Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 01 08, 10:15)
Vaidina ir mūsų tautietis- Vladas Bagdonas
''Вычислитель'' /2014/

4u.gif

QUOTE(TaGre @ 2015 01 08, 18:34)
Pradėjau žiūrėti ir visai užkabino
Проклятый рай

LABAI GERAS SERIALAS, YRA KELI SEZONAI thumbup.gif ESU ZIUREJUS 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 01 08, 20:26)
''Бедная Настя'' (Даниил Страхов-Владимир Корф)[/url]

pasirodo, kad nesu mačiusi šio serialo, tai siunčiuosi:) turėsiu ką žiūrėti po Mažoro cool.gif mirksiukas.gif
------------
laba vakara 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 08 sausio 2015 - 22:54
QUOTE(Nanita @ 2015 01 08, 23:36)
Ir man panasiai,is rusisku nieko neradau,kas patrauktu demesi,tat nuejau i (ne rusisku)filmu tema ir radau ne mazai geru atsiliepimu,filmams Gone Girl ir Lucy,paziurejau vakar,labai patiko,va butent,kaip ir rasai,ziurejau ir speliojau,kur?kas?kodel?Pasiziurek(jei nora uzsienieskiems,filmas,turi)traileri,gal patraus aki.Ir dar jau,mineta seriala siulau,Breaking Bad,visiskai nenuspajamas.ziuriu ir kaifuoju.Kazko po Mazoro,nesinori rusu kino,gal,kad nerandu TOKIO,arba jau per daug rusisku g.gif
Iki 2011m. žiūrėjau tik USA filmus, jokių rusiškų. ''Исчезнувшая (Gone Girl)'' /2014/ esu mačiusi, Бен Аффлек yra mano favoritas iš USA aktorių, tiek gražių filmų su juo wub.gif Ir Люси (Lucy) /2014/ - žiūrėtas. Ir dabar, žiūriu rusiškus, bet žvilgtelnu ir užuatlanto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 08, 23:56)
Iki 2011m. žiūrėjau tik USA filmus, jokių rusiškų. ''Исчезнувшая (Gone Girl)'' /2014/ esu mačiusi, Бен Аффлек yra mano favoritas iš USA aktorių, tiek gražių filmų su juo wub.gif Ir Люси (Lucy) /2014/ - žiūrėtas. Ir dabar, žiūriu rusiškus, bet žvilgtelnu ir užuatlanto smile.gif

Rasydama,taip ir pagalvojau,kad gal busi macius nes tavo,широкий кругазор smile.gif kiek supratau,ties kazko vieno,nesustoji smile.gif O su Affleku esi macius,Argo?Turiu atsisiuncius bet vis kazko,noro ji ziureti,neatsiranda g.gif Pradedu dabar ziureti Hierro,laaabai patinka ispanu kinas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 01 09, 00:05)
O su Affleku esi macius,Argo?Turiu atsisiuncius bet vis kazko,noro ji ziureti,neatsiranda g.gif
Jo. Esu. Ir tavo nuojauta tavęs neapgauna, jis toks, kaip čia pasakius- 'grūzinantis'.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 08, 18:56)
Raso Видео отсутствует verysad.gif

Labai keista g.gif nes man taip neraso.
http://bigcinema.tv i paieska suvest 8 первых свиданий
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 08, 19:26)
Ne, šito nežiūrėjau, tikiu kad geras ir tikrai jam ateis dar laikas. Šiuo metu man nesinori tokio žanro žiūrėti ir viskas. Nei tokio, nei apie karą, net komedijų nesinori. Dabar norisi kažko tokio kur reikia sutelkti visą dėmesį, ir kad būtų netikėta, ir verstų spėlioti- kas? kaip? prie ko? ir su kuo

