Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

QUOTE(fukse @ 2015 02 10, 12:51)
Kadangi aš už simetriją, tai man šitas variantas patinka  ax.gif
Tik virš kaitlentės antro aukšto spintelės matomai turėtų atkartoti pirmą aukštą, nes ten montuosis gartraukis. 
Kadangi nenumatytas projekte nei sandėliukas, nei rūsys, tai trečias aukštas manau, kad nepamaišytų, mano akims tai gal visai nieko būtų tas variantas su Karvutės įdėtu sprendimu, jei nesirinkt fasado tamsaus.

4u.gif aciu 4u.gif

Beje jeigu pazaisti su 2 spalvu fasadais, tai galima viska palengvinti. Kad ir paimti virtuve is sitos temos pirmo psl. pvz padaryti kolonas ir virsutine juosta vienos spalvos, o pakabinamas spinteles tokios spalvos kaip siena, tuomet jos visualiai "pradings" i dar jeigu tas spinteles padaryti 5 cm mazesnio gylio, atsirastu ir 3D kontrastas mirksiukas.gif

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 10, 14:56)
oij, kaip aciu uz visoms uz ideja, susisuko galva nuo ivairiu pasiulymu, o vyras siandien jau kvietesi betonuotojus paskaiciuot grindu betonavima ir gal savaites pabaigoje arba kita savaite betonuosim grindis, o tai reiskia, kad reikia aiskiai zinot kur indaplove ir kur kriaukle.

Reikss bandyt kazkaip fantazuot paciai, nes man tik mintys isivaizduoti per sunku, as turiu matyti vaizdeli doh.gif

Del spinteliu, tai dabar turiu atidaromas i virsu, labai patogu, ypac kai mes auksti, vyras 2 metru, tai atidarius i virsu, nekliuva galva. Tik aisku antras aukstas atiodarinet i virsu jau sunkiau man pasiekt uzdaryt, bet as ten susidejus reciau naudojamus daiktus, tai jei ka, uzlipu ant kedes.
Tai virsutines galvoju atidaromas gal i virsu daryt g.gif
:

fotografuokite visus betonavimo etapus, kur iskastas vandentekis, dedama elektra...kur pilamas koks betonas, nes paskui jeigu kas, jus daug maz yra tie vamzdziai.
mes pvz bijome dabar vyni kalt i siena, nes ten kazkur eina elekros laidas doh.gif zinoma galima su magnetu ieskoti.... doh.gif

virsuje pasiekti yra puikiu smagiu nabrangiu laiptuku ikejoje thumbup.gif
Atsakyti
Tiksliai, viršutinės spintelės sienų spalvos super būtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2015 02 10, 15:25)
fotografuokite visus betonavimo etapus, kur iskastas vandentekis, dedama elektra...kur pilamas koks betonas, nes paskui jeigu kas, jus daug maz yra tie vamzdziai.

Kol neatsibodo-fotografuoju viska ka darom, pradedant originaliu namu, paskui griovimas, pamatu siltinimas, paskui bus betonavimas. gal veliau atsibos smile.gif bet del laidu ir komunikacijus tai taop

QUOTE(Karvute @ 2015 02 10, 15:25)
Beje jeigu pazaisti su 2 spalvu fasadais, tai galima viska palengvinti. Kad ir paimti virtuve is sitos temos pirmo psl. pvz padaryti kolonas ir virsutine juosta vienos spalvos, o pakabinamas spinteles tokios spalvos kaip siena, tuomet jos visualiai "pradings" i dar jeigu tas spinteles padaryti 5 cm mazesnio gylio, atsirastu ir 3D kontrastas mirksiukas.gif

Nu man tiek fantazija niekada 'neisnestu' pagalvot doh.gif doh.gif Tuoj visai sukomleksuosiuk, kad su menu man sunku. As isvis galiu pasakyt pamacikus kas grazu ar negrazu, bet pvz pamacius parduotuveje daikta koki - balda, sviestuva, man ziaiuriai sunku isivaizduot kaip jis atrodys mano erdveje. Kai daiktas padetas , tada galiu paskayt ar man grazu, ar negrazu.
bet man labai truksta to menisko pojucio , todel ir jaukumo namie.

