Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIX Tema)

Visas su SVENTEMIS smile.gif newyear.gif
Su artejanciais Naujaisiais!MEILES,SVEIKATOS,NETIKETU STAIGMENU,ARTIMU ZMONIU SALIA BEI VISU,NORU IR SVAJONIU,ISSIPILDYMO!Ir aisku,geru isimintinu,filmu smile.gif

Nieko rusisko neziuriu bet eilej laukia MAZOR.Is anonso jau supratau,kad filmas turetu patikti,juolab cia tiek liaupsiu jam. bigsmile.gif
Atsakyti
Mėgstančioms filmus apie karą
Разведчицы
http://seasonvar.ru/...zvedchitcy.html
ir kodėl moterims visada sunkiau nei vyrams verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2014 12 27, 19:39)
Mazoro vienintelis minusas, kad tokia netiketa pabaiga ir kad kitas sezonas tik rudeni verysad.gif
Man svarbu, kad tęs jį, o visa kita nesvarbu. Kitame sezone gal bus ir pabaiga tokia kokios mes ir tikėjomės...
Skaičiau, kad Prilučinui didžiausias stresas filmavimo metu buvo ne kas kitas, o tas be proto prabangus automobilis. Buvo itin atsargus, nes bijojo menkiausio įbrėžimo...
QUOTE(Sofija7 @ 2014 12 28, 23:09)
Na baigiau ziureti obsciaja terapija, tai man 2 sezonas kur kas idomesnis:) dabar svaratau vel ka ziureti smile.gif
Man taip pat antras sezonas labiau patiko. Pirmas sezonas man ten visai nereikalingas. Visai. Nes jokio tęstinumo ir atoveiksmio su pirmu sezonu nėra. Man jie kaip du atskiri filmai.
QUOTE(Nanita @ 2014 12 29, 14:17)
Su artejanciais Naujaisiais!
Tave taip pat!

user posted image

QUOTE(TaGre @ 2014 12 29, 15:37)
Разведчицы
Šis karinis serialas man labai patiko. Ir aktoriai geri parinkti ir filmo kokybė gera, ir pan.
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 12 29, 14:37)
Разведчицы

drinks_cheers.gif ir Visgi pritariu- filmas laaabai patiko 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu "Полцарства за любовь" visai nieko, lengva, lėkšta komedija, tik nelabai juokinga, bet lengvai žiūrisi, kai nėra ko geriau, praeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2014 12 29, 21:36)
Žiūriu "Полцарства за любовь" visai nieko, lengva, lėkšta komedija, tik nelabai juokinga, bet lengvai žiūrisi, kai nėra ko geriau, praeis biggrin.gif
Cha, tai čia lygiai taip pat man buvo biggrin.gif Po visų tų baigtų serialų, žiūrėjau ''Кровь с молоком'', na kažkoks nesusipratimų nesusipratimas pasirodė, net nekilo ranka čia brūkštelėti porą eilučių... Visa laimė, kad filmas be serijų. Tai šiaip ne taip per kančias į žvaigždes taip sakant, pabaigiau žiūrėt iki galo.
Atsakyti
Aš jau nuo vakar kankinuosi, pora dienų nieko nežiūrėjau, vakar ieškojau ieškojau ką pažiūrėt, tai "В плену обмана" žiūrėjau, kažkaip visi be ovacijų...kol kas. Kiek pamenu turi išeiti vienas geras su gerų aktorių rinkiniu, tik nepamenu pavadinimo, tu Visgi buvai įdėjus, lyg kažkokio miesto pavadinimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2014 12 29, 22:37)
Aš jau nuo vakar kankinuosi, pora dienų nieko nežiūrėjau, vakar ieškojau ieškojau ką pažiūrėt, tai "В плену обмана" žiūrėjau, kažkaip visi be ovacijų...kol kas. Kiek pamenu turi išeiti vienas geras su gerų aktorių rinkiniu, tik nepamenu pavadinimo, tu Visgi buvai įdėjus, lyg kažkokio miesto pavadinimas g.gif
Na ką aš galiu pasakyt, užjaučiu dėl gerų filmų stokos, aš irgi prie tokių prijaučiančių biggrin.gif
A tai čia tas ''Год в Тоскане''.
Aš gi mat jo pavadinimą tai šūstrai atsimenu, pagal mano matyta JAV/Italų ''Под солнцем Тосканы'' biggrin.gif
Va šitas

O italų aktorius Рауль Бова labai gerai man įsiminė iš matyto mano mėgiamiausio italų filmo
Прости за любовь / Scusa ma ti chiamo amore /2008/
Po šio filmo, aš dar su jo vaidyba žiūrėjau ne vieną filmą...

p.s. Ne į temą, į lankas, na bet ką darysi, yra kaip yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 29 gruodžio 2014 - 22:01
QUOTE(Visgi @ 2014 12 29, 21:46)
Na ką aš galiu pasakyt, užjaučiu dėl gerų filmų stokos, aš irgi prie tokių prijaučiančių biggrin.gif
A tai čia tas ''Год в Тоскане''.
Aš gi mat jo pavadinimą tai šūstrai atsimenu, pagal mano matyta JAV/Italų ''Под солнцем Тосканы'' biggrin.gif
Va šitas

O italų aktorius Рауль Бова labai gerai man įsiminė iš matyto mano mėgiamiausio italų filmo
Прости за любовь / Scusa ma ti chiamo amore /2008/
Po šio filmo, aš dar su jo vaidyba žiūrėjau ne vieną filmą...

p.s. Ne į temą, į lankas, na bet ką darysi, yra kaip yra.

ooo abu mano matyti ir patikę thumbup.gif ačiū Visgi, kad priminei, ryt žiūrėsiu smile.gif
aga šito laukiu. Noriu aplankyti Toskanos regioną Italijoje ir Provanso regiona Prancūzijoje wub.gif čia irgi ne į temą smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Pradejom ziureti Профессионал 2014. Zinokit, labai patinka. Rekomenduoju 4u.gif
Ir vyrai neblogi vaidina.Алексей Лобанов (sito nelabai macius, bet siam filme liuks) Константин Стрельников (man jis ir cia toks "Diominas" thumbup.gif ),Игорь Лагутин (blogietis, bet toks neblogas blogietis),Анатолий Лобоцкий ( ir sis cia isipaiso visai),Юрий Ицков (sis diedukas, tai man visada thumbup.gif , bet kol kas dar nerode -as tik 4 serijoj) ir netgi, Visgi, tavo Юрий Батурин
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 12 29, 23:21)
Pradejom ziureti Профессионал 2014. Zinokit, labai patinka. Rekomenduoju 4u.gif <......> Visgi, tavo  Юрий Батурин
Ačiū. Reikia tikriauisiai rezervuotis, mažum ką, nors dabar kol kas nenoriu nei karinių nei bajevikų. Na nebent jei ten Юрий Батурин gerietį vaidina, a?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 29, 22:40)
Ačiū. Reikia tikriauisiai rezervuotis, mažum ką, nors dabar kol kas nenoriu nei karinių nei bajevikų. Na nebent jei ten Юрий Батурин gerietį vaidina, a?

Negerieti kaip tik schmoll.gif
Bet "Diominas" gerieciu patapo, tai, gal ir Baturinas ipusejus filmui pataps gerieciu g.gif
Ar ne Krikstoline rekomendavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 29 gruodžio 2014 - 23:12