Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

del saldytuvo turejau galvoje-pas mane jis neimontuojamas,senas,kaip ji paslepti, kad nekristu i akis? i kuria vieta geriau ikisti? Vietoj tos spintos senas saldytuvas kolkas toje vietoje. O ta sena saldytuva gal bandyti kisti i ta spinta imontuojamo? ar netilptu, ir i ta spinta talpinas tik imontuojami saldytuvai?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 09:45)
QUOTE(meme @ 2015 02 11, 10:28)

Man atrodo, kad pas Jus stalas puikiai tilps ties didžiuoju langu. O užsuktos virtuvės tikrai gal neverta daryt, ypač jei bus sandėliukas. Beje, o kur jis? Pilnai užtektų ties siena 1455mm pasigaminti aukštas spintas. Dabar nubraižyta virtuvė gaunas laaabai didelė, ar tokios reikia? Sakot, kad maža šeima esat smile.gif.
Tačiau, dėl to mažumo neatsisakykit stalo - statykit nedidelį. Prie salos smagu tik linksmai laiką leisti, o nėr patogiau, kaip pietauti/vakarieniauti prie stalo smile.gif . Žinoma, stalas toks baldas, kurį bet kada gali pastatyti.
Kas ten ties laiptais svetainės pusėje? Ten nebus sienos? Ar po laiptais kažkas organizuojama?
TV man rodos gerai būtų židinio dešinėje pusėje, arba ant sienos prie vitrinos į terasą unsure.gif .

Stalą aš svarsčiau statyti lygiagrečiai salai, bet ar netrukdys praėjimui į terasą? Čia reiks tiksliai nuspręsti, nes jeigu visgi ten bus, reiktų išsivesti laidus šviestuvams. O sandėliukas ne prie pat virtuvės, maždaug 4m nuo virtuvės
Ties laiptais ten kolona apie 1m pločio, sienos ten nėra ir nebus. Ir po laiptais net neįsivaizduoju ką daryti. Tik dabar supratau, kad ten bus tamsu blink.gif laiptus darysim atvirus, bent jau vieną dalį, nes laiptinėje didelis langas, tai nuo jo šviesos gausis kažkiek.
TV galvojau dėti židinio kairėje, bet tada jis gausis giliau, ir ar matysis sėdint netoli kolonos. Ir jei dešinėje židinio daryti, tai ar matysis sėdint prie sienos doh.gif Nors gal židinys neturi būti labai gilus? Šito neįsivaizduoju net
Dar svarstėm ant kolonos kabinti, bet tada nervintų vakarinė saulė. Pats geriausias variantas spėju ant sienos su langu, bet iš virtuvės nesimatys biggrin.gif Pats geriausias variantas jį kabinti virš židinio, bet vat šito aš baisiai nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2015 02 11, 11:10)
pas mane jis neimontuojamas,senas,kaip ji paslepti, kad nekristu i akis? i kuria vieta geriau ikisti?

Na, nežinau, kaip jį paslėpti tokioj mažoj erdvėj smile.gif. Spėju, virtuvė sujungta su svetaine? Man rodos ten, kur dabar parodyta, pati geriausia vieta jam. Į įmontuojamo šaldytuvo spintą senasis neįmontuojamas netilps, nes matmenys netiks. Įmontuojami šaldytuvai yra siauresni už neįmontuojamus. Įmontuojamo šaldytuvo plotis kartu su spinta yra 600mm, o neįmontuojamas įprastai būna pats jau 600mm pločio. Nors, žinoma, visokių ir jų yra smile.gif. Klausimas, kokio pločio yra pas Jus. Gal ir galima būtų sugalvoti jam "aprengimą" iš plokščių - tokią spintą be durelių. Tuomet bent jau šonai gražiai derėtų prie baldų, o dureles gautumėt aplipdyti gražiais magnetukais biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 11:24)
Na, nežinau, kaip jį paslėpti tokioj mažoj erdvėj smile.gif. Spėju, virtuvė sujungta su svetaine? Man rodos ten, kur dabar parodyta, pati geriausia vieta jam. Į įmontuojamo šaldytuvo spintą senasis neįmontuojamas netilps, nes matmenys netiks. Įmontuojami šaldytuvai yra siauresni už neįmontuojamus. Įmontuojamo šaldytuvo plotis kartu su spinta yra 600mm, o neįmontuojamas įprastai būna pats jau 600mm pločio. Nors, žinoma, visokių ir jų yra smile.gif. Klausimas, kokio pločio yra pas Jus. Gal ir galima būtų sugalvoti jam "aprengimą" iš plokščių - tokią spintą be durelių. Tuomet bent jau šonai gražiai derėtų prie baldų, o dureles gautumėt aplipdyti gražiais magnetukais  biggrin.gif .

