Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

O tai pirmam variante telikas būtų nugara į langą ar kaip? O dėl to, kad prieš langą TV, na tai roletą įtaisei į langą, nuleidai kažkiek ir žiūri sau. Kiek to saulėto meto pas mus tebūna... Sunku rasti pirmam variantui pliusų apart daug laisvos erdvės, kas irgi didelis klaustukas, ar tikrai pliusas...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 15:27)
Įkelkit namo foto iš išorės, pafotošoponsim  biggrin.gif .

nu musu 'trobele" smile.gif antra auksta kelsim

Cia pietu puse, ty desineje tas langas, kurio zadu matmenu nekeisti, o kaireje, kur galvoju deti vitrina
user posted image

cia uz tu vijokliu virtuves langas, po kuriuo bus plautuve smile.gif ji reikes pakelti siei tiek auksciau stalvirsio, tai jo aukstis sumazes.
user posted image

o cia desineje tai bus tas vitrina su isejimu i terasa. Durys uzsimurys.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 15:58)
vienas vitrininis su isejimu i tyerasa, gal apie 2,5 plocio (architekte netgi paise 3 metru) i vakarus ir i pagrindini kiema tai 100 proc bus. bet galvoju apie du vitrininius

Na antras jau nėra būtinas, bet šiaip man kuo daugiau jų, tuo gražiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 11, 16:39)
Na man čia labai gražu grindys ir vidinis kiemas biggrin.gif

Tai turbūt dėl tų gražių grindų viskas išstumdyta unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip tobula bus per virtuvės langą tuos spygliuočius matyti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 16:03)
Tai turbūt dėl tų gražių grindų viskas išstumdyta unsure.gif    lotuliukas.gif

Nu turbūt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 16:58)
- TV gaunasi prieš langą ir bus sunku jį žiūrėt, nes spigins pietų saulė

Kiek jau Jūs žiūrėsit tą teliką saulėtos dienos metu? Eisit į terasą mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 13:52)

Va puikus pavyzdys, kai viskas į kampus pasieniais sustumdyta:
butas . Kalbu apie svetainę. Virtuvė - totalus košmaras  doh.gif . Bet užtai nesimato...  lotuliukas.gif

blink.gif virtuve gi naujai padaryta, o odiniai baldai ... nu nezinau g.gif

QUOTE(Justesea @ 2015 02 11, 15:02)
Antras variantas su kampu man tobulas atrodo, nes tas kampo užsisukimas atskiria svetainės erdvę nuo valgomojo, o sala valgomajį nuo virtuvės smile.gif O pirmas... šokių salė su dideliu stalu vidury... unsure.gif

drinks_cheers.gif ta pati norejau pasakyti, yra erdves lyg atskiros o viename kambaryje. cia prasom virtuvyke, lyg atskira respublika, valgomasis ir poilsio zonos. su protu galima desetka zmoniu be vargo susodinti ir nera izoliacijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 11, 16:01)
O tai pirmam variante telikas būtų nugara į langą ar kaip? O dėl to, kad prieš langą TV, na tai roletą įtaisei į langą, nuleidai kažkiek ir žiūri sau. Kiek to saulėto meto pas mus tebūna... Sunku rasti pirmam variantui pliusų apart daug laisvos erdvės, kas irgi didelis klaustukas, ar tikrai pliusas...

telikas butu tipo kampe tarp vitrinu doh.gif arba nugara i langa, nezinau, bet kazkur prie tos sienos g.gif
Nu bet jei visai be pliusų, tai vyras užpyks, reikia gi jį kažkaip pamalonint, kad ir jo variantas nėra labai blogas, bet...... mano geresnis ir logiškesnis, ir funkcionalesnis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 16:08)
telikas butu tipo kampe tarp vitrinu doh.gif  arba nugara i langa, nezinau, bet kazkur prie tos sienos g.gif
Nu bet jei visai be pliusų, tai vyras užpyks, reikia gi jį kažkaip pamalonint, kad ir jo variantas nėra labai blogas, bet...... mano geresnis ir logiškesnis, ir funkcionalesnis  tongue.gif

Tai jis tegu vardina savo pliusus, o jūs linksėkit, nu jo jo, aha, o paskui minusus pavardinkit hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 11, 16:02)
Na antras jau nėra būtinas, bet šiaip man kuo daugiau jų, tuo gražiau smile.gif

ir man grazu wub.gif nu cia viena is svajoniu-vitrina. kaip ir kriaukle po langu blush2.gif doh.gif Todel kol net nezinojau kaip ka darysim, jau iskart pasakiau, kad cia bus vitrinos, kad butu sviesu ir grazus vaizdas i kiema (kuri irgi tikime sgraziai susitvarkyt)

QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 16:03)
Tai turbūt dėl tų gražių grindų viskas išstumdyta unsure.gif    lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Justesea @ 2015 02 11, 16:04)
Kaip tobula bus per virtuvės langą tuos spygliuočius matyti wub.gif

tujos dabar labai apžėlę ir apleistos, bet sutvarkius, pažeminus, tai bys gražu, tuo labiau, kad už tujų toks mini beržynėlis, nes čia skersgatvis.

QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 16:05)
Kiek jau Jūs žiūrėsit tą teliką saulėtos dienos metu? Eisit į terasą  mirksiukas.gif .

Nu taigi, bus proga nesėdė ptie Tv. be to pats vyras vakar sakė, nuo saulės ir šviesos visada gali pasislėpti, užsitraukti, o jei bus tamsu, tai jau šviesos nepadauginsi

QUOTE(Karvute @ 2015 02 11, 16:06)
drinks_cheers.gif ta pati norejau pasakyti, yra erdves lyg atskiros o viename kambaryje. cia prasom virtuvyke, lyg atskira respublika, valgomasis ir poilsio zonos. su protu galima desetka zmoniu be vargo susodinti ir nera izoliacijos drinks_cheers.gif

Nu jau mane ikalbesit, kad as tuoj ragais ir nagais kovosiu uz sala lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 11 vasario 2015 - 16:14
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 17:02)
nu musu 'trobele" smile.gif

Man atrodo, kad lango pakėlimas virtuvės sienoje iš lauko praktiškai nesimatys, kad nelygu su likusiais langais, nes anie kitoj sienoj yra.
Darant salą antrojo lango virtuvės zonoje keisti nereiktų, o vat vitrina toje pačioje sienoje gal keistokai atrodytų... Nu pažiūrėkit:

user posted image

Gal visgi jį tikrai palikti tokį patį, kaip i virtuvės zonoje, nekeistą g.gif . Dabar Jums atrodo, kad tamsu bus, tačiau patys langai pasikeis, nebeliks suskirstymų, o dar vitrina vienoj sienoj prisides - pamatysit, bus tikrai šviesu thumbup.gif . Kažkur yra normos, kiek reikia tam tikram kambatio plotui langų ploto. Reikia pasidomėti ir pabandyt paskaičiuoti smile.gif.
Bet, vitriną pasidarius blogiau nebus, jei vistiek darysit antrąjį baldų išdėstymo variantą. Na ir kas kad sofutė nugara į ją bus atsukta ax.gif .

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 17:08)
Nu bet jei visai be pliusų, tai vyras užpyks, reikia gi jį kažkaip pamalonint

Tai pamaloninkit kaip nors kitaip... flirt.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 vasario 2015 - 16:22
O jei platesnis tas vitrininis šitoj sienoj būtų? g.gif

QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 16:19)
Tai pamaloninkit kaip nors kitaip...  flirt.gif
lotuliukas.gif

hihihi.gif thumbup.gif
Atsakyti