Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIX Tema)

Labas vakaras

Siaubas kiek žmonių visur, marios. Į PC baisu net nosį įkišti, eilės eilės eilės, automobilių parkingas beveik be šansų, turi apsukt 3-4 garbės ratus kol automobilį randį kur priparkuoti, o jei nerandi, tai turi laukti kol kas išvažiuos, košmaras. Anksčiau man rodos taip nebuvo, lyg mažesnis apsipirkimo bumas buvo.

Mes pagaliau šiandien skarotą papuošėm 000059.gif

Kolegė pasakojo, kad niekaip negali savo keturmetį įtikinti kad dabar Kalėdos. Jam ne Kalėdos, o rudenėlio šventė ir nors tu ką. Tipo, sniego nėr? Nėr. Ir taškas.
O kai Kalėdų senis kalbėjo darželyje per šventę jų, tai jis pasakė toookiu rimtu veidu- 'Kalėdų senis nesąmones čia kažkokias šneka...'. Tai taip suprantu, kad Kalėdų seniams dabar irgi sunkmetis jei jau vaikai nebetiki jais biggrin.gif O kam dabar lengva? Tai va.
QUOTE(saulyte525 @ 2014 12 23, 15:43)
taip gaila, kad jau baiginėjasi "Mažoras" o apetitas tik pakilo  ax.gif dabar taip norėtūsi ką nors panašaus dar pažiūrėti wub.gif Gal galite ką nors parekomenduoti
Va va ir aš apie tą patį, taip nelaiku ant švenčių baigiasi abu filmai, o rodod gi toks tinkamas metas- per šventes tik žiūrėk ir žiūrėk. Tai ne...
saulyte525, man rodos be šansų ką nors panašaus rasti/parekomenduoti.
QUOTE(Whagati @ 2014 12 23, 15:58)
as dabar pradejau ji siustis, tikiuosi patiks irgi...nes ziuriu Mazoras ir Vierni maju liubov ant bangos dabar biggrin.gif

O as visai ligonis, galvoju kaip dar ryt pries isvaziuojant i uosvija speti paziureti dar 2 serijas Vierni maju liubov lotuliukas.gif blush2.gif
Whagati, pradėjei jau žiūrėti (Mažorą) ar dar ne? Kaip pirmas įspūdis?

Su ta liga tai panašiai ir aš, nežinau kaip išeis bet labai jau planuoju ryt iki 21val grįžti iš tėvų po Kūčių vakarienės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 23 gruodžio 2014 - 19:08
QUOTE(Visgi @ 2014 12 23, 19:04)
Whagati, pradėjei jau žiūrėti (Mažorą) ar dar ne? Kaip pirmas įspūdis?

Su ta liga tai panašiai ir aš, nežinau kaip išeis bet labai jau planuoju ryt iki 21val grįžti iš tėvų po Kūčių vakarienės.

antra serija ziuriu thumbup.gif idomus labai, man patinka policija ir tas aktorius, kelia sypsena tongue.gif

as siandien 9 val per atsiusta nuoroda bandysiu ziureti Vierni maju liubov, tik kartais stringa internetas ir jauciu pastrigs idomiausioje vietoje doh.gif noreciau per TV ziureti youtube, bet nerandu pagal nuroda, na per kompa paziuresiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kol stingsta kremas Kalėdų tortui šaldytuve atėjau padėkoti Visgi už rekomenduotą, kažkuriai narei Общая Терапия ir Общая Терапия -2 4u.gif Peržiūrėjau pirmąjį sezoną, dabar antrą pradėjau, bet man atrodo, kad pirmasis vis dėl to bus labiau patikęs, vien dėl vieno iš pagrindinių aktorių (Černyšovo) ax.gif
Mes eglutę rytoj puošim ax.gif Žmonių parduotuvėse ne tik sostinėje ar didesniuose miestuose, bet ir mažesniuose netrūksta doh.gif
Atsakyti
Įveikiau "Mažorą"
geras filmas,
paskutinėje serijoje labai patiko muzika
ypač gerai ji parinkta, scenai, kai jis pas Ignatjevą ėjo
vau kokią įtampą sukūrė
tęsinys aišku bus,
o gaila, galėjo gražiai istoriją pabaigti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daibava: 23 gruodžio 2014 - 21:57
QUOTE(Visgi @ 2014 12 23, 19:04)
Labas vakaras

Siaubas kiek žmonių visur, marios. Į PC baisu net nosį įkišti, eilės eilės eilės, automobilių parkingas beveik be šansų, turi apsukt 3-4 garbės ratus kol automobilį randį kur priparkuoti, o jei nerandi, tai turi laukti kol kas išvažiuos, košmaras. Anksčiau man rodos taip nebuvo, lyg mažesnis apsipirkimo bumas buvo.

