Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

o kur jus randat programeles kur susiprojektuoti?gal nuoroda galima?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 13:00)
Ar taip jaukiau:

Aš rinkčiausi antrą variantą. Pirmas toks kaip kad būtų visa erdvė virtuvė, ir mažulytis kampukas svetainė 4u.gif Na taip, daug erdvės, bet toks labiau parodomasis nei gyvenamas variantas

Kiek žinau Juodai projektuoja su Sketchup, kurį esu išbandžiusi daugybę kartų, bet taip ir neįkirtau nieko biggrin.gif
O daug kas susimeta su Ikea programėle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meme: 11 vasario 2015 - 13:45
QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 13:00)
O ką Jūs jai nusiuntėt?

Na ir kaip Jums? Jauku? g.gif

Ar taip jaukiau:

Nusiunciai 2 variantus:
1. tas simetriska ssu sala per viduri ir su kedem prie salos
2. tas kur buvo per kampa, o sala prie lango priglausta
aisku, sakiau, kad dels salos nesu apsisprendus galutinai

Nu man tai aisku kad tas kampuose apstatytas nejaukus, nes i terasa eisit palei sofa - tarp sofos ir staliuko.
O jei pabandyt i mano varianta nedeti kampo, o sofute ir kokia mazesne dali minkstu baldyu, kad top lango taip pilnai neuztotu, gal vyra labiau itikinciau blush2.gif
Issaugoti virtinini ior as visai noreciau, nes man grazu ir svieos daugiau, jei pavyktu viska protingai sudeliot

QUOTE(Karvute @ 2015 02 11, 13:03)
gerai, kad architekte turite, galima ja i savo puse patraukti thumbup.gif pas mus jokiu pasalieciu, is galimu patareju tik prarabas biggrin.gif architektas pas mus tik brezia ko mes norime, o manes neklausytu. nors mano vyro vaizduote visai gerai dirba ypac 3D, man su situo sudetinga. vienafaze esu lotuliukas.gif

tai nezinau ar ji kazka labai komentuos ar patars. Apie tai, kad projelktuos visdu kalbos jokios nebuvo, jai siaip idomu ar mes ka galvojam, nes jai reikes langus, duris sudeliot, o tai pasirodo irgi priklauso nuo to kaip deliosi vidu

Papildyta:
QUOTE(Lara22 @ 2015 02 11, 13:36)

Juodai, tai jau kaip karvute issireiske, visa meistriskumo lygi pasiekus.
as tai su ikea bandziau, bet ten neina pasirinkti bet kokiu ismatavimu bal;du, tik standartiniai ilgiai, tai gaunasi skyles, bet isivaziadvimui gerai
dar vyras su 3D home daro, tai bendram vaizdeliui irgi nieko, bet taip vaizdziai, kaip cia Juodai padaro ar kitos kokiom gudresnem programom, tai nesigauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2015 02 11, 14:36)

Va Jums nuoroda 4u.gif

Va puikus pavyzdys, kai viskas į kampus pasieniais sustumdyta:
butas . Kalbu apie svetainę. Virtuvė - totalus košmaras doh.gif . Bet užtai nesimato... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 vasario 2015 - 13:53
QUOTE(meme @ 2015 02 11, 13:42)
Aš rinkčiausi antrą variantą. Pirmas toks kaip kad būtų visa erdvė virtuvė, ir mažulytis kampukas svetainė  4u.gif  Na taip, daug erdvės, bet toks labiau parodomasis nei gyvenamas variantas

Nu tai dabar pas mus kambarys apstatytas sienos pilnai, nes maza erdve kitaip neiseina.
tai man taip norisi kazkaip kitaip,pastatyt viduryje, o ne viska palei sienas.
Galu gale tas pasieniais variantas tai kambari dar labiau isilgina g.gif

Viska uzsisaugau, kaupiu argumentu info
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 13:52)

butas . Kalbu apie svetainę. Virtuvė - totalus košmaras  doh.gif . Bet užtai nesimato...  lotuliukas.gif

nu man ta minksta dalis kaip kokiam traukiny doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 14:55)
Galu gale tas pasieniais variantas tai kambari dar labiau isilgina g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Antras variantas su kampu man tobulas atrodo, nes tas kampo užsisukimas atskiria svetainės erdvę nuo valgomojo, o sala valgomajį nuo virtuvės smile.gif O pirmas... šokių salė su dideliu stalu vidury... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 14:50)
O jei pabandyt i mano varianta nedeti kampo, o sofute ir kokia mazesne dali minkstu baldyu, kad top lango taip pilnai neuztotu, gal vyra labiau itikinciau blush2.gif
Issaugoti virtinini ior as visai noreciau, nes man grazu ir svieos daugiau, jei pavyktu viska protingai sudeliot

Aš galvoju, kad vienos sofutės gali neužtekt unsure.gif ... nors, mes dabar dvi pasistatę, bet daugiausia ant vienos sutupiam, beeet, šalia dar supamas krėslas, tai ant jo irgi neretai sėdim smile.gif . Žodžiu, mintis tokia, kad vienos sofutės bus mažai, reikės dar kokio krėsliuko ar foteliuko, ar mažesnės sofutės, o jiems visiems kartu jau reikia daugiau vietos, negu kampui. Ant kampo turbūt galima jaukiau sutūpti - nesu turėjus tokio, negaliu užtikrintai tvirtinti unsure.gif ... bet turbūt labiausiai priklauso nuo baldo patogumo.

