O man jau šiandien pasidarė labai liūdna, kai pagalvojau, kad tiek ''Мажор'' tiek ''Верни мою любовь'' praktiškai jau į pabaigą. Na laaabai abu geri serialai, labai. Kai jie pasibaigs, jaučiu bus sunku susidomėti kuo kitu, o ypač ką gerą atrasti peržiūrai po jų, nebent jei pametės dar kokių panašių geru perliukų, nebent (?), bet vargu.
Gyvenime kas vakarą po penkias serijas vakarų neleidau. Dar visa laimė, kad mano darbo laikas iki 15val (nes kitaip tai verktų vakarai/naktys be miego ) Tai jau kasdien iki naujų serijų- šventas reikalas visus darbus numatytus ir suplanuotus nudirbti, ir tada jau ramiai žiūrėt. Sakyčiau kaip kokia dienotvarkė, rėžimas, kur nevalia nuo kurso nukrypti
Pradedu nuo ''Мажор'' žiūrėti (2serijos), tada ''Возвращение Ляли'' (visa laimė, kad nors čia tik 1 serija), na ir vakaro seansas man baigiasi ties Верни мою любовь (2 serijos). Štai ir visa matematika.
Aš tik niekaip negaliu perprasti to Antono, jis toks lyg ir nieko, žmogus kaip žmogus, kartais gerietis toks, na bet kartais kaip sugalvos ką, tai net iš vėžių išmuša, kad va ir dabar 15-16 serijoj.
As tai priklosoma nuo tu geru serial Ziuriu ir ryte pries darba ir vakare kiek galiu.
''Верни мою любовь'' jau buciau seniai pabaigusi, bet, kad tiek seriju neikelia
Eism ziureti sekanciu, kol kas neskaitau, kas uzgeltoninta, o ir naujo filmo nenoriu pradeti, nes paskui nepasidarysiu nieko
Eism ziureti sekanciu, kol kas neskaitau, kas uzgeltoninta, o ir naujo filmo nenoriu pradeti, nes paskui nepasidarysiu nieko
QUOTE(Visgi @ 2014 12 19, 01:46)
''Мажор''
galite įmesti nuorodą, iš kur atsisiųsti šį filmą?
laba ryta,
patiko Profesionalas
QUOTE(Visgi @ 2014 12 19, 17:13)
--------
patiko - До свидания мама / [2014, драма] ir Неслучайная встреча / [2014, детектив]
QUOTE(Visgi @ 2014 12 19, 01:46)
O man jau šiandien pasidarė labai liūdna, kai pagalvojau, kad tiek ''Мажор'' tiek ''Верни мою любовь'' praktiškai jau į pabaigą. Na laaabai abu geri serialai, labai. Kai jie pasibaigs, jaučiu bus sunku susidomėti kuo kitu, o ypač ką gerą atrasti peržiūrai po jų, nebent jei pametės dar kokių panašių geru perliukų, nebent (?), bet vargu.
man ir liudna.....labai labai
QUOTE(KlementinaR @ 2014 12 19, 01:51)
As tai priklosoma nuo tu geru serial Ziuriu ir ryte pries darba ir vakare kiek galiu.
visa sia savaite neziurejau ne vienos sio serialo serijos.Turbut kibsiu rytoj ir vienu prisedimu perziuresiu
От праздника к празднику / [2014, мелодрама] - įdomus pasakojimas apie gražų gyvenimą - ačiū, labai patiko
QUOTE(Sim@ @ 2014 12 19, 21:35)
От праздника к празднику / [2014, мелодрама] - įdomus pasakojimas apie gražų gyvenimą - ačiū, labai patiko
Kaip tik per TV ji pabaigiau ziureti....neidomus, naivus kazkoks na aisku kur cia bus idomus is po Mazor ir Verni moju liubov
QUOTE(svelni @ 2014 12 20, 00:21)
Kaip tik per TV ji pabaigiau ziureti....neidomus, naivus kazkoks
paprastutis be jokių didelių mąstymų
tiesiog graži istorija su teisinga pabaiga
Pradejau ziureti Мажор kol kas neblogas. Aciu
Verni moju liubov turbut vistiek tik po Nauju pabaigsiu, nes savaitgali tikrai nauju seriju nebus
Verni moju liubov turbut vistiek tik po Nauju pabaigsiu, nes savaitgali tikrai nauju seriju nebus
Labas rytas
Kalėdų senis jau išsiruošė į kelionę
''Верни мою любовь''
Kalėdų senis jau išsiruošė į kelionę
QUOTE(KlementinaR @ 2014 12 20, 04:42)
Tai gal dar ir šiemet pavyks pabaigt, iki Naujų ''Верни мою любовь''