jau montuoja siand mums virtuvike kaip laukiu galutinio rezultato
Laukiam ir mes
Pamatavau plyteles grindines tai apie 1 cm plius klijai. Tai max 2 cm pasikels grindys. Stalvirsis bus kazkas apie 93 cm man su 1.64
QUOTE(Freke @ 2014 12 12, 21:35)
Pamatavau plyteles grindines tai apie 1 cm plius klijai. Tai max 2 cm pasikels grindys. Stalvirsis bus kazkas apie 93 cm man su 1.64
Oi, kokio Jūs nuostabumo! Ačiū labai, kad nepatingėjot Kažkas panašaus ir pas mane gausis, tik aš biški didesnė
Tai dabar tik dėl stalviršio beliko galvos skausmą išspręst, vel paletę parsivilkau Kad mažiau blaškymosi būtų, tik vieną pasiėmiau, bet pasirodo ne tą, kurioje anksčiau išsirinktas buvo, tai palygint negaliu Jaučiu meistrui kantrybė greit su manim truks
Kalbėjau su baldžiais, kuriuos greičiausiai samdysime, ir paklausiau dėl čia kažkada minėto mažesnio cokolio prie aukštesnio stalviršio, tai man sakė, pas juos stalvirščio aukšsio standartas, atrodo, 86 ar 87 ir 91 cm ir prie to didesnio cokolis gali būti tik 15 cm. Kažkaip tikrai daug, įtariu neatrodo gražiai Priežastis, atrodo, čia irgi kažkada minėta neatsidarys indaplovė. Ir neatrodė, kad perkalbami būtų, sakė, yra taip ir viskas, nebūna kitaip
Parašykit, kas netingit ir turit virš 90 cm stalviršius, kokio aukščio pas jus cokoliai
Parašykit, kas netingit ir turit virš 90 cm stalviršius, kokio aukščio pas jus cokoliai
QUOTE(Justesea @ 2014 12 13, 13:32)
beveik 16cm
QUOTE(Justesea @ 2014 12 13, 14:32)
11cm
Dėkoju už atsakymus On the line, o pas jus yra įmontuota indaplovė?
QUOTE(Justesea @ 2014 12 13, 20:03)
Dėkoju už atsakymus On the line, o pas jus yra įmontuota indaplovė?
taip, prie indaploves ten dar toks griovelis padarytas. Ismatavau ta auksti, tai 9,5cm
QUOTE(On the line @ 2014 12 13, 20:08)
taip, prie indaploves ten dar toks griovelis padarytas. Ismatavau ta auksti, tai 9,5cm
Gal galite nufotografuoti butent sita vieta?
Papildyta:
QUOTE(Justesea @ 2014 12 13, 14:32)
Kalbėjau su baldžiais, kuriuos greičiausiai samdysime, ir paklausiau dėl čia kažkada minėto mažesnio cokolio prie aukštesnio stalviršio, tai man sakė, pas juos stalvirščio aukšsio standartas, atrodo, 86 ar 87 ir 91 cm ir prie to didesnio cokolis gali būti tik 15 cm. Kažkaip tikrai daug, įtariu neatrodo gražiai Priežastis, atrodo, čia irgi kažkada minėta neatsidarys indaplovė. Ir neatrodė, kad perkalbami būtų, sakė, yra taip ir viskas, nebūna kitaip
nebandet parodyt sitos foto
kaip jie pakomentuotu...
Ačiū už foto, pabandysiu nusiųst
QUOTE(Justesea @ 2014 12 13, 21:08)
Ačiū už foto, pabandysiu nusiųst
Pasidalinkit atsakymu..