Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIX Tema)

labai neblogas filmas - Война Принцессы, [2013, драма]
user posted image
kaip ir labai patiko - Правила охоты. Отступник (1-4 серии из 4) (Давид Зограбян) / [2014, боевик] 4u.gif
---
gero vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 02 sausio 2015 - 17:34
Мама Люба pažiūrėjau. Sakyčiau toks apie visas mus "supermamas" 4u.gif Stirka, uborka, gotovka doh.gif
Labiausiai patiko tostas (tarp kitko sako jį moteris): išgerkim už vyrą, kuris šitiek metų gyvena su ta pačia moterim drinks_cheers.gif O Mama Liuba sako: palaukit, juk ir aš gyvenu su tuo pačiu vyru visą gyvenimą thumbup.gif Va tau ir moralas doh.gif , nesvarbu , kad ji užaugino šitiek vaikų 2.gif , vistiek akcentas į vyrą - koks šaunuolis schmoll.gif
Atsakyti
Алиса в стране чудес,[2014, музыкальный фильм], Нечаянно / [2014, короткометражка], Таблетка от слёз/ [2014, мелодрама], Свадьбы не будет / [2014, мелодрама] - thumbup.gif filmai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 02 sausio 2015 - 18:34
Labas vakaras smile.gif

Baigiau žiūrėti gražų ir žaismingą serialą (40 serijų) su aktoriais
Станислав Бондаренко ir seserimis Любовь Баханкова, Вера Баханкова.

''Нанолюбовь'' (Нанастоящая любовь) /2010/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=826484
Вырезка из сериала

Jis dėstytojas, ji jo studentė. Jai jis labai patinka, o kaip gi kitaip, mat gražus, ambicingas, jaunas dėstytojas.
Jo nuomonė apie ją nekokia- ji tokia plevėsa, nepažangi studentė. Paskaitų nelanko, nieko nesimoko. Tačiau gana drąsi ir atkakli jo atžvilgiu. Jis į jokius flirtus nesileidžia ir laikosi gana griežto atstumo (ne tik su ja, bet ir su visom merginom, nes turėjo skaudžios patirties, prieš pat vestuves jį išdavė jo mylimoji).
Ji kantri ir išlaukia to momento, kada jo širdyje ištirpsta ledai...
Žinoma, jo valdžia (dekanatas) ir jos tėtis jo nepaglosto per galvą už tokį dalyką. Didelis nepasitenkinimas ir spaudimas jų atžvilgiu.
Kaip sakoma любовь внезапна и нечаянно нагрянет тогда, когда ее совсем не ждешь. Любовь — кольцо, а у кольца нет конца smile.gif

user posted image

Labai gerai laiką praleidau. Tik dabar klausimas ką toliau pažiūrėti. Teks vėl ieškoti ką nors.
Atsakyti
Sveikos Naujaisiais Metais!!!

Tikrai sunku rasti ka nors po pastaruju geru serial.

Nors vakar ziurejom gana sena Подари мне воскресение
nebloga melodrama 4u.gif

QUOTE(arden @ 2015 01 02, 14:52)
drinks_cheers.gif  ir aš. sąžiningi visą dieną miegojau, valgiau ir vėl miegojau, plius ir sveikatos nebuvo. negana to, kad labai sunkūs metai buvo, bet arklys nusprendė, kad ne iki galo sunkūs, tai gavau dar vieną spyrį: vilnonėm kojinėm avėdama slydau ir nudardėjau laiptais. skauda visur ir viską, bet ačiū die be lūžių  doh.gif

Svabu viska gerai baigesi 4u.gif

Mes irgi po visu kelioniu vakar turejom pizamu diena namuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 02, 19:09)
''Нанолюбовь'' (Нанастоящая любовь) /2010/

Aš šį serialą per TV6 žiūrėdavau, tik ne visas serijas esu mačiusi ax.gif
Su mama pažiūrėjom Золотая невеста ir vienbalsiai nusprendėm, jog nors ir buvo idomių vietų šiame filme, bet Проверка на любовь buvo įdomesnis ax.gif
Atsakyti
Merginos,mes su vyru dabar žiūrim Idealnaja para. Visai faina komedijukė smile.gif Rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
pažiūrėjau -
Ты, мой дом / Evim Sensin (Турция, 2012) ir labai noriu PADĖKOTI už rekomendaciją, nes filmas vertas žiūrėjimo ir..ašaros nubraukimo.
user posted image
Mielos narės, BRANGINKIME savus gyvenimus, nes niekada nežinai, kuri diena bus paskutinė ...
Atsakyti
Aš irgi žiūriu tą Idealią porą. Tiesiog itališka pora- ji aukšta, didelė, jis- mažesnis, smulkesnis. Vietom tikrai juokinga, ypač ta vieta kur ji jį kaip šunį vedasi į lauką если я сказала гулять, то мы идём гулять biggrin.gif Pakliuvus pas tokią moterą į rankas, tai tikrai žmogumi patapsi per tokią dresūrą biggrin.gif
Atsakyti
http://www.trigon-fi...flyer_large.jpg

Labai rekomenduoju kas dar nematėt. Man paliko labai didelį įspūdį. Rimtas filmas, bet susižiūri labai lengvai. Puiki pagrindinio aktoriaus vaidyba. Žiūrėjau vakar vakare ir vis dar galvoju apie tai ką pamačiau blink.gif
Atsakyti
Дурак / [2014, драма] – geras thumbup.gif
Спешите любить / [2014, мелодрама] – vakaro žiūrėjimui nr.1
Свадьбы не будет / [2014, мелодрама] – vakaro žiūrėjimui nr.2

Atsakyti
Įsimylėjau ...
Vladą Arlovą user posted image

Su Naujais Metais rolleyes.gif
Atsakyti