taip, sujungta su svetaine. Manau teks kist i aprengima ji,jei netilps-reiks eit ismatuoti ji.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 09:57)

O kaip ten su tuo vitrininiu langu? Kokie argumentai dėl jo? Kur Jūsų vyro nuomone turėtų būtui sofa, ir kokia?

istorija tokia, kad kai tik nupirkom ta nama, as iskart pasakiau, kad noresiu virtininiu langu, nes man nuolat mazai sviesos
Ir iskart vaizduoteje nupiesiau, ad va isejimas i terasa ar pietu puseje bus virtininis langas, bus sviesu, vaizdas i kiema ... taip noriu.

Vyras tada sake, kam tau tu langu tiek, busi kaip ant parodos, kur pastatysi baldus ir pan..... Nu as norejau.

Kai dabar delioju ir svarstau, gal atsisakyt vieno, tai jis sako virtininius langus tikrai desim,. Baldus gali stumdyt, keist, o va jei mazai sviesos bus-nepasidauginsi doh.gif

Jo variantai man nepriimtini, nes jis siulo sofa statyt salia zidinio palei ta siena, kampe tarp langu vitrininiu, TV, arba TV takim ant zemos kokios komodos, kuri stovetu palei vitrina, cia matau minusus:
1. zidinys ar krosnele visai ne i tema, nieks jo nematys
2. prie zidinio ar krosneles pastacius sofa aplink ji manau bus karsta, tai kazkaip vissi salia baldai gal nelabai tinka
3. nu ir isejimas i tersas gaunasi vos ne palei sofa, ty vaiskciojimas pro nosi,

Atsakyti
QUOTE(meme @ 2015 02 11, 11:17)
Stalą aš svarsčiau statyti lygiagrečiai salai, bet ar netrukdys praėjimui į terasą?

Juk bus tarpas tarp salos ir stalo, o būriais iš holo juk netrauksit į terasą biggrin.gif . Pagrindė į terasą vaikščiosit iš virtuvės arba iš svetainės, todėl stalas kaip tik bus aplenkiamas mirksiukas.gif .
Tik dabar supratau, kad ten bus tamsu  blink.gif  laiptus darysim atvirus, bent jau vieną dalį, nes laiptinėje didelis langas, tai nuo jo šviesos gausis kažkiek.

Tai vistiek kažkaip užtversit tuos laiptus? Turėklu, ar stiklu? O apačioj, jei nieko ten neplanuojate, galvoju kad gal reikėtų apatinę dalį uždarą pasidaryti. Tada ten galima būtų kad ir sofą pastatyti... Žinoma, neaišku, kokie laiptai pas Jus bus. Jei nesujungtom pakopom, tai pro plyšius prasiskverbs ta šviesa.
TV galvojau dėti židinio kairėje, bet tada jis gausis giliau, ir ar matysis sėdint netoli kolonos. Ir jei dešinėje židinio daryti, tai ar matysis sėdint prie sienos  doh.gif  Nors gal židinys neturi būti labai gilus? Šito neįsivaizduoju net
Dar svarstėm ant kolonos kabinti, bet tada nervintų vakarinė saulė. Pats geriausias variantas spėju ant sienos su langu, bet iš virtuvės nesimatys  biggrin.gif  

Man atrodo, kad dešinėje geriau. O jei bus ant sienos prie vitrinos, tai nebus taip, kad visai nesimatys iš virtuvės. Matysis. Juk virtuvėj būnant užtenka tik akį užmesti į TV, nebūna taip, kad nuolat jį žiūri smile.gif.
Na, svarbu nusimatyti pakankamai rozečių, kad reikalui esant galėtumėt pakeisti situaciją - juk TV kilnojamas, pabūsit toje erdvėje ir atrasit jam geriausią vietą.
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 11:38)
Ir  iskart vaizduoteje nupiesiau, ad va isejimas i terasa ar pietu puseje bus virtininis langas, bus sviesu, vaizdas i kiema ... taip noriu.

