QUOTE(Juodai @ 2015 02 10, 13:11)
Pakabinamas spinteles dariau su 450mm durelėmis. Jeigu galvoti, kad jos atsidarinės į šonus, platesnės jau būtų nepatogu dėl didelės galimybės galva į kampus tankytis. Virš kaitlentės gali būti viena 900mm pločio spintelė su dviem durelėmis, vat ir gartraukis tilps, ir vietos kitkam liks. Jeigu planuoti spinteles į viršų atsidarančiom durelėm, tai pritariu Jums
.
oij, kaip aciu uz visoms uz ideja, susisuko galva nuo ivairiu pasiulymu, o vyras siandien jau kvietesi betonuotojus paskaiciuot grindu betonavima ir gal savaites pabaigoje arba kita savaite betonuosim grindis, o tai reiskia, kad reikia aiskiai zinot kur indaplove ir kur kriaukle.
Reikss bandyt kazkaip fantazuot paciai, nes man tik mintys isivaizduoti per sunku, as turiu matyti vaizdeli
Del spinteliu, tai dabar turiu atidaromas i virsu, labai patogu, ypac kai mes auksti, vyras 2 metru, tai atidarius i virsu, nekliuva galva. Tik aisku antras aukstas atiodarinet i virsu jau sunkiau man pasiekt uzdaryt, bet as ten susidejus reciau naudojamus daiktus, tai jei ka, uzlipu ant kedes.
Tai virsutines galvoju atidaromas gal i virsu daryt
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2015 02 10, 11:12)
man sunku apsispresti del savo virtuves vizualizacijos, BET del tavo lengviau
QUOTE(Juodai @ 2015 02 10, 12:05)
Aš su šita irgi braižau
.
Prisidedu ir as prie visu pagyru Jusu meistriskumui ir 'lygio' ivaldymui
. Labai daug man padejo susigaudyt kaip kas atrodytu, bet jau man aiskiau kas grazu ar negrazu, kas tilptu ir kas netilptu, ir kaip atrodytu vaizdelis
dar karta ZIAURAI aciu