tas antras simertriskas variantas kuris daugumai graziausias, be antresoliu man irgi visia graziai atrodo, jei darc ispresciau problema kad 'iki lubu", tai gal isvis gerai butu.
Su uzsukimu nuo kaires - toks variantas jau nelabai leistu salos daryti per viduri, tektu stumti prie lango, tada lango aukscio problema ir siaip judejimas laisvai apie sala gal galvoju patogiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 10 vasario 2015 - 15:33
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 10, 14:56)
Del spinteliu, tai dabar turiu atidaromas i virsu, labai patogu, ypac kai mes auksti, vyras 2 metru, tai atidarius i virsu, nekliuva galva. Tik aisku antras aukstas atiodarinet i virsu jau sunkiau man pasiekt uzdaryt, bet as ten susidejus reciau naudojamus daiktus, tai jei ka, uzlipu ant kedes.
Tai virsutines galvoju atidaromas gal i virsu daryt g.gif
Mes irgi aukšti ir padarėme atidaromas į viršų su tuo 'blum" mechanizmu, tai labai patogu darbuotis, netrukdo durelės.
Jūsų variantu pakeliamas į viršų mechanizmas geriau antram aukštui, nes trečiame aukšte pakilusias dureles bus dar nepatogiau uždaryti.
Beje, jei darysite antrą aukštą iki lubų, tai pakeliamos irgi nebus patogu, beje ne visi pakėlimo mechanizmai ir bus galimi tada, nes kai kuriems reikalinga erdvė virš spintelių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 10 vasario 2015 - 15:51
QUOTE(fukse @ 2015 02 10, 15:50)
Mes irgi aukšti ir padarėme atidaromas į viršų su tuo  'blum" mechanizmu, tai labai patogu darbuotis, netrukdo durelės.
Jūsų variantu pakeliamas į viršų mechanizmas geriau antram aukštui, nes trečiame aukšte pakilusias dureles bus dar nepatogiau uždaryti.
Beje, jei darysite antrą aukštą iki lubų, tai pakeliamos irgi nebus patogu, beje ne visi pakėlimo mechanizmai ir bus galimi tada, nes kai kuriems reikalinga erdvė virš spintelių  4u.gif

cia mano dabartine virtuve, kurios projekta pries 6 metus irgi siek tiek derinau su SM kolektyvu tongue.gif ir naudingu bei praktisku patarimu gavau. Cia kasdiene foto, nesutvarkyta blush2.gif
user posted image
pas mus abi eiles virsutiniu atsodaro i virsu 90 laipsniu kampu. ne Blum, bet 6 metai, kol kas jokiu problemu. Antra eile man atidaryt lengva, bet jei atidarau pilnai (90 kamlu), tai uzdaryt jau pasoku, kad pasiekciau rankena uzdaryt. Tik nedaznai darineju, tai nieko. jei daryt 3 ausktais tai aisku, kad i virsu atidarinet nesamone.
ilgis virsutiniu 90cm, aukstis 45cm
o ar be rysio atrodo jei viena eile atidaroma i virsu, o auksciau buti i sonus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 10 vasario 2015 - 17:46
Juodai, koks cia gaunasi didziuju spintu aukstis ir kiek tos pakabinamos spinteles aukcio? tikriausai 220cm , o pakabinamos gal koks 60cm?

cia apie ta antra simetriska varianta kur zemesnes pakabinamos g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 10 vasario 2015 - 18:07
Visai grazi jusu virtuvyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2015 02 10, 19:12)
Visai grazi jusu virtuvyte 4u.gif

tai pradzioj galvojau gal kazkaip persikelti ja i nauja busta smile.gif nes savo siauroj virtuvytej (plotis tik 2,17m) visai gerai jauciuos ir tokioj pacioj erdvej po 6 metu neypatingai daug ka keisciau g.gif

ir pvz kampas(virsus skersai , apacia 90 kampu) man visai netrukde, nors aisku spintelemis giliomis naudotis gal ir nera labai patogu.
Tai galvojau dar pvz jei pas mane darant per kampa kampe daryti pvz kaitlente, bet kazkaio neusideliojo man ant popieriaus graziai doh.gif
vyrui kazkaip norisi kampu, bet as sakau kampas realiai ner labai patogu (spinteles gilios sunku pasiekt) o darbastalio pacio kampo niekad nepasieksi naudojimui, tik dulkes nuvalai. Uztat galvojau deti i kampa pvz kaitlente ir orkaite, kad naudoti ne spintelem.
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 10, 19:21)
tai pradzioj galvojau gal kazkaip persikelti ja i nauja busta smile.gif nes savo siauroj virtuvytej (plotis tik 2,17m) visai gerai jauciuos ir tokioj pacioj erdvej po 6 metu neypatingai daug ka keisciau g.gif

ir pvz kampas(virsus skersai , apacia 90 kampu) man visai netrukde, nors aisku spintelemis giliomis naudotis gal ir nera labai patogu.
Tai galvojau dar pvz jei pas mane darant per kampa kampe daryti pvz kaitlente, bet kazkaio neusideliojo man ant popieriaus graziai doh.gif
vyrui kazkaip norisi kampu, bet as sakau kampas realiai ner labai patogu (spinteles gilios sunku pasiekt) o darbastalio pacio kampo niekad nepasieksi naudojimui, tik dulkes nuvalai. Uztat galvojau deti i kampa pvz kaitlente ir orkaite, kad naudoti ne spintelem.