Na, šitas sprendimas manau kad geras drinks_cheers.gif .
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 11:38)
Jo variantai man nepriimtini, nes <...>

Visiškai Jums pritariu dėl visų punktų drinks_cheers.gif . Man tas sofos įkišimas į kampą visai neviliojantis atrodo... Sofa kampe, TV kampe, virtuvė kampe... doh.gif . Ir kas tada kabary liks? Šokių salė šalia didžiulio stalo?
Ar taip bus geriau? unsure.gif :

apstatymo planas

Jaukumo 0 tokiam variante verysad.gif ...

Nepasiduokit aggressive.gif . Pajunkit savo žavesį flirt.gif ir priverskit padaryti taip, kai Jūsų širdis sako mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 vasario 2015 - 11:12
QUOTE(it's not me @ 2015 02 11, 07:40)
Virtuvė "per kampą" yra gerai smile.gif

nera blogai. pas draugus tokia labai analogiska virtuve. kai bunam sveciuose, tai man pasisedejimas virtuveje toks gaunasi, kad ir stalas 8 vietu, viskas prabangu, bet esi virtuveje doh.gif
ziuri i orkaite, ant stalo viskas sumesta, nros uzuolaida kabink, o tas apendiksas tarp spintu kampas gaunamas neveiksnus, ten belieka tik aparatura deti po dulkem. g.gif alia virdulys, tosteris, o erdve virs ju tuscai lieka.

mano argumentai uz sala pas Zydriausia lotuliukas.gif (siulau referenduma lotuliukas.gif )

kol seima uztenka 6 vietu stalo. kai ateina sveciu, vaikus-paauglius sodini uz salos ir stalas issidelioja kai gera paemi net ir iki 10. seineles siulau nedaryti, tuomet vaikus galima ir aplinkus pasodinti, jau bus 4-6 vietos prie salos pasodinta, tuolab kad jie begs zaisti.
2. prei salos gaminant valgyti tu ziuresi i seima, telika, bendrausi su sveciais. o kai L forma, tik i langa ziuresi.
3 na jeigu jau visai ikalbes tave i ta L forma (mano vyras tikrai moka "ikalbeti") ispesk nors pusiasale prie antro lango. aisku ji galima ir veliau pataisyti, bet kaip rodo patirtis, tas uztrunka metu-metus... 4u.gif

Juodai kazkada rase, pacios talpiausios ir I ir I I firtuviu formos, kampai sueda vietos, pinigus ir mazai funkcionalo. plius tame kampe apacioje reikia vesti sveisa, man ten lemputes truksta doh.gif

QUOTE(Lara22 @ 2015 02 11, 10:10)
del saldytuvo turejau galvoje-pas mane jis neimontuojamas,senas,kaip ji paslepti, kad nekristu i akis? i kuria vieta geriau ikisti? Vietoj tos spintos senas saldytuvas kolkas toje vietoje. O ta sena saldytuva gal bandyti kisti i ta spinta imontuojamo? ar netilptu, ir i ta spinta talpinas tik imontuojami saldytuvai?

