Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 11:15)
QUOTE(Karvute @ 2015 02 11, 12:11)

drinks_cheers.gif
Ačiū, kad parašėte mano mintis 4u.gif

lotuliukas.gif jau pamirsau ka rasiau, as kol mazoji miega, "v udare" lotuliukas.gif
bet aciu!!!

na as lyginu su savo seima. zinoma kol buvome 2 tai buto 2 kambariu per akis, o kai pabiro vaikai 1-2-3, tai kapec 2gule lova atsidure svetaines centre prie baro lotuliukas.gif miegamasis vaikams atiduotas, sofa i virtuve iskeliavo ir dabar kai 5iese valgome dar ok , o kai ateina 2-3 daraugai, o dar jeigu su 2-3 vaikais, tai viskas basta. Name planuojame sala, prie kurios sodinsime vaikus, gaminsime, vazinesime su dviraciu aplink ja. stala 6 vietu istempiama iki 10-12 jieskosime didziausio. sofu zona galvoju mazinti nuo 3 sofu iki 2 lotuliukas.gif itariu, kad vasara rinksimes verandoje, o ziema mazai kas atvaziuos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 11 vasario 2015 - 11:33
QUOTE(Muffins @ 2015 02 11, 11:14)
Nors turim ir valgomaji, bet virtuveje butninai man reikia vietos, kur paduoti vaikams pusrycius, o ir pietauja kiekvienas savo laiku, tad butinas stalas/baras/pusbaris. Busiu labai dekinga uz mintis.

Arba sala hihihi.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Juodai, nuoroda apstatymo planas neatsidaro g.gif

Karvute, aciu 4u.gif

As jau netgi tuos argumentus kopinuosi pas save atskirai i failiuka, kad ko nepamirsciau svarbaus bandydama argumentuoti vyrui smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 11:31)
Juodai, nuoroda apstatymo planas neatsidaro  g.gif

Karvute, aciu  4u.gif

As jau netgi tuos argumentus kopinuosi pas save atskirai i failiuka, kad ko nepamirsciau svarbaus bandydama argumentuoti vyrui smile.gif

itariu musu vyrai - broliai, pabandyk juos itikinti, o kad supermamos foruams pataria, tu net nesakyk. sakys AS TAIP NORIU ir taskas, duok pinigu lotuliukas.gif
mano kaimyne pusiau dizainere, tai as net jai bijau rodyti, vyras kategoriskai nori tai ko "MES" norime, o ne as lotuliukas.gif as dar turiu laiko, nors susitaikiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2015 02 11, 12:15)
Tiesą pasakius nelabai suprantu ką turite omeny dėl uždaros apatinės dalies darymo  blush2.gif

Aj, truputį me taip įsivaizdavau Jūsų laiptus doh.gif ... Nekreipkit dėmesio irnesakyk.gif .
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2015 02 11, 12:35)
itariu musu vyrai - broliai, pabandyk juos itikinti, o kad supermamos foruams pataria, tu net nesakyk. sakys AS TAIP NORIU ir taskas, duok pinigu lotuliukas.gif

Ne ne, apie supermamas geriau nesakyt nieko smile.gif geriau jau tada sakyt, kad krūvą straipsnių perskaičiau apie virtuvių projektavimą, patogumą ir funkcionalumą. Vyrai supermamų forumui jaučia kažkokį visuotinį kompleksą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 12:31)
Juodai, nuoroda apstatymo planas neatsidaro  g.gif

Gal kam atidaro? Aš neprieinu prie savo fotki puslapio, darbe sėdžiu, apribota doh.gif . Bandžiau iš dropbox'o įkelti. Jei kam atidaro, įkelkit prašau į tem paveiksliuką tą.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 12:26)

O kas ten už tų durų, kurių negalima naikint?

