Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIX Tema)

Merginos pradejau ziureti "verni maju liubov" man kol kas, kaip meksikos muilas smile.gif)) kol kas tempiu trecia serija
Atsakyti
Atejau pasveikinti su Sv.Kaledom 4u.gif Noriu palinketi jaukumo jusu namuose, ramybes, sveikatos jums ir jusus artimiesiems ir aisku geru filmu ir aktoriu simpatulku mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur dingo jos dukra? Ta garbane pavoge ir kaip savo augina?
Biski prasukau, o dabar nieko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 12 26, 18:55)
O kur dingo jos dukra? Ta garbane pavoge ir kaip savo augina?
Biski prasukau, o dabar nieko nesuprantu  doh.gif

hah.gif taip vat ir būna, kai prasukinėji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 26 gruodžio 2014 - 18:03
QUOTE(Šokoladė @ 2014 12 26, 18:02)
hah.gif taip vat ir būna, kai prasukinėji  biggrin.gif

Uztat dabar biski idomiau pasidare, nes pirmos trys serijos grynas muilas biggrin.gif
Atsakyti
paziurejau_В плену обмана Сергей Краснов) / [2014, мелодрама] - LABAI PATIKO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2014 12 26, 17:35)
Merginos pradejau ziureti "verni maju liubov" man kol kas, kaip meksikos muilas smile.gif)) kol kas tempiu trecia serija

drinks_cheers.gif
is pradziu dar nieko,bet paskui doh.gif blush2.gif

Sveikos 4u.gif
Taip norejau pradeti Mazora ziureti,bet dar teks palaukti.Dabar nieko neziuriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 26 gruodžio 2014 - 18:52
QUOTE(Lionesss @ 2014 12 26, 17:35)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 12 26, 18:52)
drinks_cheers.gif
is pradziu dar nieko,bet paskui  doh.gif  blush2.gif

na jeigu tokio žanro filmai nepatinka, tai gal geriau nežiūrėti. Mane šis filmas papirko aktorių parinkimu ir natūraliu jausmų perteikimu. Pagrindinio aktoriaus šarmingumas, žvilgsnis, perteikimas man nepakartojamas wub.gif
Žinoma kiekvienas filmas turi šalininkų ir priešininkų wink.gif vieni jį liaupsina, kitiem nepatinka, todėl ir turime pasirinkimo teisę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 21, 15:04)
nerimaaan, rekomenduoju
[b]''В лесах и на горах'' /2010/

ačiū, jau esu mačius ji, gerulis toks buvo biggrin.gif
šiandien baigiau Инквизитор (2014)
https://www.youtube....tccaluBnJ78ZXwQ
tikrai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 26, 00:23)
Pabaiga graži, kaip aš sakau- tokia Kalėdinė 000059.gif Labai dera šiandien prie Kalėdų. Sniegas, žiema. Atleidžiama, dovanojama už klaidas, paklydimus ir pan. Labiausiai šiandien man buvo gaila- Antono ir Ilonos. Labiausiai.

''Верни мою любовь'' /2014/ nuskynė laurus tarp visų matytų serialų/melodramų ir liko mano metų geriausiu matytu (pateikime taip pat) serialu/melodrama. Be konkurencijos.
P.S. ypatingai patiko nuo 4-os serijos, ten kur ji jį apipylė pamazgomis ir viskas per tas antipatijas ir pykčius įsisiūbavo iki beproto...
detektyvinio žanro šiemet žinoma ''Мажор'' /2014/

Super, kad viskas gerai baigesi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

Laukiu kada galesiu pabaigti 4ias paskutines serijas. Tikrai vertas demesio ir Mazor dar liko dvi serijos....Bus ka veikti....
Atsakyti
Ingaja, nubalsuota, sekmes jums. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Prabalsavau ir aš fb 4u.gif
Pirmą Kalėdų dieną su tėvais dar kartą pažūrėjau Случайные знакомые, jiems, kaip ir man patiko sis filmas ax.gif o vakar ziurejom Когда его совсем не ждешь, su mama davėm 10 balų iš 10 šitam serialui ax.gif
Atsakyti