Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 12 26, 00:23)
''Верни мою любовь'' /2014/ nuskynė laurus tarp visų matytų serialų/melodramų ir liko mano metų geriausiu matytu (pateikime taip pat) serialu/melodrama. Be konkurencijos.
P.S. ypatingai patiko nuo 4-os serijos, ten kur ji jį apipylė pamazgomis ir viskas per tas antipatijas ir pykčius įsisiūbavo iki beproto...
detektyvinio žanro šiemet žinoma ''Мажор'' /2014/

Visgi, tu taip gražiai viską reziumavai, kad neturiu net ką pridurti. Be galo be galo fainas filmas, įtariu, kad kažkada vėl norėsiu jį pasižiūrėti, keista serialų nesu niekad antrą kart žiūrėjus, nors daugelį filmų žiūriu, manau ateis laikas... Tiesiog ax...
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2014 12 26, 02:09)
, įtariu, kad kažkada vėl norėsiu jį pasižiūrėti, keista serialų nesu niekad antrą kart žiūrėjus,
amirrr, kokia pas tave telepatija, net stebiuosi, tu perskaitei mano mintis. Ketinu pažiūrėti antrą kartą, nežinau kada, bet tikrai ketinu friends.gif ir svarbiausia tas noras nedingsta. Tobulas. Tiek visi žmogiški jausmai (emocijos) čia įpinti, kad net žodžių trūksta ir kvapą gniaužia.
Skaičiau, kad net savo reitingais nurungė visus kitus serialus (Ukrainoje). Šoktelėjo į lyderius. Smagu.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 26, 01:20)
amirrr, kokia pas tave telepatija, net stebiuosi, tu perskaitei mano mintis. Ketinu pažiūrėti antrą kartą, nežinau kada, bet tikrai ketinu friends.gif ir svarbiausia tas noras nedingsta. Tobulas. Tiek visi žmogiški jausmai (emocijos) čia įpinti, kad net žodžių trūksta ir kvapą gniaužia.
Skaičiau, kad net savo reitingais nurungė visus kitus serialus (Ukrainoje). Šoktelėjo į lyderius. Smagu.

flirt.gif paprasčiausia aktoriai padarė didį darbą, taip žemiškai suvaidinti jausmus...kažin, realiai jie neįsimylėjo vienas kito?! g.gif
Visgi, kiek pamenu ankstesnius postus, mes turim nemažai bendro, vienas iš jų katino metais gimusios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 26 gruodžio 2014 - 01:45
- Ваша девушка?
- Ещё чего, у меня вкус получе.
- А чем эта не годится? Вон какая бойкая да стройная, каже красиваяа..
- Это издалека кажется красивая, а вблизи сплошное расстройство.

Va va, niekada nesakyk niekada...

user posted image

QUOTE(amirrr @ 2014 12 26, 02:44)
Visgi, kiek pamenu ankstesnius postus, mes turim nemažai bendro, vienas iš jų katino metais gimusios smile.gif
Dėl bendro tai jau tikrai, o ypač susiję su tais katinais, čia tai jau faktų faktas smile.gif
Atsakyti
Gerai, kad viskas puikiai baigsis
as ir katinas, tik 12metu senesnis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 25, 22:55)
''Отцовский инстинкт'' /2014/

4u.gif
laba diena,
o mes visi 4 namie visas sventes. Ryt tik vyksime i "Medziotoju uzeiga" (Kedainiuose), nes pakviesti i mano drauges 30-meti 4u.gif
----
kas del filmu, tai su kiekviena diena_Lialia ziuriu ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif Su sventem 4u.gif Linkiu visoms vis geresniu ir geresniu filmu biggrin.gif
Kadangi esu sios temos senbuve, dristu prasyti pagalbos blush2.gif Mano dukriukui truksta truputi balsu, laiko liko nedaug, gal galetumet patempt truputi uz ausu? bigsmile.gif Aciu, kas nepatinges smile.gif
https://www.facebook...o...e=1
Atsakyti
''Бирюк'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1289967

user posted image
QUOTE(Sim@ @ 2014 12 26, 14:14)
o mes visi 4 namie visas sventes. Ryt tik vyksime i "Medziotoju uzeiga" (Kedainiuose), nes pakviesti i mano drauges 30-meti 4u.gif
O kaip faina. Ryt, mano puskės vyro gimtadienis. Tai ir sakau jiems, jums visos šventės tai сплошной праздник - Kalėdos, gimtadienis, Nauji. Nėr kada ir pailsėt biggrin.gif
Atrodo tiek daug išeiginių, bet pasirodo man jų per mažai. Kūčių vakaras buvo pas mus. Turėjom svečių, artimieji. Vakar patys svečiavomės. Liko trys dienos, o esam pakviesti dar pas vyro brolį, o vyro sesuo yra pakviesta pas mus. Ryt boulingas, o po jo vakarėlis. Turim bilietus į kino teatrą visai šeima, tai reikia dar ir ten (vėliau nelabai galim, nes vyras dabar po 8-nių mėnesių tik trumpam atostogų grįžęs iš komandiruotės).
Tai vyrui ir sakau, žinai ką, po tokių išeiginių, man reikia dar išeiginių doh.gif
Jau beveik noriu į darbą, atsipūsiu šiek tiek. Čia kaip tame Šūrike

Кто хочет поработать?
- Я.

QUOTE(Ingaja @ 2014 12 26, 15:09)
Mano dukriukui truksta truputi balsu, laiko liko nedaug, gal galetumet patempt truputi uz ausu? bigsmile.gif Aciu, kas nepatinges smile.gif
https://www.facebook...o...e=1
Ingaja, tavo dukriukas mano balsą jau turi smile.gif Gražių švenčių ir tau 000059.gif
Atsakyti
''Кровь с молоком'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1289999

user posted image

Atsakyti
Laba diena, visas visas sveikinu su Kaledomis ir artejanciais Naujais metais, linkiu visko visko, ko geidziu jusu sirdutes 4u.gif
Man tai sventes siemet labai stebuklingos, vaikuciai visi namie, o tai svarbiausia wub.gif Kaledu senis buvo nesveikai dosnus, tikiuosi, kad ir pas jus toks buvo biggrin.gif
O jei i tema, tai visi sugule parpietuko, o as einu pabaigti Mazora.
Ingaja, ir mano balsa tavo dukra turi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 26 gruodžio 2014 - 15:17
Aciu mergaites aciuks.gif
Nu paziurejau ir as ta katiniska sypsena bigsmile.gif No jo ta sypsena jau tooookia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 12 26, 15:09)
Mano dukriukui truksta truputi balsu, laiko liko nedaug, gal galetumet patempt truputi uz ausu?  bigsmile.gif Aciu, kas nepatinges smile.gif

atidaviau savo balsa ir as:) sekmes:) butinai parasyki, kaip seksis? g.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 12 26, 15:20)
''Бирюк'' /2014/
''Кровь с молоком'' /2014/
----
O kaip faina.

pirmojo lauksiu, o antraji nuotrupa maciau per rusu kanala, bet reikes atsisiust, kai "Lialia" pasibaigs 4u.gif 4u.gif
---
del fainumo, tai vaziuojam i toki suejima, kur pazystam tik jubiliate ir jos vaikus ax.gif
kaip ir kiekviena pavasari, su vaikais vaziuoju i Kačergines vaiku sanatorija "Žibutė", tai jubiliate - sio pavasario korpuso kaimyne - susidraugavom ir iki siai dienai bendraujam. Vaikai panasaus amziaus dar. Tai va tiek 4u.gif
Atsakyti