Uz ju san.mazgas, nenaudojamas pakolkas. veliau ten turetu buti didelis vonios kambarys su iejimu is koridoriaus ir tos durys bus uzmurintos. Zinau, kad protingiausia viska daryti normaliai ir is karto, bet….kadangi i nama kraustytumemes is kart, vos tik turetumem virtuve, nes su 4 vaikais ji man prioritetas. Tai nuo virtuves ir pradedu, o miegamieji ir nedidelis vonios kambarys bus antrame aukste, beje, jie jau baigti. Tai laukti ir atidelioti jau negaliu. Tad tikrai vienareiksmiskai nusprendziau - vasara darome virtuve! biggrin.gif

As taip pat mastau apis virtuve L kampu, o prie tu nenaikinamu duru deti dviduri saldytuva ir plona ukine spinta turetu tilpti. Tuomet visas L kampas gautusi be jokiu aukstu spintu, taip padidinciau vieta darbastaliui, virsutines spinteles iki lubu. Bet!!! Kur deti ta stala??? O ir siaip turint tokia seima, man ji visvien virtuves spinteliu mazoka verysad.gif

QUOTE(Justesea @ 2015 02 11, 12:26)

As atvira visiems pasiulymams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2015 02 11, 12:47)
As atvira visiems pasiulymams 4u.gif

Bijau, kad sala pas Jus nalabai tilps... biggrin.gif
Stalą gal tuomet glausti prie vituvinio galo ties langu g.gif Kažkaip, kad reikalui esant būtų galima tas duris aridaryti.
O koks ten reikalas bus, jei jis nenaudojamas, o ateity žadama įėjimą iš kitur daryti? g.gif

O kaip ten yra su tuo valgomuoju? Ar jo neišeina sujungti su virtuve?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 vasario 2015 - 12:43
QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 11, 11:43)
Ne ne, apie supermamas geriau nesakyt nieko smile.gif geriau jau tada sakyt, kad krūvą straipsnių perskaičiau apie virtuvių projektavimą, patogumą ir funkcionalumą. Vyrai supermamų forumui jaučia kažkokį visuotinį kompleksą  lotuliukas.gif

jo jo, jau ir man jis vakare pareiske, kad tu ziurek ko PATI nori, o ne kas ka pataria.
Jau supermamu geriau neminet tongue.gif
Nors esu macius kai jis cia skaitinejo apie pamatu siltinima, grindinini sildyma, kartais per paieska irgi SM atsidarydavo lotuliukas.gif
Tai as jau irgi aiskinau, kad ta ir ta info istraukiau is strapsiniu visokiu, nors realiai tikrai vakar prisiskaiciiau - kaip irengti jaukia virtuve su valgomuoju, kokios didziausios klaidos ir pan.

Nu kaupiu argumentus, dar gi nieks nenuspresta smile.gif
Bus iodomu ka pasakys architekte, nes jei ji sakys priesingai nei as, tai irgi vyrui gali buti argumentas g.gif

Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 13:55)
Bus iodomu ka pasakys architekte, nes jei ji sakys priesingai nei as, tai irgi vyrui gali buti argumentas g.gif

O ką Jūs jai nusiuntėt?

O vyrui taip ir sakykit, ko pati norit smile.gif. Ne supermamos gi nori, ne jos pas Jus gyvens smile.gif . Ir ne architektė mirksiukas.gif .
---
Va, keliu darkart Jūsų planą su vyro vizija:

user posted image

Na ir kaip Jums? Jauku? g.gif

Ar taip jaukiau:

user posted image
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 vasario 2015 - 13:09
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 12:55)
jo jo, jau ir man jis vakare pareiske, kad tu ziurek ko PATI nori, o ne kas ka pataria.
Jau supermamu geriau neminet  tongue.gif
Nors esu macius kai jis cia skaitinejo apie pamatu siltinima, grindinini sildyma, kartais per paieska irgi SM atsidarydavo lotuliukas.gif
Tai as jau irgi aiskinau, kad ta ir ta info istraukiau is strapsiniu visokiu, nors realiai tikrai vakar prisiskaiciiau - kaip irengti jaukia virtuve su valgomuoju, kokios didziausios klaidos ir pan.
Nu kaupiu argumentus, dar gi nieks nenuspresta  smile.gif

gerai, kad architekte turite, galima ja i savo puse patraukti thumbup.gif pas mus jokiu pasalieciu, is galimu patareju tik prarabas biggrin.gif architektas pas mus tik brezia ko mes norime, o manes neklausytu. nors mano vyro vaizduote visai gerai dirba ypac 3D, man su situo sudetinga. vienafaze esu lotuliukas.gif
Atsakyti