QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 12 20, 11:03)
pirma karta pradejau ziureti seriala,kai nera visu seriju,tiesiog atsiunciau 8 serijas,o tik paskui pamaciau kad ju turi buti 24 tai atsiunciau dar 8 ir lauksiu kada ides dar 8
Nu ir ka,dar ir melodrama siaubas ziuriu,nepatinka kad melodrama,bet filmas patinka,idomu kas bus toliau na nezinau,ar supratot ka norejau pasakyti
Labas rytas
O Rozyks patiko kazkaip pasiseke,net 3 paskutiniai serialai buvo geri,patiko
Nu ir ka,dar ir melodrama siaubas ziuriu,nepatinka kad melodrama,bet filmas patinka,idomu kas bus toliau na nezinau,ar supratot ka norejau pasakyti
Labas rytas
O Rozyks patiko kazkaip pasiseke,net 3 paskutiniai serialai buvo geri,patiko
Suprantu apie ką tu čia. Ir man atsitinka taip, kad filmas patinka, nors ir dominuoja melodraminis siužetas. Bet retai.
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 12 20, 22:00)
turbut,bet man jau nusibodo apmetysit mane,bet ziuriu jau prasukdama galejo ir buti tik 8 serijos jau neidomu...
Vat ir aš, retsykiais susigundžiusi taip dosniai čia dalijamoms kokio nors filmo liaupsėmis, užsiraunu ant eilinės ašaringos ir saldžiai seilėtos melodramos.
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 12 21, 13:14)
....
2. Kristolines ledi skonis su manuoju sutampa, jei jau jai nusibodo, tai man nusibos greiciau
...
2. Kristolines ledi skonis su manuoju sutampa, jei jau jai nusibodo, tai man nusibos greiciau
...
Dabar šioje temoje dažniausiai ieškau konkrečių nikų rekomendacijų, kurių pasiūlyti filmai buvo sužiūrėti su malonumu.
Krištolinė ledi, Sena pažįstama, ką galėtumėt pasiūlyti iš jums patikusių filmų. Nebūtinai šiųmetinių. Aš dabar sužiūrėjau kelis nerusiškus. Čia rekomendacijų nededu, nes kitos dalyvės gali pykti, tema skirta rusų filmams/serialams.