Tyro džiaugsmo, gilios meilės, nevienadienio tikėjimo, nemirštančios vilties ir svajonių išsipildymo! Su Naujaisiais metais!
Labuka visoms
visas su naujais ožkos metais, linkiu viso ko geriausio
ačiū už sveikinimus mano adresu kami, sveikinimai ir tau, dabar reik magistro tamstai
ačiū, bet gal užteks ir magistro man
vakar dar diena baigiau ziureti "vsio verniotsa", visai toks nieko, bet kaip visada pabaigoje viskas per 1 min įvyksta
visas su naujais ožkos metais, linkiu viso ko geriausio
ačiū už sveikinimus mano adresu kami, sveikinimai ir tau, dabar reik magistro tamstai
QUOTE(arden @ 2014 12 31, 15:51)
ačiū, bet gal užteks ir magistro man
vakar dar diena baigiau ziureti "vsio verniotsa", visai toks nieko, bet kaip visada pabaigoje viskas per 1 min įvyksta
QUOTE(Visgi @ 2014 12 31, 16:44)
laba Naujais Metais
tik šiandien ryte pažiūrėjau paskutinę "Lialios" seriją_truputėlį ne tokios pabaigos tikejaus, bet gerai, kad visi gavo pagal savo "nuopelnus"
-----
Бирюк / [2014], След тигра (2014), Русский характер (2014) - patiko
-----
Бирюк / [2014], След тигра (2014), Русский характер (2014) - patiko
Nauja pradžia, -2015-i Naujieji... Aksominė rūko užuolaida mirguliuoja fejerverkų karoliukais... Mintys bando rikiuoti norus pagal reikšmingumą, tačiau, kad ir kaip besistengtų, nieko svarbesnio už Meilę, Santarvę, Sveikatą sumąstyt neįstengia... Tad - su Naujais Metais! Ir kad norai, net patys netikėčiausi, išsipildytų...
''Алёшкина любовь'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1292358
''Алёшкина любовь'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1292358
Su Naujais!!!
Vakar pas mane buvo pižamos diena visą dieną pragulėjau lovoje, tarpais nueidama pagaminti valgyti, vyras dirbo visą parą, namie vaikai su močiute, tai man buvo lafaaaa
Pažiūrėjau "Алёнка из Почитанки", "Золотая невеста", "Спешите любить" ką galiu pasakyti, visi lengvo žiūrėjimo filmai, nei vienas nesukėlė "wow" Kažin ilgai dar kankinsiuosi po "Верни мою любовь" nerasdama nieko gero
Vakar pas mane buvo pižamos diena visą dieną pragulėjau lovoje, tarpais nueidama pagaminti valgyti, vyras dirbo visą parą, namie vaikai su močiute, tai man buvo lafaaaa
Pažiūrėjau "Алёнка из Почитанки", "Золотая невеста", "Спешите любить" ką galiu pasakyti, visi lengvo žiūrėjimo filmai, nei vienas nesukėlė "wow" Kažin ilgai dar kankinsiuosi po "Верни мою любовь" nerasdama nieko gero
laba visoms
paziurejau - Девушка средних лет (1-4 серии из 4) (Артур Румынский) / [2014, мелодрама] - labai nuotaikingas ir AČIŪ už rekomendaciją
paziurejau - Девушка средних лет (1-4 серии из 4) (Артур Румынский) / [2014, мелодрама] - labai nuotaikingas ir AČIŪ už rekomendaciją
QUOTE(amirrr @ 2015 01 02, 12:17)
ir aš. sąžiningi visą dieną miegojau, valgiau ir vėl miegojau, plius ir sveikatos nebuvo. negana to, kad labai sunkūs metai buvo, bet arklys nusprendė, kad ne iki galo sunkūs, tai gavau dar vieną spyrį: vilnonėm kojinėm avėdama slydau ir nudardėjau laiptais. skauda visur ir viską, bet ačiū die be lūžių
aš jau įpusėjau "mažor", bet kažkaip sunkokai jis man žiūris
''Идеальная пара'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1292534
Laba
arden, šakės, taip ir užsimušti galima.
Bet tai dar gerai, kad viskas laimingai baigėsi po tokių slidinėjimų.
Mes irgi niekur nevažiavom, relaksas namie visas dienas.
Dar ir į darbą nereikėjo šiandien, Pasaka.
Na jau dienos kokios balzganos vakar ir šiandien, tai jau patyliu
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1292534
Laba
arden, šakės, taip ir užsimušti galima.
Bet tai dar gerai, kad viskas laimingai baigėsi po tokių slidinėjimų.
Mes irgi niekur nevažiavom, relaksas namie visas dienas.
Dar ir į darbą nereikėjo šiandien, Pasaka.
Na jau dienos kokios balzganos vakar ir šiandien, tai jau patyliu
QUOTE(Visgi @ 2015 01 02, 15:00)
ir šiandien, tai jau patyliu
Laba
arden
Baigiau žiūrėti Общая терапия-2, abu įdomūs buvo ir nors peržiūrėjus kelias serijas antrojo seono galvojau, kad pirmasis bus įdomesnis, bet klydau antrasis labiau sužavėjo
Šiandien su mama pažiūrėjom Проверка на любовь patiko, bet kad labai tikrai nepasakyčiau
Vakare pagaliau pažiūrėsiu Золотая невеста, nes niekaip anksčiau eilė jam neatėjo
QUOTE(Visgi @ 2015 01 02, 16:00)
----
Patiko ir Отцовский инстинкт (Алексей Волов) / [2014, боевик, криминал] - geras filmas
QUOTE(Visgi @ 2015 01 02, 15:00)
''Идеальная пара'' /2014/
Kaip laukiau šito Visą naujametę naktį reklamavo per PTP ir dar kaip nužiūrėjau,kad sausio 1 Vakar su B per visas programas neršėm-niekur neradom kelintą valandą Ir tik kai vėl pasijungėm teliką,sumačiau,kad sausio 2-osios tai premjera