Labas rytas. Bet tai koks oraaas, net žolė žalesnė, trūksta tik žibuoklių ir prašom- ankstyvas pavasaris
QUOTE(svelni @ 2014 12 16, 01:29)
Vienu zodziu SUPERINIS
I metu gala daug toooookio gerumo filmu atsirado, kad odos vienas uz kita geresni
pritariu visiems jusu zodziams apie pagrindini aktoriu. Tinka jam tokie "auksinio jaunimo" vaidmenys
Man tik truputi apmaudu, kad dabar dauguma gerų filmų
online yra įkeliama/rodoma tik nuo I-IV, anksčiau gi gana dažnai rodydavo ir penktadieniais. O dabar- keturias dienas žiūri, trys - laisvos, daryk ką nori
svelni prašau į mane kreiptis
tu o ne
jūs, nes pasijuntu lyg garbaus amžiaus senolė
Mes gi šioje temoje jau gan ilgai pažįstamos.
QUOTE(Ramsius @ 2014 12 16, 01:42)
O kaip tau
Зоряна?
Tipiškas ukrainietiškas vardas
Mano galva
За(o)рянка yra mažybinis vardas
Зоряна. Bet tai vis vien nieko nekeičia, nes aš asmeniškai pažynojau dvi žalmarges pavadintas
Зарянка, Маргоша QUOTE(KlementinaR @ 2014 12 16, 06:10)
Верни мою любовь dar dvi serijas paziurejau nors ir negeriausios kokybes, bet smalsu smaslu... Lauksiu sekanciu...ir kaip visada baigiasi idomiausioje vietoje...
Vakar žiūrėjau. Я в шоке dėl dviejų dalykų:
- nesuprantu kodėl ji jo klauso (kad palikt Влад'ą), ir apskritai, kokią turi teisę Антон'as vadovaut paradui? Pats tai liko vedęs... o dabar maždaug- palik arba paskųsiu. Na labai jau negražu ir nevyriška. Ir man dabar ta jo savigaila nieko verta. Nei pats esu laimingas, nei kitam leisiu būti laimingu.
- Алён'os (Даш'os) sugrįžimas kitu asmeniu.
Man labai gaila Влад'o. Toks smūgis, o toks gi atviras buvo jai.
Kaip supratau, tai ta neva Антон'o ir Илон'os dukrytė yra iš tiesų Veros dukra?
Man šitame seriale pati baisiausia tai ta sesuo Илона, aš jos bijau, toookia agresyvi ir neadekvati Net palengvėjo, kai jos vakar nesusitiko...QUOTE(Sim@ @ 2014 12 16, 08:32)
mane tai, kas labiausiai nervina Lialioj ir nesuprantama, kodėl Ramiro sesuo Jelena tyli šitiek laiko ir nepasako, kad Vasia - Marijos ir Ramiro sūnus?
Na matyt bus dar tam tinkamas momentas... Greičiausiai laiko kaip kozirį,
pasitaikius progai atvers kortas. Aš taip manau