Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 12 16, 14:33)
.sapniukass Четверг, 25 декабря (23-24 серии) заключительные "Верни мою любовь" smile.gif

aciu dideliausias 4u.gif
QUOTE(svelni @ 2014 12 16, 17:31)
manes irgi.Neuzkabino jis manes unsure.gif

nu man wub.gif draugei rekomendavau, tai, jei jos nuomone bus tokia kaip jusu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 15, 14:36)
''Мажор'' /2014/

manau tarp panelės kapitonės ir Mažoro
romaniukas nusimato wub.gif
wink.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 12 16, 19:50)
manau tarp panelės kapitonės ir Mažoro
romaniukas nusimato  wub.gif
wink.gif

Ir as taip maniau, bet galvoju ar tik Mažoro tetusis nebandys romaniuko prasukt g.gif
Ne nu tas Mažoras nerealus thumbup.gif Kad susidraugaut su kolegom nupirko pistoleta,tam kuris pamete. Ai,sako pigiai 10000 baksu doh.gif O as galvojau pasamde ka nors ir surado
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2014 12 16, 13:05)
as neatsiplesiu nuo ,,krasivaja zizn", ar ziurit/ziurejot bent viena?

žiūriu ir aš 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Jungiuosi i Jusi buri blush2.gif
Noreciau rekomendaciju, nes baigiau ziureti "Zenskij doktor 2" ir dabar ieskau naujo kokio serijalo tokio kabinancio:) nes pastarasis man ziauriai patiko wub.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2014 12 17, 02:51)
Sveikos merginos 4u.gif Jungiuosi i Jusi buri blush2.gif Noreciau rekomendaciju, nes baigiau ziureti "Zenskij doktor 2" ir dabar ieskau naujo kokio serijalo tokio kabinancio:) nes pastarasis man ziauriai patiko wub.gif Aciu 4u.gif
Labas rytas. Sveika atvykus Sofija7 smile.gif
O ieškot panašaus, taip pat apie gydytojus?
Man ypač patiko ''Общая терапия'' (1-2 сезон)

Анна Снаткина и Прохор Дубравин

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 17, 09:11)
Labas rytas. Sveika atvykus Sofija7 smile.gif
O ieškot panašaus, taip pat apie gydytojus?
Man ypač patiko ''Общая терапия'' (1-2 сезон)

Анна Снаткина и Прохор Дубравин

user posted image

Nebutinai apie gydytojus, bet kazko tokio itraukiancio:)) kad muatyniu nebutu daug, gyvenimisko:) reiks paziuret kur paraset:) nes ta baigiauvtai dbr net truksta kazko atrodo:))
Atsakyti
laba vakara,
paziurejau_Красивая жизнь, / [2014, мелодрама] - geras filmas, patiko 4u.gif
tik nervino šis aktorius_Kirilas Žandarovas (nepatinka jis man kažkodėl) ax.gif blush2.gif user posted image
o vat, aktorius - Jevgenijus Širokovas - tai gražuoliukas wub.gif cool.gif
user posted image
ačiū už rekomendaciją 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Manes neuzkabino Zhenskij doktor 2, pirmas sezonas labai patiko, o antro pora seriju paziurejau ir meciau ax.gif
Bandysiu kada ziuret Visgi rekomenduota 'Общая терапия'' (1-2 сезон). Juolab, kad Ana Snatkina yra viena iš mėgstamų aktorių ax.gif
Atsakyti
"Верни мою любовь" žiauriai nervina Veros batai čabatai doh.gif Kiek gali ji juos nesioti mad.gif
Ir ji pati biesinti pradejo... Bėga nabagas autostrada, iš paskutiniųjų bėga ir dar bėga , o ji... nu pakentek biški ir viskas bus gerai.. Absurdas doh.gif
Atsakyti
labai patiko - Сын ворона / [2014, боевик, исторический, приключения]; Василиса / [2014, история, мелодрама] ir Сын / [2014, драма] 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2014 12 17, 20:27)
Laba 4u.gif
Manes neuzkabino Zhenskij doktor 2, pirmas sezonas labai patiko, o antro pora seriju paziurejau ir meciau ax.gif
Bandysiu kada ziuret Visgi rekomenduota 'Общая терапия'' (1-2 сезон). Juolab, kad Ana Snatkina yra viena iš mėgstamų aktorių ax.gif

Man is pradziu kazkaip dauguma serijalu nekabina blink.gif Bet po kokiu 3-5seriju jau idomu blush2.gif O kai paskutine ziuriu serija jau visai idomu rolleyes.gif
Na pradejau obsciaja terapija tai jau isivaziuoju:) daros vis idomiau:) aciu 4u.gif
Atsakyti