dekui mergaites uz rekomendacijas,
pabandžiau ziureti "На Дне", kažkaip sunkiai žiurisi matau....:
https://www.youtube....h?v=wHGQMvMfB5w
Sveikutės
Pradėjau verni moju liubov- atsigavau
Pradėjau verni moju liubov- atsigavau
laba diena, užsukau į Jūsų temą su klausimu: gal galite rekomenduoti kokį rusų serialą apie senovę, bet kad nebūtų vien karai ar rūmų intrigos. Kad būtų kažkas panašaus į Vargšė Nastia, bet nebūtinai toks ilgas ačiū
QUOTE(nerimaaan @ 2014 12 21, 14:43)
laba diena, užsukau į Jūsų temą su klausimu: gal galite rekomenduoti kokį rusų serialą apie senovę, bet kad nebūtų vien karai ar rūmų intrigos. Kad būtų kažkas panašaus į Vargšė Nastia, bet nebūtinai toks ilgas ačiū
nerimaaan, rekomenduoju ''В лесах и на горах'' /2010/
анонс
QUOTE(Apuokas @ 2014 12 21, 14:37)
Sveikutės Pradėjau verni moju liubov- atsigavau
Apuokas, nežinau, bet taip pralinksmino tavo postas su tuo šokančiu smailu, pradėjau kvatoti, net vyras paklausė- kas nutiko?
Ieškau šios dainos siužeto kur dainavo per laidą, nepamenu tik kokią, (lyg LNK).
Ten buvo tobula. Aš nesu lietuviškų kurinių mėgėja (apart vienetinių ir Marijono), bet ten buvo tobulas variantas/pateikimas.
Tu ir Aš
QUOTE(Visgi @ 2014 12 20, 19:40)
paziurejau vos viena serija.....siuzetas normalus galima ziureti, bet....na jau pagrindini heroju galejo ir grazesni parinkti, kazkaip nu toooooks jau....tiksliau nei koks netinka jam jokie romantiski vaidmenys.
QUOTE(Visgi @ 2014 12 21, 14:04)
Apuokas, nežinau, bet taip pralinksmino tavo postas su tuo šokančiu smailu,
Kaip jauciuos, taip ir atrodau
QUOTE(Apuokas @ 2014 12 21, 15:37)
as ir penkias serijas paziurejau, man patinka
mano drauge, pagal rekomendacijas ziurejo ir mete, nes negi taip paprasta vaika is motinos atimt ir kazkam pasiiimt? bet as ja suprantu, nes paskutiniai trys buvo su nekaltai pakliuvusiom i kalejima
sake, jei siam nebus kalejimo, gal paziures ar man reiks papasakoti.
Visgi, aciu dideliausias uz naujienas
QUOTE(svelni @ 2014 12 21, 14:24)
paziurejau vos viena serija.....siuzetas normalus galima ziureti, bet....na jau pagrindini heroju galejo ir grazesni parinkti, kazkaip nu toooooks jau....tiksliau nei koks netinka jam jokie romantiski vaidmenys.
sutinku
šis aktorius, mano nuomone,
šiam vaidmeniui visiškai netiko
Labs
Jėtau jėtau Aš gi iki 6 ryto tą Mažorą žiūrėjau Kažkokia prapultis! Paskutinį kart iki paryčių tai tik Moterų daktarą žiūrėjau..pamenu gerokai susinervinau, kai už lango paukščiukai pradėjo čiulbėti... Ale dabar..Nu kur man tokiai pensionerkai iki paryčių Nu bet kad negalėjau gi kitaip...Iš pradžių dar bandžiau prasukinėti ( ) kur ne itin svarbu, ale paskui gi kiekviena sekundė tokia uch!!!!!
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 12 21, 12:14)
Man su MB "Mazoras" laaaabai patinka: ir mazorcikas(o kodel ji taip vadina?), ir tevas, ir filmo pastatymas puikus, idomus, jei neskaityti keliu liapsusu Seriju planuoja buti 12, pats tas
Jėtau jėtau Aš gi iki 6 ryto tą Mažorą žiūrėjau Kažkokia prapultis! Paskutinį kart iki paryčių tai tik Moterų daktarą žiūrėjau..pamenu gerokai susinervinau, kai už lango paukščiukai pradėjo čiulbėti... Ale dabar..Nu kur man tokiai pensionerkai iki paryčių Nu bet kad negalėjau gi kitaip...Iš pradžių dar bandžiau prasukinėti ( ) kur ne itin svarbu, ale paskui gi kiekviena sekundė tokia uch!!!!!
Sveikos
ar Mazor tik 8 serijos yra ikeltos?
ar Mazor tik 8 serijos yra ikeltos?
QUOTE(simoneta @ 2014 12 21, 19:05)
Kolkas tik 8