Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 12 15, 15:36)
''Мажор'' /2014/

Vienu zodziu SUPERINIS bigsmile.gif I metu gala daug toooookio gerumo filmu atsirado, kad odos vienas uz kita geresni bigsmile.gif ax.gif pritariu visiems jusu zodziams apie pagrindini aktoriu.Tinka jam tokie "auksinio jaunimo" vaidmenys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 15, 22:48)
O aš tai niekaip negaliu priprasti prie Antaninos ir Ramiro duoto kūdikiui vardo- Зарянка. Na kas čia per vardas? man kaip kokios žalmargės vardas doh.gif Зарянка, Маргоша doh.gif

smile.gif
O kaip tau Зоряна? smile.gif Tipiškas ukrainietiškas vardas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 16 gruodžio 2014 - 00:42
Верни мою любовь dar dvi serijas paziurejau nors ir negeriausios kokybes, bet smalsu smaslu... Lauksiu sekanciu...ir kaip visada baigiasi idomiausioje vietoje....
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 15, 23:48)
Žana, tai asmens sargybinė, ji jau senokai jai pasamdyta.

supratau 4u.gif
mane tai, kas labiausiai nervina Lialioj ir nesuprantama, kodėl Ramiro sesuo Jelena tyli šitiek laiko ir nepasako, kad Vasia - Marijos ir Ramiro sūnus? blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif
žiūriu ir kiekvienoj serijoj vis laukiu...
----

laba ryta 4u.gif
rekomenduoju Visgi rekomenduotą -
Когда его совсем не ждешь (1-2 серии из 2)/ [2014, мелодрама] - vakar prieš miegą pažiūrėjau thumbup.gif
(moteris, būdama studentė, pasidaro abortą, nes taip norėjo jos vaikinas...ir jau db, kai yra subrendus moteris, gyveime viską turi - namus, mylimą vyrą, gerus draugus - neturi tik VIENO... vaikų verysad.gif bando visokius būdus, kad pastot, kol vieną dieną, sužino, jog jos vyras turėjo atsitiktinį "romaną" ir...iš po jo yra paauglė dukra, kuriai netekus motinos (nužudo buvęs sugyventinis)....
Toliau gyvenimas taip viską gerai sustato į savo vietas, kad pamatysite pačios 4u.gif
AČIŪ, VISGI 4u.gif senokai tokio filmo nebuvau mačiusi cool.gif
Atsakyti
Labas rytas. Bet tai koks oraaas, net žolė žalesnė, trūksta tik žibuoklių ir prašom- ankstyvas pavasaris bigsmile.gif
QUOTE(svelni @ 2014 12 16, 01:29)
Vienu zodziu SUPERINIS bigsmile.gif I metu gala daug toooookio gerumo filmu atsirado, kad odos vienas uz kita geresni ax.gif pritariu visiems jusu zodziams apie pagrindini aktoriu. Tinka jam tokie "auksinio jaunimo" vaidmenys
Man tik truputi apmaudu, kad dabar dauguma gerų filmų online yra įkeliama/rodoma tik nuo I-IV, anksčiau gi gana dažnai rodydavo ir penktadieniais. O dabar- keturias dienas žiūri, trys - laisvos, daryk ką nori doh.gif
svelni prašau į mane kreiptis tu o ne jūs, nes pasijuntu lyg garbaus amžiaus senolė biggrin.gif Mes gi šioje temoje jau gan ilgai pažįstamos.
QUOTE(Ramsius @ 2014 12 16, 01:42)
O kaip tau Зоряна? smile.gif Tipiškas ukrainietiškas vardas smile.gif
Mano galva За(o)рянка yra mažybinis vardas Зоряна. Bet tai vis vien nieko nekeičia, nes aš asmeniškai pažynojau dvi žalmarges pavadintas Зарянка, Маргоша umn.gif
QUOTE(KlementinaR @ 2014 12 16, 06:10)
Верни мою любовь dar dvi serijas paziurejau nors ir negeriausios kokybes, bet smalsu smaslu... Lauksiu sekanciu...ir kaip visada baigiasi idomiausioje vietoje...
Vakar žiūrėjau. Я в шоке dėl dviejų dalykų:
- nesuprantu kodėl ji jo klauso (kad palikt Влад'ą), ir apskritai, kokią turi teisę Антон'as vadovaut paradui? Pats tai liko vedęs... o dabar maždaug- palik arba paskųsiu. Na labai jau negražu ir nevyriška. Ir man dabar ta jo savigaila nieko verta. Nei pats esu laimingas, nei kitam leisiu būti laimingu.
- Алён'os (Даш'os) sugrįžimas kitu asmeniu.

Man labai gaila Влад'o. Toks smūgis, o toks gi atviras buvo jai.

Kaip supratau, tai ta neva Антон'o ir Илон'os dukrytė yra iš tiesų Veros dukra?

