Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

QUOTE(Justesea @ 2015 02 10, 11:48)
Bandau rasti kokių panašių į mano idėją nuotraukų, kol kas artimiausia tokia, aišku čia kitokia virtuvė, bet esmė matosi – tos ūkinės kaip į sieną įmontuotos išeina. Bet aišku reiktų braižyti ir žiūrėti, ar žydriausios virtuvėj tikrai gerai taip atrodytų su ta plona sienele.

Daug pasidejimo vietos nueina niekais. Tokie variantai geri, kai tu spintu gaunasi jau per daug ir nebera ko ten pasideti smile.gif
Atsakyti
O tai kokia ta programa? Ten, kaip suprantu, jau gatavi baldai būna. Aš su sketch up sau braižau, bet ten taip greit tikrai nesumesčiau virtuvės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 10, 12:48)
O tai kokia ta programa? Ten, kaip suprantu, jau gatavi baldai būna. Aš su sketch up sau braižau, bet ten taip greit tikrai nesumesčiau virtuvės biggrin.gif

Aš su šita irgi braižau mirksiukas.gif .

O Jūsų variantas tinkamas didesnei erdvei, arba kombinuojant sakykim su prieškabraio spinta tas ūkines spintas - iš virtuvės ūkinės, iš kitos pusės, prieškambario pusėj - rubų spinta. O šiaip statyti gipso sienelę ir prarasti tiek erdvės nemanau, kad logiška.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 10, 12:05)

blink.gif Tai visi baldai iš warehouso? g.gif Ir langų tokių gražių nemoku padaryt, rankutėm aš viską biggrin.gif Nes dar reik ir išmatavimus atitaikyt tikslius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justesea: 10 vasario 2015 - 12:22
QUOTE(Justesea @ 2015 02 10, 13:11)
blink.gif Tai visi baldai iš warehouso? g.gif Ir langų tokių gražių nemoku padaryt, tankutėm aš vsiką biggrin.gif Nes dar reik ir išmatvaimus atitaikyt tikslius...

Neee, virtuvė mano gaminta mirksiukas.gif . Stalas, sofa, židinys ir buitinė - taip smile.gif . Langai irgi, nors juos nesunku nusipiešt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 10 vasario 2015 - 12:16
Tai Jūsų įvaldymo lygis gerokai didesnis už mano tada biggrin.gif Aš tai tampau po centimetrą ilgiausiai, o tam warehouse valandomis mirkstu, kol randu kažką tinkamo doh.gif Aišku aš stengiuosi arčiausiai to, ko iš tiesų norėčiau rasti, gal pirmus pasitaikiusius daiktus imant ir greičiau išeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 10, 13:21)
Aišku aš stengiuosi arčiausiai to, ko iš tiesų norėčiau rasti, gal pirmus pasitaikiusius daiktus imant ir greičiau išeina smile.gif

Na, ne visai pirmus pasitaikiusius blush2.gif ... Irgi kiek paieškau pagal formas, matmenis ir t.t. Daug tenai yra IKEA produkcijos, greitai per paiešką randama.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 10, 12:33)
Na, ne visai pirmus pasitaikiusius  blush2.gif ... Irgi kiek paieškau pagal formas, matmenis ir t.t. Daug tenai yra IKEA produkcijos, greitai per paiešką randama.

Aha, ne taip suformulavau mintį, per daug radikaliai biggrin.gif Ta prasme, labai nesukant galvos, kad ten kampas kokio ne tokio nuožulnumo hihihi.gif

Aš dar savo mėgstamiausiame hihihi.gif puslapyje kelius variantus šiek tiek į temą radau. Aišku ne identiškas išplanavimas, bet idėjų galima pasisemt. Tik veidrodiniu principu reiktų galvot: vienas ir kitas.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 10, 13:38)
Ta prasme, labai nesukant galvos, kad ten kampas kokio ne tokio nuožulnumo hihihi.gif

Na taip, noriu juk tik principą parodyt, o ne užsakytą projektą darau, pagal klijento pageidavimus biggrin.gif . Bet matmenys tai tikri smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 10, 01:51)
user posted image
Kadangi aš už simetriją, tai man šitas variantas patinka ax.gif
Tik virš kaitlentės antro aukšto spintelės matomai turėtų atkartoti pirmą aukštą, nes ten montuosis gartraukis.
Kadangi nenumatytas projekte nei sandėliukas, nei rūsys, tai trečias aukštas manau, kad nepamaišytų, mano akims tai gal visai nieko būtų tas variantas su Karvutės įdėtu sprendimu, jei nesirinkt fasado tamsaus.
QUOTE(Karvute @ 2015 02 10, 11:55)
user posted image

Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2015 02 10, 13:51)
Tik virš kaitlentės antro aukšto spintelės matomai turėtų atkartoti pirmą aukštą, nes ten montuosis gartraukis. 

Pakabinamas spinteles dariau su 450mm durelėmis. Jeigu galvoti, kad jos atsidarinės į šonus, platesnės jau būtų nepatogu dėl didelės galimybės galva į kampus tankytis. Virš kaitlentės gali būti viena 900mm pločio spintelė su dviem durelėmis, vat ir gartraukis tilps, ir vietos kitkam liks. Jeigu planuoti spinteles į viršų atsidarančiom durelėm, tai pritariu Jums drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 10, 13:11)
Pakabinamas spinteles dariau su 450mm durelėmis. Jeigu galvoti, kad jos atsidarinės į šonus, platesnės jau būtų nepatogu dėl didelės galimybės galva į kampus tankytis. Virš kaitlentės gali būti viena 900mm pločio spintelė su dviem durelėmis, vat ir gartraukis tilps, ir vietos kitkam liks. Jeigu planuoti spinteles į viršų atsidarančiom durelėm, tai pritariu Jums  drinks_cheers.gif .

oij, kaip aciu uz visoms uz ideja, susisuko galva nuo ivairiu pasiulymu, o vyras siandien jau kvietesi betonuotojus paskaiciuot grindu betonavima ir gal savaites pabaigoje arba kita savaite betonuosim grindis, o tai reiskia, kad reikia aiskiai zinot kur indaplove ir kur kriaukle.

Reikss bandyt kazkaip fantazuot paciai, nes man tik mintys isivaizduoti per sunku, as turiu matyti vaizdeli doh.gif

Del spinteliu, tai dabar turiu atidaromas i virsu, labai patogu, ypac kai mes auksti, vyras 2 metru, tai atidarius i virsu, nekliuva galva. Tik aisku antras aukstas atiodarinet i virsu jau sunkiau man pasiekt uzdaryt, bet as ten susidejus reciau naudojamus daiktus, tai jei ka, uzlipu ant kedes.
Tai virsutines galvoju atidaromas gal i virsu daryt g.gif

Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2015 02 10, 11:12)
man sunku apsispresti del savo virtuves vizualizacijos, BET del tavo lengviau lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Juodai @ 2015 02 10, 12:05)

Prisidedu ir as prie visu pagyru Jusu meistriskumui ir 'lygio' ivaldymui thumbup.gif . Labai daug man padejo susigaudyt kaip kas atrodytu, bet jau man aiskiau kas grazu ar negrazu, kas tilptu ir kas netilptu, ir kaip atrodytu vaizdelis smile.gif 4u.gif

dar karta ZIAURAI aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti