aciu uz sveikinimus
o čia jooooo
Grįžus iš darbo lašinukų pavalgiau, trūko tik degtinytės
Grįžus iš darbo lašinukų pavalgiau, trūko tik degtinytės
QUOTE(Tekšė @ 2014 12 30, 20:30)
tai griebk, kol yra, o tai nugaruos
Kristoline, oho kokios vaises
Kristolinę ledi su gimadieniu Imu antrą variantą vaišių
Bakalaurui ir magistrui taip pat sveikinimai
Na ir ką, С Наступаюшчим!!! Ураааа!!!
Bakalaurui ir magistrui taip pat sveikinimai
Na ir ką, С Наступаюшчим!!! Ураааа!!!
Kristoline su torto ir sampano diena
Apsigynusias mokslu aukstumas taip pat sveikinu!!!!!!!! Saunuoles
Apsigynusias mokslu aukstumas taip pat sveikinu!!!!!!!! Saunuoles
Sveikinu Krikstoline ledi su gimtadieniu, o mokslo moteris su pasiekimais
Krištolinė ledi,priimk sveikinimus ir nuo manes
Aciu uz vaisias Renkuosi antra,jei dar liko
O as iklimpus i uzsenietiska seriala(ne i tema bet jau dovanuokit )iki ausu iklimpus,niekada nepatiko kriminaliniai serialai,gaujos,narkodileriai ir viskas kas su jais susijus..bet drauge ikyriai rekomendavo,ir...labai,labai jis man.Breaking bad ( Во все тяжкие)daug apie ji rasyciau bet nenoriu tersti temos
Aciu uz vaisias Renkuosi antra,jei dar liko
O as iklimpus i uzsenietiska seriala(ne i tema bet jau dovanuokit )iki ausu iklimpus,niekada nepatiko kriminaliniai serialai,gaujos,narkodileriai ir viskas kas su jais susijus..bet drauge ikyriai rekomendavo,ir...labai,labai jis man.Breaking bad ( Во все тяжкие)daug apie ji rasyciau bet nenoriu tersti temos
Kad ir pavėluotai, bet atėjau pasveikinti su vakarykščia diena
Vienu žodžiu, Krištolinė ledi su gimtadieniu!
kami_ ir Šokoladė- su pasiekimais!
Seniai jau bemačiau ką naujo su Александр Ратников.
Kadangi jis yra mano mėgiamų aktorių sąraše,
tai beveik visus filmus su jo vaidyba esu peržiūrėjusi.
Išties labai gerų jų yra.
''Золотая невеста'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1291786
''Алёнка из Почитанки'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1291885
Nai nai nai
"Верни мою любовь" на "Интере" - лучший сериал года!
В четверг, 25 декабря, на "Интере" триумфально завершился премьерный украино-российский сериал "Верни мою любовь".
Он стал лучшим сериалом в 2014 году на украинском телевидении по обеим аудиториям.
Ne veltui 12-ką dienų žiūrėjau ir laukiau kas dieną kol įkels po naujas 2 serijas.
Не напрасен мышкин труд
Bet tai kokie bus gražūs Naujieji, tokie tikri, su daug daug sniego, nes va ir dabar sninga.
Mes Naujus namuos. Laukiam svečių apie 18val.
Šį vakarą planuojam kurantų dūžių klausytis Katedros aikštėje.
Vienu žodžiu, Krištolinė ledi su gimtadieniu!
kami_ ir Šokoladė- su pasiekimais!
Seniai jau bemačiau ką naujo su Александр Ратников.
Kadangi jis yra mano mėgiamų aktorių sąraše,
tai beveik visus filmus su jo vaidyba esu peržiūrėjusi.
Išties labai gerų jų yra.
''Золотая невеста'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1291786
''Алёнка из Почитанки'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1291885
Nai nai nai
"Верни мою любовь" на "Интере" - лучший сериал года!
В четверг, 25 декабря, на "Интере" триумфально завершился премьерный украино-российский сериал "Верни мою любовь".
