prisijungiu prie serialo Верни мою любовь gerbeju burio.... labai geras serialas, as net negaliu kito ziureti, kol sito nepabaigsiu, bus puiki proga ryt namus issikupti, nes neikels nauju seriju, cia taip save guodziu
gal galite imesti filmu su Vladu
QUOTE(Ramsius @ 2014 12 20, 21:34)
Va čia tai pasakyta
Nieks nepaneigs
QUOTE(vaya @ 2014 12 20, 21:11)
Aha. Kažkada buvo briedis per visą ekraną, dabar daktaras. Nu žino gi kad gydytojiškus filmus mėgstam, bet kad taip per prievartą jis čia mums brukasi....
QUOTE(Whagati @ 2014 12 20, 22:08)
prisijungiu prie serialo Верни мою любовь gerbeju burio.... labai geras serialas, as net negaliu kito ziureti, kol sito nepabaigsiu, bus puiki proga ryt namus issikupti, nes neikels nauju seriju, cia taip save guodziu gal galite imesti filmu su Vladu
Esu nemažai su jo vaidyba žiūrėjusi filmų, gal jis ir nėra tarp mano favoritų, bet mano mėgiamų aktorių sąraše tai tikrai yra, tad nepraleidžiu progos pažiūrėti. Visų matytų nevardinsiu, bet įvardinsiu man labiausiai su juo įsiminusius filmus, tai ''Грех'' /2007/ (kai įsimyli į savo (žuvusio) draugo mamą ir ''Женщина, не склонная к авантюрам'' /2008/, kai įsimyli į vyresnę, ištekėjusią ir vaikų turinčią moterį. Yra žinoma ir kitų labai net neblogų filmų su juo.
QUOTE(Ramsius @ 2014 12 20, 22:20)
Kažkada buvo briedis per visą ekraną, dabar daktaras.
juokiaus garsiai aciu uz pakelta nuotaika
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 12 20, 21:00)
turbut,bet man jau nusibodo apmetysit mane,bet ziuriu jau prasukdama galejo ir buti tik 8 serijos jau neidomu...
Kiekvienam savo Juk negali vienas filmas visiems patikti
QUOTE(Ramsius @ 2014 12 20, 21:20)
Aha. Kažkada buvo briedis per visą ekraną, dabar daktaras. Nu žino gi kad gydytojiškus filmus mėgstam, bet kad taip per prievartą jis čia mums brukasi....
As dvi serijas irgi perziurejau vakar, patiko, nors pats aktorius man nelabai.....tevas geriau
QUOTE(Sim@ @ 2014 12 20, 21:59)
juokiaus garsiai aciu uz pakelta nuotaika
Prašom Kad dar tas daktaras būtų koks mūsų favoritas daktariukas, tai sutikčiau, bet daba...
QUOTE(KlementinaR @ 2014 12 20, 22:06)
As dvi serijas irgi perziurejau vakar, patiko, nors pats aktorius man nelabai.....tevas geriau
Aha, man jis toks jauniklis...Vaidina gerai, bet jau man pensionerkai į tokius jaunus nekrypsta akys. Va tėvas tai jo
QUOTE(Visgi @ 2014 12 20, 21:25)
Esu nemažai su jo vaidyba žiūrėjusi filmų, gal jis ir nėra tarp mano favoritų, bet mano mėgiamų aktorių sąraše tai tikrai yra, tad nepraleidžiu progos pažiūrėti. Visų matytų nevardinsiu, bet įvardinsiu man labiausiai su juo įsiminusius filmus, tai ''Грех'' /2007/ (kai įsimyli į savo (žuvusio) draugo mamą ir ''Женщина, не склонная к авантюрам'' /2008/, kai įsimyli į vyresnę, ištekėjusią ir vaikų turinčią moterį.
Yra žinoma ir kitų labai net neblogų filmų su juo.
Yra žinoma ir kitų labai net neblogų filmų su juo.
aciu
QUOTE(Visgi @ 2014 12 21, 11:48)
----
laba ryta,
paziurejau - Звёзды светят всем / [2014, драма, мелодрама] - geras filmas.
QUOTE(Ramsius @ 2014 12 20, 21:34)
Labas nežiemiškas vakaras
Vakar pažiūrėjau Мажор, tiesa tik 4 serijas. Nors Prilučno ir nemėgstu, bet pažiūrėjau kaip sakoma vienu įkvėpimu, ypač pirmą ir antrą serijas Kiek jų iš viso bus? Ir sakykit, negi Djačenko bus savo žmoną nudaigojęs ar privedęs iki savižudybės??
Vakar pažiūrėjau Мажор, tiesa tik 4 serijas. Nors Prilučno ir nemėgstu, bet pažiūrėjau kaip sakoma vienu įkvėpimu, ypač pirmą ir antrą serijas Kiek jų iš viso bus? Ir sakykit, negi Djačenko bus savo žmoną nudaigojęs ar privedęs iki savižudybės??
Man su MB "Mazoras" laaaabai patinka: ir mazorcikas(o kodel ji taip vadina?), ir tevas, ir filmo pastatymas puikus, idomus, jei neskaityti keliu liapsusu Seriju planuoja buti 12, pats tas
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 12 20, 22:00)
turbut,bet man jau nusibodo apmetysit mane,bet ziuriu jau prasukdama galejo ir buti tik 8 serijos jau neidomu...
Ju galvojau imtis ziurejimo ir man to serialo, bet sustabede du dalykai:
1. Seriju 24, o as max teziuriu 16 (toliau jau buna gumos tempimas ir kantrybes bandymas, aisku, isskyrus komedijas)
2. Kristolines ledi skonis su manuoju sutampa, jei jau jai nusibodo, tai man nusibos greiciau
Vakar maloniai paziurejau "Василиса", istorinis, apie Napoleono laikus. Bajoraitis isimyli baudziauninke Vasilisa, bet, pacios zinot, kokia cia gali buti meile? Plius, prasideda prancuzu-rusu karas, prancuzai siaubia kaimus, skriaudzia baudziauninkus, Vasilisa sukuria toki partizanini seniu ir bobu buri Vertinu 8 balams: vis tik juokingai man ziurisi, kai baudziauninke boba prancuziskai sneka ir diedams vadovauja, kaip koks Susaninas Obettaciau, pacio musio scenos vertos pagyrimo, nes stipri masuote buvo, tiesiog pajutau musio baisuma, net gaila, kad tokios mastabines scenos panaudotos tik eiliniam, istorines vertes neturinciam filmui. Ir Napoleonas gerai parinktas
http://cinema-hd.ru/...014/6-1-0-19278
Treileris:
https://www.youtube....h?v=uqxcP3g14JE