Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIX Tema)

Sveikos, griztu ir as i ziuretojas serialu 4u.gif nezinau ka ir bandyt,
bandziau Karaleva banditov, bet neuzkabino :/ po mazoro man kazkaip nieks nesiziuri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 03, 13:39)
Tai va čia vakar panašiai man ir su ''Идеальная пара'' /2014/ Pirma filmo pusė nieko, antra pusė- nepatiko. Na man trūko kažko ir taškas. Ir visumoj vis tik man šis aktorių duetas nebedera tarpusavyje. Gal kitas brolis Čiadovas būtų geriau tikęs, jis toks šūstresnis ir tiktų labiau šiai aktorei pagal temperamentą.

O man viskas tiko ir patiko. Nieko nekimbu. Net ir vyras vakar pažiūrėjęs pasakė,kad tikrai gera komedija. Po jos dar visai nesinorėjo miego,tai bandėm dar kelis žiūrėt,bet jau nekabino schmoll.gif Nežinau,ką šiandien vakarui išsirinkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2015 01 03, 15:52)
O man viskas tiko ir patiko.

mums irgi patiko,net vaikai:ką čia sakė,ką dabar pasakė biggrin.gif
Atsakyti
Слабая женщина (1-2 серии из 2) / [2014, мелодрама] - geras filmas 4u.gif patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 03, 17:20)
Слабая женщина (1-2 серии из 2) / [2014, мелодрама] - geras filmas 4u.gif patiko 4u.gif

nepatiko man schmoll.gif
Atsakyti
Labas, visas ziuroves su Naujais metais!
Per TET kanala rode lengva komedijini seriala SPASITELI, gal ka sudomins:
https://www.youtube....6OP--NMkQdFBY7A
Atsakyti
Pziurejau reklamuota cia Дурак (2014) Драма фильм кино, labia jau istemptas, ir pabaiga tokia nevisai suprantama, bet siaip mintis nebloga filmo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos naujais metais 4u.gif
Ka tik su vyru paziurejom Белые ночи почтальона Алексея Тряпицынa. Labai patiko thumbup.gif Kas ziurejo ir kam patiko Laimingi zmones, turetu tikti ir sitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 03 sausio 2015 - 20:23
as dabar ziuriu ,,dievuska sriednievo vozrasta", labai neglogas su jumoro elementais.
Atsakyti
žiūriu "Mažor". buvo kalbėta apie pagrindinio herojaus tatoo ir ausis. tai 7oj serijoj, 25:52 labai iš arti pritrauktos "prisegtos" sutvarkytos ausys biggrin.gif
Atsakyti
''Обними меня'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1293077

user posted image

Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 01 03, 22:45)
žiūriu "Mažor". buvo kalbėta apie pagrindinio herojaus tatoo ir ausis. tai 7oj serijoj, 25:52 labai iš arti pritrauktos "prisegtos" sutvarkytos ausys biggrin.gif

As irgi ziuriu liko 2 serijos tai kaip gaaaiila verysad.gif Nes superinis, neisivaizduoju ka reiks ziuret po jo doh.gif
Atsakyti