Man "Чужой среди своих" patiktu net ir po pastaruju serial 4u.gif

Is uzsienietisku netycia maciau vakar viena serija serialo "The Book of Negroes" Kol kas labai patiko 4u.gif
Atsakyti
laba ryta, vakar 01.30 val.baigiau žiūrėti Мажор / [2014, криминал, драма] - labai labai labai thumbup.gif geras filmas 4u.gif
paskutinę seriją žiūrėjau su ašarom akyse ir suspausdus kumščius, nes pabaigos tikėjaus kiek kitokios g.gif Kaip ir maniau, kad Mažoras su Vika vistiek permiegos, bet....tapę darbo kolegomis, vėliau draugais, taip ir liko draugais 4u.gif
AČIŪ, KAS REKOMENDAVO 4u.gif
Atsakyti
O as vakar pradejau ziureti "Delo česti" ten visa mano mylimiausiu aktoriu brigada, Cadovas su Agnija Ditkovskyte, Pavelas musu mazorcikas smile.gif ir siaip filmas labai man patinka, siuzetas idomus, neprailgsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 09, 00:11)
Jo. Esu. Ir tavo nuojauta tavęs neapgauna, jis  toks, kaip čia pasakius- 'grūzinantis'.

Na va,ne veltui ranka nekyla ji ziureti.Tegul buna iki geresniu laiku,buna,kak ir "gruzinanciu"norisi.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 01 09, 10:35)
O as vakar pradejau ziureti "Delo česti" ten visa mano mylimiausiu aktoriu brigada, Cadovas su Agnija Ditkovskyte, Pavelas musu mazorcikas smile.gif ir siaip filmas labai man patinka, siuzetas idomus, neprailgsta  4u.gif

As taip pat sita ziuret pradejau del aktoriu wub.gif blush2.gif Bet ziuriu, kad idomus vertas demesio 4u.gif Biskis meiles, biskis kriminalo - tokie man idomiausi:)
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 09, 10:16)
As taip pat sita ziuret pradejau del aktoriu wub.gif  blush2.gif  Bet ziuriu, kad idomus vertas demesio 4u.gif  Biskis meiles, biskis kriminalo - tokie man idomiausi:)

drinks_cheers.gif
man Ditkovskyte kokio nerealaus grozio, tai kazkas...ir vakar pirma karta susimasciau ir supratau aktore,kuri vaika atidave, ta Tania, nors manau, kad ji pasiims ta vaikiuka veliau 4u.gif
Atsakyti
Laba. Siaubas, jau mane nervina šita žiema, greičiau tos užgavėnės, vysiu lauk iš kiemo ją doh.gif
Šiandien į darbą važiavau 1val 15 min. Siaubas kas per spūstys buvo, apie važiavimo ir oro sąlygas jau nebekalbu.
Tvarkingai į darbą pavėlavau visą valandą. doh.gif
QUOTE(TaGre @ 2015 01 05, 20:20)
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 06, 08:36)
QUOTE(taute @ 2015 01 06, 10:43)
Turiu vieną klausimą. Kada, t.y. kokiame sezone Павел Прилучный sužinos, kad ta pabėgusi moteris iš psichiatrinės ir dabar bedirbanti mokykloje valytoja- yra jo mama? Na ta kuri su Прохор Дубравин myluojasi... Pamiršau aš tos valytojos vardą. Na tikriausiai suprasit apie ką aš čia.
QUOTE(Apuokas @ 2015 01 05, 23:29)
16 serija-kostiumuotas, tvirtas, įsimylėjęs šefas karsta.gif
Apuoke, jau taip 'išsamiai' ir paslaptingai parašei, kad taip ir rūpi paklausti- tai apie ką tu čia taip?? biggrin.gif

/...Однажды вся группа сериала "Верни мою любовь" заблудилась в этом лабиринте, и им пришлось прокладывать путь к выходу веревкой и отмечать сигнальными значками, просто там весь лабиринит - это лавр, и они потом даже собирались насушить домой лаврушечки.../

user posted image

Spėju, kad visai komandai buvo be galo smagu kai reikėjo patiems išsinarplioti iš to labirinto biggrin.gif Šūtka rolleyes.gif
P.s. Kas žiūrėjo, tas tikriausiai pamena, kad šis lauramedžių labirintas buvo 1-oje serijoje.
Atsakyti