Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 12 22, 21:37)
amirrr, kas vakarą rodo nuo 21 val po 2 serijas. Niekur kitur nėra, o čia pirmiausia startuoja. Visu kitur į eterį išeina tik tuomet kai čia baigia rodyti. Dabar kol kas reklama.

Интер play Верни мою любовь

ačiū, kad užrodei, dabar ir aš kas vakarą žiūrėsiu čia, laaabai patinka, kai pradėjau žiūėrti tai 10 serijų iki 3 nakties žiūrėjau, kitas 6 žiūrėjau vakar iki 1 smile.gif šiandien jau spirgu smile.gif net nepamenu kokį serialą žiūrėjau su tokiu įdomumu.
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2014 12 22, 22:44)
ačiū, kad užrodei, dabar ir aš kas vakarą žiūrėsiu čia, laaabai patinka, kai pradėjau žiūėrti tai 10 serijų iki 3 nakties žiūrėjau, kitas 6 žiūrėjau vakar iki 1 smile.gif šiandien jau spirgu smile.gif net nepamenu kokį serialą žiūrėjau su tokiu įdomumu.
Prašom, nėr už ką. Aha, aš taip pat.
Kaip nervina ta nagla prielipa, negaliu aš jos matyt doh.gif Įkyrėjo jau ji man.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 22, 22:08)
Prašom, nėr už ką. Aha, aš taip pat.
Kaip nervina ta nagla prielipa, negaliu aš jos matyt doh.gif Įkyrėjo jau ji man.

Aha, o Vladas tikras mačio, nu blyn moka... dėl tokių moterys lydosi, bent jau aš suskysčiau šalia tokio biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2014 12 22, 23:35)
Aha, o Vladas tikras mačio, nu blyn moka... dėl tokių moterys lydosi, bent jau aš suskysčiau šalia tokio biggrin.gif lotuliukas.gif
Na tikrai, kad labai impozantiškas, ir solidus dabar toks. Kiek jis beignoruotu ir beslėptu savo jausmus, bet jam tiesiog ant kaktos parašyta, kad aistringai mylėjo, myli ir mylės savo Verą, kad ir kas benutiktų. Tiesiog moka mylėti.
Pastaruoju metu nustebina (gera prasme) tinkamai ir labai vykusiai parenkami aktoriai pagrindiniam vaidmeniui.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 22, 22:47)
Na tikrai, kad labai impozantiškas, ir solidus dabar toks. Kiek jis beignoruotu ir beslėptu savo jausmus, bet jam tiesiog ant kaktos parašyta, kad aistringai mylėjo, myli ir mylės savo Verą, kad ir kas benutiktų. Tiesiog moka mylėti.
Pastaruoju metu nustebina (gera prasme) tinkamai ir labai vykusiai parenkami aktoriai pagrindiniam vaidmeniui.

visiškai sutinku thumbup.gif ir galvoju, ar realiai būna tokių teigiamų vyrų?! o Vera tai tikra moteris, nori, bet nežino ko nori biggrin.gif šiandien nori, rytoj vėl nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, sveikinimai artėjančių švenčių proga smile.gif 4u.gif

Smagiai man žiūrisi "Mažoras", "kaip per sviestą sueina" serijos, gal kas nors žinote kur greičiau pasirodys "Mažoro" 11 serija bigsmile.gif

aš tai čia žiūriu:
http://turkcinema.tv...als/mazhor.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 23 gruodžio 2014 - 13:45
QUOTE(saulyte525 @ 2014 12 23, 13:32)
gal kas nors žinote kur greičiau pasirodys "Mažoro" 11 serija  bigsmile.gif

jos pasirodo, kai Rusijoje realiu laiku yra parodomos
aš žiūriu per serialu.net
šiandien vakare jau bus paskutinės
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2014 12 23, 00:09)
visiškai sutinku thumbup.gif ir galvoju, ar realiai būna tokių teigiamų vyrų?! o Vera tai tikra moteris, nori, bet nežino ko nori biggrin.gif šiandien nori, rytoj vėl nereikia biggrin.gif
Aš kai tokia pozityvystė, tai tikiu kad tokių buvo, yra ir bus. Nagi negali jau visai tokie išnykti kaip kokie mamutai rolleyes.gif
Kaip gi pasaulis be meilės? Meilė gi suteikia sparnus ir norą skraidyti smile.gif
Vat įdomu, kas yra svarbiau- mylėti ar būti mylimam (-ai)? Kad ir vienas ir kitas gerai, tai aš suprantu. Bet va kas svarbiau....
QUOTE(saulyte525 @ 2014 12 23, 14:32)
Smagiai man žiūrisi "Mažoras", "kaip per sviestą sueina" serijos, gal kas nors žinote kur greičiau pasirodys "Mažoro" 11 serija :bigsmile
Aš visad jį žiūriu tik per Rufilm.TV. Kitur dar nebūna, o čia jau yra. Čia pirmiau net būna nei YouTubej'e.
Man žiauriai gaila, kad jis jau baigiasi. Jis taip nuoširdžiai vakar juokiesi 10-oje serijoje, gale.

''Крестный'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1288876

user posted image
Atsakyti
dėkui, daibava ir Visgi 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
taip gaila , kad jau baiginėjasi "Mažoras" , o apetitas tik pakilo ax.gif , dabar taip norėtūsi ką nors panašaus dar pažiūrėti wub.gif . Gal galite ką nors parekomenduoti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 23 gruodžio 2014 - 14:49
QUOTE(saulyte525 @ 2014 12 23, 14:43)
taip gaila , kad jau baiginėjasi "Mažoras" , o apetitas tik pakilo  ax.gif , dabar taip norėtūsi ką nors panašaus dar pažiūrėti  wub.gif . Gal galite ką nors parekomenduoti....

as dabar pradejau ji siustis, tikiuosi patiks irgi...nes ziuriu Mazoras ir Vierni maju liubov ant bangos dabar biggrin.gif

O as visai ligonis, galvoju kaip dar ryt pries isvaziuojant i uosvija speti paziureti dar 2 serijas Vierni maju liubov lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 23, 15:20)
''Крестный'' /2014/

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2014 12 22, 22:25)
pasiulyk koki istorini melodramini  mirksiukas.gif

Bandau ant smugio prisiminti-nesiseka blush2.gif
Atsakyti