Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIX Tema)

Верни мою любовь Pabaigiau tik dabar. Dviprasmiski jausmai. Pradzioj buvau labai suzaveta. Bet veliau labiau prasukdavau, nei ziuredavau. g.gif Labai man viskas dirbtina pasirode. jei butu sutilpe i taip mums megstamas 4 serijas , turbut visom butu wau wau. Ir pats siuzetas nelogiskas, kerstas ant kersto vardan kersto. jau net nebezino, kam klauptis ant keliu ir atsiprasineti. .O tas epizodas, kai sako padrraugaukim iki gimtadienio ir isiskirkim.. Ir draugauja kaip beprociai isimilejeliai...O mergaites dalybos doh.gif ohmy.gif ...ah Pasako vaikui, kad isvaziuoja metams, o kaip paskui pasakys, kad dar metams ir t.t. verysad.gif

Mazoro vienintelis minusas, kad tokia netiketa pabaiga ir kad kitas sezonas tik rudeni verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaya: 27 gruodžio 2014 - 18:42
"Замок на песке" / 2014 /
http://kinozal.tv/de....php?id=1290408
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2014 12 27, 20:39)
Верни мою любовь Pabaigiau tik dabar. Dviprasmiski jausmai. Pradzioj buvau labai suzaveta. Bet veliau labiau prasukdavau, nei ziuredavau.  g.gif Labai man viskas dirbtina pasirode. jei butu sutilpe i taip mums megstamas 4 serijas , turbut visom butu wau wau. Ir pats siuzetas nelogiskas, kerstas ant kersto vardan kersto. jau net nebezino, kam klauptis ant keliu ir atsiprasineti. .O tas epizodas, kai sako padrraugaukim iki gimtadienio ir isiskirkim.. Ir draugauja kaip beprociai isimilejeliai...O mergaites dalybos  doh.gif ohmy.gif ...ah Pasako vaikui, kad isvaziuoja metams, o kaip paskui pasakys, kad dar metams ir t.t.  verysad.gif

Mazoro vienintelis minusas, kad tokia netiketa pabaiga ir kad kitas sezonas tik rudeni verysad.gif

nu, jei i 4 netilpo, galejo i 8 sutalpint 4u.gif
Atsakyti
''Русский характер'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1290685

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 27, 16:14)
''Свадьбы не будет'' /2014/

4u.gif

QUOTE(daibava @ 2014 12 27, 21:26)
"Замок на песке" / 2014 /

4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 12 28, 15:35)
''Русский характер'' /2014/

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2014 12 27, 21:20)
nu, jei i 4 netilpo, galejo i 8 sutalpint 4u.gif

drinks_cheers.gif pažiūrėjau ir aš. dvi dienas akis varvinau, prasukinėjau minimaliai. jau toks muilinos gumos tempimas, tas meilės suabsoliutinimas, poelgiai iš serijos i "i xočetsa i kolitsa". jungiuos prie tų kurioms labiau nepatiko nei patiko smile.gif aišku aktoriai gražūs, ypač vyriškoji linija thumbup.gif

Su praėjusiom šventėm 4u.gif
Atsakyti
''Правила охоты. Отступник'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1290836

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 26, 00:23)
detektyvinio žanro šiemet žinoma ''Мажор'' /2014/

Na ka, ir as prisijungiu. Labai patiko. Nieko perdeto, pagrazinto, nuobodaus. Filmas thumbup.gif Aciu uz rekomendacija 4u.gif

Sveikos. Visas su praejusiom sventem 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

Pasižiūrėjau ir aš Мажор. Vienareikšmiškai - labai geras. Toks, apie kurį dar ilgai galvosiu. Gal dėl beveik idealiai parinktų aktorių, vaidybos, realistiškumo, jausmų...
Gaila, kad tęsinys taip negreit.
Prisiminimui apie filmą

Nieko dabar net nebenoriu žiūrėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azul: 28 gruodžio 2014 - 21:37
Sveikos 4u.gif
Baigsis ruošimaisi gynimui, tada būtinai pradėsiu ir aš žiūrėti Мажор ax.gif Tik dar reikės pabaigti Общая Терапия-2 žiūrėti, kelios serijos beliko ax.gif
Atsakyti
Na baigiau ziureti obsciaja terapija, tai man 2 sezonas kur kas idomesnis:) dabar svaratau vel ka ziureti:)
Beje visas au praejusiomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azul @ 2014 12 28, 21:34)

gražu
Atsakyti