Man šitame seriale pati baisiausia tai ta sesuo Илона, aš jos bijau, toookia agresyvi ir neadekvati doh.gif Net palengvėjo, kai jos vakar nesusitiko...
QUOTE(Sim@ @ 2014 12 16, 08:32)
mane tai, kas labiausiai nervina Lialioj ir nesuprantama, kodėl Ramiro sesuo Jelena tyli šitiek laiko ir nepasako, kad Vasia - Marijos ir Ramiro sūnus? blink.gif
Na matyt bus dar tam tinkamas momentas... Greičiausiai laiko kaip kozirį, pasitaikius progai atvers kortas. Aš taip manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 16, 09:57)

Man tik truputi apmaudu, kad dabar dauguma gerų filmų online yra įkeliama/rodoma tik nuo I-IV, anksčiau gi gana dažnai rodydavo ir penktadieniais. O dabar- keturias dienas žiūri, trys - laisvos, daryk ką nori doh.gif
svelni prašau į mane kreiptis tu o ne jūs, nes pasijuntu lyg garbaus amžiaus senolė biggrin.gif Mes gi šioje temoje jau gan ilgai pažįstamos.

friends.gif
vakar is principo neziurejau "Верни мою любовь" ka toliau rodo, sakiau ziuresiu po kelias, nes norisi man vienu prisedimu 5-6 serijas paziureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2014 12 16, 13:32)
friends.gif
vakar is principo neziurejau "Верни мою любовь" ka toliau rodo, sakiau ziuresiu po kelias, nes norisi man vienu prisedimu 5-6 serijas paziureti biggrin.gif

labas,
jei nesunku, praneskit i eteri kada visas serijos bus, cia tu prasau, kurios ziurit.
as neatsiplesiu nuo ,,krasivaja zizn", ar ziurit/ziurejot bent viena?
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2014 12 16, 12:05)
as neatsiplesiu nuo ,,krasivaja zizn", ar ziurit/ziurejot bent viena?

o manęs šis serialas nesudomino
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2014 12 16, 12:32)
Geras sprendimas, bet aš tiek valios neturiu schmoll.gif
Vakar užkniso laukt kol 9-10 serijas įkėlė, ir dar taip vėlai, jau būčiau seniai miegojus doh.gif
Viskas sakiau. Nieko aš daugiau nelauksiu. Žiūrėsiu tiesiogiai per Ukrainos TV tiesiogiai.
Ten gi rusiškai kalba), ir laikas labai patogus, po dvi serijas transliuoja nuo 21.00 iki 23.10val.
Vakar įsijungiau tik per vėlai, tai tik dėl to nežiūrėjau ten, nes nuo vidurio žiūrėti tai nelabai jau kas.
Aš ne skriaga, tai Pasidalinu. Gal taip pat bus kam patogu per Live online žiūrėti smile.gif
Aš taip žiūrėjau visą serialą Дурная кровь (Непобежденная) /2013/, man buvo labai patogu.
QUOTE(sapniukass @ 2014 12 16, 13:05)
jei nesunku, praneskit i eteri kada visas serijos bus, cia tu prasau, kurios ziurit. as neatsiplesiu nuo ,,krasivaja zizn", ar ziurit/ziurejot bent viena?
sapniukass Четверг, 25 декабря (23-24 серии) заключительные "Верни мою любовь" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 12 16, 07:32)
----

laba ryta 4u.gif
rekomenduoju Visgi rekomenduotą -
Когда его совсем не ждешь (1-2 серии из 2)/ [2014, мелодрама] - vakar prieš miegą pažiūrėjau thumbup.gif
Toliau gyvenimas taip viską gerai sustato į savo vietas, kad pamatysite pačios 4u.gif
AČIŪ, VISGI 4u.gif senokai tokio filmo nebuvau mačiusi cool.gif

Patiko antroji filmo dalis, pirma gal siek tiek istempta 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 12 16, 08:57)
Labas rytas. Bet tai koks oraaas, net žolė žalesnė, trūksta tik žibuoklių ir prašom- ankstyvas pavasaris bigsmile.gif
svelni prašau į mane kreiptis tu o ne jūs, nes pasijuntu lyg garbaus amžiaus senolė biggrin.gif Mes gi šioje temoje jau gan ilgai pažįstamos.Mano galva За(o)рянка yra mažybinis vardas Зоряна. Bet tai vis vien nieko nekeičia, nes aš asmeniškai pažynojau dvi žalmarges pavadintas Зарянка, Маргоша umn.gif Vakar žiūrėjau. Я в шоке dėl dviejų dalykų:
- nesuprantu kodėl ji jo klauso (kad palikt Влад'ą), ir apskritai, kokią turi teisę Антон'as vadovaut paradui? Pats tai liko vedęs... o dabar maždaug- palik arba paskųsiu. Na labai jau negražu ir nevyriška. Ir man dabar ta jo savigaila nieko verta. Nei pats esu laimingas, nei kitam leisiu būti laimingu.
- Алён'os (Даш'os) sugrįžimas kitu asmeniu.

Man labai gaila Влад'o. Toks smūgis, o toks gi atviras buvo jai.

Kaip supratau, tai ta neva Антон'o ir Илон'os dukrytė yra iš tiesų Veros dukra?

Man šitame seriale pati baisiausia tai ta sesuo Илона, aš jos bijau, toookia agresyvi ir neadekvati doh.gif Net palengvėjo, kai jos vakar nesusitiko...
Na matyt bus dar tam tinkamas momentas... Greičiausiai laiko kaip kozirį, pasitaikius progai atvers kortas. Aš taip manau smile.gif

Vienintelis pliusas ka Anton padare, tai, kad neleido Ilonai susitikti, o daugiau tik kankina visus....
Vera irgi juk galejo viska pati papasakot Vladui ir butu manau laimingesne, na o dabar ziuresim....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlementinaR: 16 gruodžio 2014 - 13:33
QUOTE(Visgi @ 2014 12 16, 09:57)
greičiausiai laiko kaip kozirį, pasitaikius progai atvers kortas. Aš taip manau smile.gif

drinks_cheers.gif ir as 4u.gif

QUOTE(KlementinaR @ 2014 12 16, 14:32)
Patiko antroji filmo dalis, pirma gal siek tiek istempta  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 12 16, 13:24)
o manęs šis serialas nesudomino

manes irgi.Neuzkabino jis manes unsure.gif
Atsakyti