QUOTE(Ramsius @ 2014 12 09, 03:17)
Būna tokių vyrų, kurie su metais kaip tas ilgai išlaikytas vynas...Kaip čia pasakius...vis geryn...Mūsų temos kalba kalbant все вкуснее Во всех смыслах
Kaip suprantu- užsikonservavę gerai? Na bet rimtai, tikrai būna, kad jaunystėj nelabai išvaizdūs, o žiūrėk kai tampa vyresni, labai patrauklūs. Ir atvirkščiai. Jaunystėj dailūs, o kuo vyresni tuo nepatrauklesni. O būna ir viduriukas- ir jaunystėj ir vyresniam amžiuj vienodai žavūs, t.y. išlieka tiek tas ir patrauklumas ir vidinis žavesys. Na v.ž. šitiems 'trečiarūšiams' labiau pasisekė Čia matyt iš tos operos, kai žmogaus genuose yra tas vadinamas- gražiai sensti ir vidinis šarmas niekur nedingsta.QUOTE(Ramsius @ 2014 12 09, 17:00)
Jau kaip atsibodo tos nesibaigiančios slogos tai siaubas Mažajam kitą penktadienį koncertas, o slogos nesibaigia...
Oras tai ką aš žinau...ruduo.....Jau 15 val dienos tamsu, lyja.....Prie žemės traukia. Kaži, ant Kalėdų sniego bus, kaip manot?
Tai ir jūs sergat? Na jooo... o gal žiūrėk ir išsikapstysit iš ligos iki konceto? To ir linkiu Oras tai ką aš žinau...ruduo.....Jau 15 val dienos tamsu, lyja.....Prie žemės traukia. Kaži, ant Kalėdų sniego bus, kaip manot?
Na kaip aš nemėgstu tokio oro, tai tragedija. Negaliu. Nei kava nei žalia arbata nepadeda įveikt tos traukos prie žemės.
Aš jau šiandien ir namus susitvarkiau, ir į kirpyklą nuvažiavau, galvojau mažum ūpą pasikelsiu, energingesnė būsiu, tai kur tau! Užsukau į PC, apsiprekinau, grįžtu, o gi žiūriu baudos kvitelis už valytuvų užkištas, nesumokėjau parkinge tų trijų litų Ties tuo ir pasibaigė mano šios dienos pozityvas. Tai iš nevilties nusipirkau džiūvėsių su razinkom ir kramsnoju dabar galvodama ką čia dabar nuveikus dar šiandien.
Oi nežinau kaip čia dabar bus su tuo sniegu, jau net nelabai man ir tikisi kažko.
Net va dabar įlindau pažiūrėti į Gismeteo, tai net nežinau ką dabar ir pasakyt...
Kaip suprantu Kalėdos be sniego... Tai kas čia dabar??? Kas čia per Kalėdos?? kaip pusiau negyvenamoj saloj
Bet ačiūD nors bus šviesiau, tai ir už tiek ačiū.
Labai tikiuosi, kad viskas dar pasikeis, ir bent Kalėdos bus kaip tikros Kalėdos, su sniegu.
Ramsiau, tą žodį спаржа ir apie tą patiekalą esu tikrai girdėjus, man vyras pasakojo, jis net valgęs yra jų. Bet man tai neteko ragauti. O norėčiau. Ir atrodo man patraukliai