Siaubas kiek žmonių visur, marios. Į PC baisu net nosį įkišti, eilės eilės eilės, automobilių parkingas beveik be šansų, turi apsukt 3-4 garbės ratus kol automobilį randį kur priparkuoti, o jei nerandi, tai turi laukti kol kas išvažiuos, košmaras. Anksčiau man rodos taip nebuvo, lyg mažesnis apsipirkimo bumas buvo.
Mes pagaliau šiandien skarotą papuošėm
Kolegė pasakojo, kad niekaip negali savo keturmetį įtikinti kad dabar Kalėdos. Jam ne Kalėdos, o rudenėlio šventė ir nors tu ką. Tipo, sniego nėr? Nėr. Ir taškas.
O kai Kalėdų senis kalbėjo darželyje per šventę jų, tai jis pasakė toookiu rimtu veidu- 'Kalėdų senis nesąmones čia kažkokias šneka...'. Tai taip suprantu, kad Kalėdų seniams dabar irgi sunkmetis jei jau vaikai nebetiki jais O kam dabar lengva? Tai va.
QUOTE(saulyte525 @ 2014 12 23, 15:43)
taip gaila, kad jau baiginėjasi "Mažoras" o apetitas tik pakilo dabar taip norėtūsi ką nors panašaus dar pažiūrėti Gal galite ką nors parekomenduoti
Va va ir aš apie tą patį, taip nelaiku ant švenčių baigiasi abu filmai, o rodod gi toks tinkamas metas- per šventes tik žiūrėk ir žiūrėk. Tai ne... saulyte525, man rodos be šansų ką nors panašaus rasti/parekomenduoti.
QUOTE(Whagati @ 2014 12 23, 15:58)
as dabar pradejau ji siustis, tikiuosi patiks irgi...nes ziuriu Mazoras ir Vierni maju liubov ant bangos dabar
O as visai ligonis, galvoju kaip dar ryt pries isvaziuojant i uosvija speti paziureti dar 2 serijas Vierni maju liubov
Whagati, pradėjei jau žiūrėti (Mažorą) ar dar ne? Kaip pirmas įspūdis?O as visai ligonis, galvoju kaip dar ryt pries isvaziuojant i uosvija speti paziureti dar 2 serijas Vierni maju liubov
Su ta liga tai panašiai ir aš, nežinau kaip išeis bet labai jau planuoju ryt iki 21val grįžti iš tėvų po Kūčių vakarienės.