didelis dalikas, kelti senaja i nauja erdve, tuolab kad atrodo visai gerai.
susitaupysite ne veina tukstanti lituku ups euriuku doh.gif o geras baldininkas is jos jums nauja sukurtu pagal Juodai brezinius, tektu dapirkti pora spinteliu ir sala mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 10, 19:03)
Juodai, koks cia gaunasi didziuju spintu aukstis ir kiek tos pakabinamos spinteles aukcio? tikriausai 220cm , o pakabinamos gal koks 60cm?

cia apie ta antra simetriska varianta kur zemesnes pakabinamos g.gif

Vėliau prieisiu prie kompo, pamatuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2015 02 10, 21:06)
susitaupysite ne veina tukstanti lituku ups euriuku doh.gif

Kažin, ar tai gera mintis... Visų pirma, reiktų rasti tokį gerą baldininką, kuris ne naujus baldus gamintų, o senuosius rekonstruotų. Antra, išardytas ir oer naują sumontuotas baldas jau nebe toks tvirtas. Trečia, virtuvės baldai šiais laikais kuriami būtent tai erdvei, todėl nevisada išeina jų pritaikyti kitose erdvėse. Ketvirta, tas butas, kiek supratau iš užrašo nuitraukos kamputyje, yra pardavinėjamas, o be virtuvės baldų jis bus ne tiks patrauklus smile.gif.
Todėl šitoj vietoj gal nereikėtų taupyti tiek, kad reiktų iš senų (senų sakau sąlyginai, nes 6 metai tai nėra sena smile.gif ), spintelių dėliotis virtuvinį, geriau jau ant senų lovų pamiegoti, ant senų sofų pasėdėt wink.gif.
Atsikrausčius į kitą erdvę tikrai norisi kažko naujo, todėl manau reikia naujos virtuvės, vos ne namų centro smile.gif.
Bet... bet, yra nagingų žmonių, kuriems nereikia baldininkų, kurie sugeba iš senų baldų susidėti geras virtuvytes, tuo pačiu kažkaip atnaujindami senąjį baldą. Šaunuoliai jie. Bendravo šitoj temoj viena narė, kuri taip ir darėsi savo virtuvę. Vadinom ją Eko2, tik gaila, kad taip ir neparodė galutinio rezultato... verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(Juodai @ 2015 02 10, 20:23)
Kažin, ar tai gera mintis... Visų pirma, reiktų rasti tokį gerą baldininką, kuris ne naujus baldus gamintų, o senuosius rekonstruotų. Antra, išardytas ir oer naują sumontuotas baldas jau nebe toks tvirtas. Trečia, virtuvės baldai šiais laikais kuriami būtent tai erdvei, todėl nevisada išeina jų pritaikyti kitose erdvėse. Ketvirta,  tas butas, kiek supratau iš užrašo nuitraukos kamputyje, yra pardavinėjamas, o be virtuvės baldų jis bus ne tiks patrauklus smile.gif.

Na, pradzioj buo tokia mintis, bet paskui irgi galvoju, kad idomiau nauja Galu gale norisi atsinaujinti. Jei jau sugebesim nama rekonstruoti, tai gal gal kaip nors sukrapstysim virtuvei.
O siaip tai manau tie patys baldininkai kurie dare kazka galetu pritaikyti. As pas tuos pacius esu darius butui baldus, paskui sitam name virtuve, tai prazioj galvoju ju ir prasysiu ar imanome perkelt.
bet paskui atmeciau ta minti, geriau atsinaujinsim smile.gif

Savo namo dali parduodam, ar tie baldai dades vertes, ar ne, sunku pasakyt, nes namas isskirtineje vietoje ir galvojam, kad perkantys pirks del vietos, o ne baldu smile.gif bet siaip skelbme rasom, kad parduodam su viskui ir galvoju viska bandyt isigyt nauja, nors orkaite tarkim tikrai gera, gerai kepa, tvarkinga, tai ja realiai galima butu [pasiimt. bet dabar nesuku smegenu, projektuoju taip kaip noreciau naujai smile.gif
Atsakyti