Dėl to lango. Gali būti ir ta vitrina, ir sofutė nugara į ją atsukta, tik atitraukta per kokį metrą. Ir viskas rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 11, 15:02)
O pirmas... šokių salė su dideliu stalu vidury... unsure.gif

thumbup.gif

Del minkstu baldu ar kampa ar sofute su kokiu foteliuku tai galima bus nusprest dar ir isirengus namus, Aktualiausia del to lango virtininio.
ir ar neatrodys namas is isores kreivai, jei visi 4 langai tame kambaryje bus skirtingi.
Is vidasu viskas aisku bus Ok, bet is isores? g.gif
na, gal tadea kazkaip antro auksto langis derinti plociu, forma ar dar kazkuo, kad paskui nemas neatrodytu kazkoks issikraipes.

Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 16:23)
Is vidasu viskas aisku bus Ok, bet is isores?  g.gif ]

Įkelkit namo foto iš išorės, pafotošoponsim biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 13:52)
butas . Kalbu apie svetainę. Virtuvė - totalus košmaras  doh.gif . Bet užtai nesimato...  lotuliukas.gif

Na man čia labai gražu grindys ir vidinis kiemas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 15:23)
ir ar neatrodys namas is isores kreivai, jei visi 4 langai tame kambaryje bus skirtingi.
Is vidasu viskas aisku bus Ok, bet is isores?  g.gif

Aš negyvenčiau nuosavam name be vitrininio lango schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu kaupiuosi argumentus

1 variantas – baldai aplink kambario sienas
- jausmas, kad pagrindinė erdvė yra virtuvė, o svetainei tik mažas kampelis
- „negyvas“ (negyvenamasis) variantas, nesuartinantis šeimos bendroje erdvėje
- dar labiau prailgina kambarį
- židinio ar krosnelės vieta gaunasi ne į temą, nes sėdint ant sofos jo nematysi
- šalia židinio/krosnelės gali būti šalia per karšta sėdėti
- išėjimas į terasą gaunasi palei sofą, toks vaikščiojimas „pro nosį“ kai sėdi poilsio zonoje
- visi baldai kampuose (virtuvė kampe, TV kampe, sofa kampe) vidury tik valgomasis stalas???? Įspūdis šokių salė su dideliu stalu vidury
- virtuvės baldai kampu nėra patogūs ir funkcionalūs iš principo, užima daugiau vietos (erdvės) ir daugiau kainuoja, neišnaudojama gerai erdvė, kampas būna tamsus
- valgant prie stalo labiau jausiesi virtuvėje nei svetainėje, jei nebus jokios užstojimo (ale salos)

+ daug laisvos erdvės

2 variantas – atskirtos erdves (sofa vidury, gal sala...)
+ minkšta dalis atskiria svetainės zoną nuo valgomojo, o sala atskiria valgomąjį nuo virtuvės
+ atėjus svečiams, vaikus – paauglius ar jaunesnius suaugusius galima papildomai pasodinti prie salos, prasiplečia sėdimų vietų skaičius
+ prie salos gaminant valgyti, visada galėsi žiūrėti į šeimą, bendrauti, į kiemą per terasos vitriną.

- jei su sala, tai sumažėja laisvos (tuščios) erdvės, nes 35 kv. nėra labai didžiulė erdvė, reikia gerai įvertinti baldų matmenis
- TV gaunasi prieš langą ir bus sunku jį žiūrėt, nes spigins pietų saulė

b4da, kad vyro variantui nelabai randu plius7 g.gif O nenoriu į vienus vartus, nes iškart užpyks ir jis ras argumentu,m kad pvz man variante baldai virtuves bus brangu, bet kai pagalvoju jei kampu ir 2 aukštos, tai argi nebus panašiai kaip sala? juk nebus tokio didelio skirtumo g.gif

Nu gal ką praleidau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Justesea @ 2015 02 11, 15:39)
Na man čia labai gražu grindys ir vidinis kiemas biggrin.gif
Papildyta:
Aš negyvenčiau nuosavam name be vitrininio lango schmoll.gif biggrin.gif

vienas vitrininis su isejimu i tyerasa, gal apie 2,5 plocio (architekte netgi paise 3 metru) i vakarus ir i pagrindini kiema tai 100 proc bus. bet galvoju apie du vitrininius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 11 vasario 2015 - 15:56