tas tikriausiai pamena, kad šis lauramedžių labirintas buvo 1-oje serijoje.