Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIX Tema)

Tyro džiaugsmo, gilios meilės, nevienadienio tikėjimo, nemirštančios vilties ir svajonių išsipildymo! Su Naujaisiais metais!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 01 sausio 2015 - 10:55
Labuka visoms
visas su naujais ožkos metais, linkiu viso ko geriausio 4u.gif 4u.gif

ačiū už sveikinimus mano adresu 4u.gif kami, sveikinimai ir tau, dabar reik magistro tamstai mirksiukas.gif

QUOTE(arden @ 2014 12 31, 15:51)

Magistrei doktarantūros, o bakalaurei magistrės linkiu  4u.gif

ačiū, bet gal užteks ir magistro man biggrin.gif

vakar dar diena baigiau ziureti "vsio verniotsa", visai toks nieko, bet kaip visada pabaigoje viskas per 1 min įvyksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 31, 16:44)
''Мама Люба'' /2014/
''Спешите любить'' /2014/

4u.gif
4u.gif

laba Naujais Metais 4u.gif
Atsakyti
tik šiandien ryte pažiūrėjau paskutinę "Lialios" seriją_truputėlį ne tokios pabaigos tikejaus, bet gerai, kad visi gavo pagal savo "nuopelnus" 4u.gif
-----
Бирюк / [2014], След тигра (2014), Русский характер (2014) - patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 01 sausio 2015 - 20:07
Nauja pradžia, -2015-i Naujieji... Aksominė rūko užuolaida mirguliuoja fejerverkų karoliukais... Mintys bando rikiuoti norus pagal reikšmingumą, tačiau, kad ir kaip besistengtų, nieko svarbesnio už Meilę, Santarvę, Sveikatą sumąstyt neįstengia... Tad - su Naujais Metais! Ir kad norai, net patys netikėčiausi, išsipildytų...

''Алёшкина любовь'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1292358

user posted image
Atsakyti
Su Naujais!!!
Vakar pas mane buvo pižamos diena biggrin.gif visą dieną pragulėjau lovoje, tarpais nueidama pagaminti valgyti, vyras dirbo visą parą, namie vaikai su močiute, tai man buvo lafaaaa smile.gif
Pažiūrėjau "Алёнка из Почитанки", "Золотая невеста", "Спешите любить" ką galiu pasakyti, visi lengvo žiūrėjimo filmai, nei vienas nesukėlė "wow" Kažin ilgai dar kankinsiuosi po "Верни мою любовь" nerasdama nieko gero sad.gif
Atsakyti
laba visoms 4u.gif
paziurejau - Девушка средних лет (1-4 серии из 4) (Артур Румынский) / [2014, мелодрама] - labai nuotaikingas ir AČIŪ už rekomendaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 02, 12:17)
Su Naujais!!!
Vakar pas mane buvo pižamos diena  biggrin.gif visą dieną pragulėjau lovoje,

drinks_cheers.gif ir aš. sąžiningi visą dieną miegojau, valgiau ir vėl miegojau, plius ir sveikatos nebuvo. negana to, kad labai sunkūs metai buvo, bet arklys nusprendė, kad ne iki galo sunkūs, tai gavau dar vieną spyrį: vilnonėm kojinėm avėdama slydau ir nudardėjau laiptais. skauda visur ir viską, bet ačiū die be lūžių doh.gif

aš jau įpusėjau "mažor", bet kažkaip sunkokai jis man žiūris g.gif
Atsakyti
''Идеальная пара'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1292534

user posted image

Laba smile.gif

arden, šakės, taip ir užsimušti galima.
Bet tai dar gerai, kad viskas laimingai baigėsi po tokių slidinėjimų.

Mes irgi niekur nevažiavom, relaksas namie visas dienas.
Dar ir į darbą nereikėjo šiandien, Pasaka.
Na jau dienos kokios balzganos vakar ir šiandien, tai jau patyliu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 02, 15:00)
ir šiandien, tai jau patyliu doh.gif

drinks_cheers.gif doh.gif
Laba 4u.gif
arden 4u.gif
Baigiau žiūrėti Общая терапия-2, abu įdomūs buvo ir nors peržiūrėjus kelias serijas antrojo seono galvojau, kad pirmasis bus įdomesnis, bet klydau ax.gif antrasis labiau sužavėjo smile.gif
Šiandien su mama pažiūrėjom Проверка на любовь patiko, bet kad labai tikrai nepasakyčiau ax.gif
Vakare pagaliau pažiūrėsiu Золотая невеста, nes niekaip anksčiau eilė jam neatėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 02, 16:00)

4u.gif
----
Patiko ir Отцовский инстинкт (Алексей Волов) / [2014, боевик, криминал] - geras filmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 02, 15:00)

thumbup.gif Kaip laukiau šito thumbup.gif Visą naujametę naktį reklamavo per PTP ir dar kaip nužiūrėjau,kad sausio 1 doh.gif Vakar su B per visas programas neršėm-niekur neradom kelintą valandą doh.gif Ir tik kai vėl pasijungėm teliką,sumačiau,kad sausio 2-osios tai premjera smile.gif
Atsakyti