QUOTE(fukse @ 2015 02 10, 12:51)
Kadangi aš už simetriją, tai man šitas variantas patinka
Tik virš kaitlentės antro aukšto spintelės matomai turėtų atkartoti pirmą aukštą, nes ten montuosis gartraukis.
Kadangi nenumatytas projekte nei sandėliukas, nei rūsys, tai trečias aukštas manau, kad nepamaišytų, mano akims tai gal visai nieko būtų tas variantas su Karvutės įdėtu sprendimu, jei nesirinkt fasado tamsaus.
Tik virš kaitlentės antro aukšto spintelės matomai turėtų atkartoti pirmą aukštą, nes ten montuosis gartraukis.
Kadangi nenumatytas projekte nei sandėliukas, nei rūsys, tai trečias aukštas manau, kad nepamaišytų, mano akims tai gal visai nieko būtų tas variantas su Karvutės įdėtu sprendimu, jei nesirinkt fasado tamsaus.
aciu
Beje jeigu pazaisti su 2 spalvu fasadais, tai galima viska palengvinti. Kad ir paimti virtuve is sitos temos pirmo psl. pvz padaryti kolonas ir virsutine juosta vienos spalvos, o pakabinamas spinteles tokios spalvos kaip siena, tuomet jos visualiai "pradings" i dar jeigu tas spinteles padaryti 5 cm mazesnio gylio, atsirastu ir 3D kontrastas
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 10, 14:56)
oij, kaip aciu uz visoms uz ideja, susisuko galva nuo ivairiu pasiulymu, o vyras siandien jau kvietesi betonuotojus paskaiciuot grindu betonavima ir gal savaites pabaigoje arba kita savaite betonuosim grindis, o tai reiskia, kad reikia aiskiai zinot kur indaplove ir kur kriaukle.
Reikss bandyt kazkaip fantazuot paciai, nes man tik mintys isivaizduoti per sunku, as turiu matyti vaizdeli
Del spinteliu, tai dabar turiu atidaromas i virsu, labai patogu, ypac kai mes auksti, vyras 2 metru, tai atidarius i virsu, nekliuva galva. Tik aisku antras aukstas atiodarinet i virsu jau sunkiau man pasiekt uzdaryt, bet as ten susidejus reciau naudojamus daiktus, tai jei ka, uzlipu ant kedes.
Tai virsutines galvoju atidaromas gal i virsu daryt
:
Reikss bandyt kazkaip fantazuot paciai, nes man tik mintys isivaizduoti per sunku, as turiu matyti vaizdeli
Del spinteliu, tai dabar turiu atidaromas i virsu, labai patogu, ypac kai mes auksti, vyras 2 metru, tai atidarius i virsu, nekliuva galva. Tik aisku antras aukstas atiodarinet i virsu jau sunkiau man pasiekt uzdaryt, bet as ten susidejus reciau naudojamus daiktus, tai jei ka, uzlipu ant kedes.
Tai virsutines galvoju atidaromas gal i virsu daryt
:
fotografuokite visus betonavimo etapus, kur iskastas vandentekis, dedama elektra...kur pilamas koks betonas, nes paskui jeigu kas, jus daug maz yra tie vamzdziai.
mes pvz bijome dabar vyni kalt i siena, nes ten kazkur eina elekros laidas zinoma galima su magnetu ieskoti....
virsuje pasiekti yra puikiu smagiu nabrangiu laiptuku ikejoje