Он стал лучшим сериалом в 2014 году на украинском телевидении по обеим аудиториям.
Ne veltui 12-ką dienų žiūrėjau ir laukiau kas dieną kol įkels po naujas 2 serijas.
Не напрасен мышкин труд
Bet tai kokie bus gražūs Naujieji, tokie tikri, su daug daug sniego, nes va ir dabar sninga.
Mes Naujus namuos. Laukiam svečių apie 18val.
Šį vakarą planuojam kurantų dūžių klausytis Katedros aikštėje.
Sveikutės
Krištoline,nors ir pavėluotai,bet sveikinu su tavo švente
O aš darbe. Šalu Nežinau kokion subinėn įlįst,kad sušilt. Atėjo klientė,man reik pasirašyt,o rankos dreba kai po gero pagėrimo Na dar pustrečios valandos kalatūno ir...ATOSTOGOS Iki sausio 19
Na o į temą,tai dabar žiūriu (labai lėtai) kažkurios rekomenduotą daktarišką Chorošyje rūki. Nors čia daugiau detektyvas,bet kadangi mėgstu ir daktariškus, ir detektyvus,tai tinka
Krištoline,nors ir pavėluotai,bet sveikinu su tavo švente
O aš darbe. Šalu Nežinau kokion subinėn įlįst,kad sušilt. Atėjo klientė,man reik pasirašyt,o rankos dreba kai po gero pagėrimo Na dar pustrečios valandos kalatūno ir...ATOSTOGOS Iki sausio 19
Na o į temą,tai dabar žiūriu (labai lėtai) kažkurios rekomenduotą daktarišką Chorošyje rūki. Nors čia daugiau detektyvas,bet kadangi mėgstu ir daktariškus, ir detektyvus,tai tinka
QUOTE(shimmer @ 2014 12 30, 13:38)
QUOTE(kami_ @ 2014 12 30, 14:58)
Apsigyniau bakalaurinį
sveikinimai
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 12 30, 15:06)
nelabai mane kabino tas marsiravimas po simtmecius
manes ir nekabina
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 12 30, 19:25)
aciu uz sveikinimus
aciu uz vaišes
QUOTE(Visgi @ 2014 12 31, 13:49)
---
mes ir Naujus namie. Mane yra tradicija, kad 24.00 val.visi kaimynai išeina į kiemą ir keldami šampano taures - sako linkėjimus vienas kitam Tokia tradicija gyvuoja jau 40 metų. Žinoma, reti būna metai, kad būtų bent didesnė dalis namo kaimynų namuose
------
laba visoms,
QUOTE(Visgi @ 2014 12 31, 12:49)
dabar kaip tik rodo per rossija1. eina kaip fonas, nes vaidina "mylima" Glafira
Krištoline, su gimtadieniu
Magistrei doktarantūros, o bakalaurei magistrės linkiu
mūsų nauji namie, šeimoj, ramiai. penktadienį jubiliejus draugės, vėl balius pirmadienį pradėsiu laukt velykų
Šitie metai visada liks atmintyje, nes būtent šiais, gražiojo Arklio metais, Dievulis mūsų šeimai padovanojo dukrytę
Ačiū ir Jums, virtualiosios bendramintės, už šių metų akimirkas, praleistas bežiūrint gerą, dažniausiai Jūsų rekomenduotą, rusišką filmą. Tikiuosi draugausime ir kitąmet
Laimės, meilės, santarvės, sveikatos, ištvermės, giedrų dienų Jums visoms ir Jūsų šeimoms ateinančiais Naujaisiais metais !
Ačiū ir Jums, virtualiosios bendramintės, už šių metų akimirkas, praleistas bežiūrint gerą, dažniausiai Jūsų rekomenduotą, rusišką filmą. Tikiuosi draugausime ir kitąmet
Laimės, meilės, santarvės, sveikatos, ištvermės, giedrų dienų Jums visoms ir Jūsų šeimoms ateinančiais Naujaisiais metais !