pirkite nauja imontuojama, sena parduokite, padovanokite. kaina apie 2 tukstancius, pinigai nedideli, zinoma galima pataupyti, bet vaizdelis nikentes ax.gif sorry 4u.gif

mergaites, dabar kazkaip madinga TV kabinti virs zydinio, svarbu tinkamas plytas naudoti, kurie neisyla nuo krosnes g.gif

user posted image

paguuglinus daug vaizdu. susitaupo vietos. nors mes salimais statome, nes pas mus bus visas pecius cool.gif

http://gidkuhni.ru/5...ovka-kuhni.html

rusiskai apie visu rusiu planavimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 11 vasario 2015 - 11:24
Mergaites, turiu ir as pasibraizius patalpos planeli, kuriame turetu ,,nugulti,, virtuve:
user posted image
blogiausia, tai, kad negali naikintis tos durys, kurias pazymejau, na ne iejimo. Jos darinetusi retai, jas galima paslepti arba po baldine plokste, arba ,,sulieti,, su sienos spalva, bet jos turi likti. Erdve maza, o seimyna didele. Nors turim ir valgomaji, bet virtuveje butninai man reikia vietos, kur paduoti vaikams pusrycius, o ir pietauja kiekvienas savo laiku, tad butinas stalas/baras/pusbaris. Busiu labai dekinga uz mintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muffins: 11 vasario 2015 - 11:15
QUOTE(pedyte @ 2015 02 11, 09:12)
*isklijuot plytelem tarpa tarp spinteliu

Nebūtinai čia turi būti plytelės, gali būti ir plokštė, ir stiklas, ir turbūt dar visokiausių variantų šiais laikais yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2015 02 11, 12:11)

drinks_cheers.gif
Ačiū, kad parašėte mano mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 10:52)
Juk bus tarpas tarp salos ir stalo, o būriais iš holo juk netrauksit į terasą  biggrin.gif . Pagrindė į terasą vaikščiosit iš virtuvės arba iš svetainės, todėl stalas kaip tik bus aplenkiamas mirksiukas.gif .

Tai vistiek kažkaip užtversit tuos laiptus? Turėklu, ar stiklu? O apačioj, jei nieko ten neplanuojate, galvoju kad gal reikėtų apatinę dalį uždarą pasidaryti. Tada ten galima būtų kad ir sofą pastatyti... Žinoma, neaišku, kokie laiptai pas Jus bus. Jei nesujungtom pakopom, tai pro plyšius prasiskverbs ta šviesa.

Man atrodo, kad dešinėje geriau. O jei bus ant sienos prie vitrinos, tai nebus taip, kad visai nesimatys iš virtuvės. Matysis. Juk virtuvėj būnant užtenka tik akį užmesti į TV, nebūna taip, kad nuolat jį žiūri smile.gif.
Na, svarbu nusimatyti pakankamai rozečių, kad reikalui esant galėtumėt pakeisti situaciją - juk TV kilnojamas, pabūsit toje erdvėje ir atrasit jam geriausią vietą.

Oi, nu nuraminot galutinai ir padėjot apsispręst, bus tada ten stalas, kur ir galvojau, netoli salos thumbup.gif
JOoo, laiptai aišku su kokias turėklais bus, aš čia gal taip nevykusiai vadinu "atvirais" laiptais, turiu omeny, kad laiptai skylėti bus biggrin.gif nesujungtom pakopom, kad gauti šviesos. Mūsų pirmo aukšto maršas, ar kaip ten jis vadinasi, turėtų būti ne prie kolonos, o lygiagrečiai jai. Bet kadangi dar laiptai toli, tai galim keisti viską. Tiesą pasakius nelabai suprantu ką turite omeny dėl uždaros apatinės dalies darymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2015 02 11, 12:14)

Išties gaila, kad valgomasis kaip ir yra, tačiau kasdien jame valgyti nepatogu... Tai kam jis atskiras reikalingas g.gif . Svečiam? Reikia savo namuose darytis viską kuo patogiau dėl savęs. Vat ir gaunas su tuom atskiru valgomuoju, kad stovi jis tuščias, o didelei šeimynai valgyti tenka virtuvėje prie dar vieno staliuko, ar blogiau prie pusbario.
Vat tokios pirmos mintys...
Va Jūsų varijante turbūt galvočiau apie L formos virtuvę ties 270cm siena ir ties langu dalinai, ten kur tas apendiksas su durimis kairėje, gal talpinčiau kokis ūkines spinta , bet vėlgi, neaišku, kiek realiai Jums reikia tų spintučių g.gif . Toks įspūdis, kad niekas neskaito temos pirmosios žinutės smile.gif .
O kas ten už tų durų, kurių negalima naikint?
Atsakyti