Mes pagaliau šiandien skarotą papuošėm 000059.gif

Kolegė pasakojo, kad niekaip negali savo keturmetį įtikinti kad dabar Kalėdos. Jam ne Kalėdos, o rudenėlio šventė ir nors tu ką. Tipo, sniego nėr? Nėr. Ir taškas.
O kai Kalėdų senis kalbėjo darželyje per šventę jų, tai jis pasakė toookiu rimtu veidu- 'Kalėdų senis nesąmones čia kažkokias šneka...'. Tai taip suprantu, kad Kalėdų seniams dabar irgi sunkmetis jei jau vaikai nebetiki jais biggrin.gif O kam dabar lengva? Tai va.Va va ir aš apie tą patį, taip nelaiku ant švenčių baigiasi abu filmai, o rodod gi toks tinkamas metas- per šventes tik žiūrėk ir žiūrėk. Tai ne...
saulyte525, man rodos be šansų ką nors panašaus rasti/parekomenduoti.Whagati, pradėjei jau žiūrėti (Mažorą) ar dar ne? Kaip pirmas įspūdis?

Manoji kaip tik siemet tiki Seniu, labia geras prevencinis budas biggrin.gif

Ech nepaziuresiu nei Mazor nei Verni maju liubov iki galo bet nieko, idomiau bus laukti 4u.gif

QUOTE(Whagati @ 2014 12 23, 19:27)

as siandien 9 val per atsiusta nuoroda bandysiu ziureti Vierni maju liubov, tik kartais stringa internetas ir jauciu pastrigs idomiausioje vietoje  doh.gif  noreciau per TV ziureti youtube, bet nerandu pagal nuroda, na per kompa paziuresiu  ax.gif

Youtube ivesk pavadinima rusiskai ir ismes tau serijas wink.gif

Noriu palinketi visoms Ramiu Kuciu Vakaro, Linksmu Sv. Kaledu ir Ateinanciu Naujuju metu!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bukit laimingos !!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 12 24, 00:26)
Įveikiau "Mažorą"
geras filmas,
paskutinėje serijoje labai patiko muzika
ypač gerai ji parinkta, scenai, kai jis pas Ignatjevą ėjo
vau kokią įtampą sukūrė
tęsinys aišku bus,
o gaila, galėjo gražiai istoriją pabaigti

Superinis filmas, ir tiek daug graziu aktoriu wub.gif wub.gif wub.gif ech greiciau tesinys
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 24, 01:37)
simoneta, ką tik baigiau žiūrėti, duok penkis, lauksim drauge tęsinio smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 24 gruodžio 2014 - 00:43
As ir, as ir laukiu jau tesinio bigsmile.gif biggrin.gif
Pastebejot,kad P.Prilucnyj operacija pasidares ausu? ir tatuiruote ant kaklo - arba uzgrimave jam, arba pasinaikines rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2014 12 24, 01:57)
As ir, as ir laukiu jau tesinio bigsmile.gifbiggrin.gif Pastebejot,kad P.Prilucnyj operacija pasidares ausu? ir tatuiruote ant kaklo - arba uzgrimave jam, arba pasinaikines rolleyes.gif
Na, su tom ausim tai nieko negaliu pasayti, nesigilinau iki tiek, o va apie tatoo tai skaičiau kad lyg retušavo, lyg (?) jei tai tiesa... dar klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 24, 03:07)

Duodu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 23, 20:04)
Siaubas kiek žmonių visur, marios. Į PC baisu net nosį įkišti, eilės eilės eilės, automobilių parkingas beveik be šansų, turi apsukt 3-4 garbės ratus kol automobilį randį kur priparkuoti,

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes vakar irgi TAI patyrėm 4u.gif
--
laba ryta 4u.gif
visas su artėjančiomis šventėmis - sveikatos ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Oj merginos Mažoras nerealus, pagrindinis aktorius absoliuciai mano skonio wub.gif wub.gif wub.gif vakar perziurejau visas serijas. Gal dar kazka panasaus turite parekomenduoti? Beje, ana savaite Vangelija perziurejau, man irgi nerealus 4u.gif
Atsakyti