Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

Tiek rašiau ir viskas kažkur sprogo doh.gif
sutrumpintas pakartojimas biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2015 02 10, 01:51)
[

Na ir dar vienas variantas - toks kaip ankstesnis mano, s:
4u.gif

Žiūrint į šiuos papišymus, beveik imu tikėt, kad ir pas mane bute sala būtų tilpus. Žiūrėsiu kai virtuvė susistatys, gal jei vis dar bus noro ir apie jos pristatymą pagalvosiu smile.gif

O pas Žydriausią man tik vienas dalykas tokiam planavime kliūna. Vargšiukas židinys. taip apstačius jis kažkur šone šildyt dešinę ranką lieka (su kairėm/ dešinėm galiu klįst, man nuolat pagalvot kur kuri reikia biggrin.gif )
Aš turėdama židinį norėčiau turėt galimybę prieš jį šsitaisius vaizdu mėgautis.. smile.gif Minkštos dalies kažkaip ir nebeprisukiosi, nes valgomasis stalas į tą erdvę papuola g.gif
Atsakyti
Juodai, labai aciu, megstat naktinet:)
Tas su kaires sienos aukstu apstatymu man gal nelabai vistik - kaip ir galvojau vistiek ieinant tas sonas taip kliuva (aisku galima gal kazkaip ji dekoruot arba kaip siule gipskartoniu, kad nesimatytu, jog virtuves baldai, bet tokiu atveju dar arciau duru gautusi, kad ir 5 cm) ir naudojimasis gan nepatogus. Tiek ukine spintos, tiek galvoju ir saldutuvas ties paciu kampu gal irgi nelabai patogu darinet, nes dazniausiai darinejamas daiktas blush2.gif Nors vizuzaliai vta 'nuoga' siena grazu, lengva, is svetaines neatrodo kaip virtuve. gartraukis gaunasi kaip grazus akcentas - tik kad jis butu tas grazus akcentas , reikes kad jis nuolat butu labai svarus ir grazus tongue.gif

QUOTE(Smilla @ 2015 02 10, 08:09)
Kalbant apie Žydriausia virtuve, as jos vietoj rinkciaus antraji Juodai pabraiyta varianta - siame psl. Kadangi jai aktualu gartraukio paslepimas (o kas yra tikrai svarbu), be to antras variantas irgi geri ziurisi su tom pakabinamom spintelem  thumbup.gif Kitas pliusas II var, kad gaunasi norimas eiliskumas saldytuvas--> plautuve--> viryklė

Kai pasizemino tos pakabinamos, tai sonuose po viena auksta spinta neatrodo kaip stulpai, ziurisi graziau, bet planuodama virtuve sakiau butinai darysiu iki lubu, kad nereiktu dulkiu ant virsutiniu spinteliu kaupt doh.gif taip, isdestymas cia patogus, tik man dar gal noretusi, kad kaitlente arciau spintos ir kad ir 20 cm didesnis tarpas tarp plautuves ir kaitlentes. Ir dar galvoju jei pabandyst orkaite po kaitlente (tradiciskai, nes man cian ner didele blogybe), o vietoj orkaites butu ukine spinta g.gif

QUOTE(it's not me @ 2015 02 10, 08:24)
Tiek rašiau ir viskas kažkur sprogo  doh.gif
sutrumpintas pakartojimas biggrin.gif
Žiūrint į šiuos papišymus, beveik imu tikėt, kad ir pas mane bute sala būtų tilpus. Žiūrėsiu kai virtuvė susistatys, gal jei vis dar bus noro ir apie jos pristatymą pagalvosiu smile.gif

O pas Žydriausią man tik vienas dalykas tokiam planavime kliūna. Vargšiukas židinys. taip apstačius jis kažkur šone šildyt dešinę ranką lieka (su kairėm/ dešinėm galiu klįst, man nuolat pagalvot kur kuri reikia biggrin.gif )
Aš turėdama židinį norėčiau turėt galimybę prieš jį šsitaisius vaizdu mėgautis.. smile.gif Minkštos dalies kažkaip ir nebeprisukiosi, nes valgomasis stalas į tą erdvę papuola  g.gif

Nu man irgi atrode, kad neimanoma sutalpint, tai as pati net nebandziau g.gif O kai ziuriu i brezinukus, tai atrodo ir telpa. Musu namie dabar pirmas aukstas 8 metru ilgio ir per ta ilgi telpa atskirai virtuve, vonia ir svetaine. Vakar banzdiau namie ant grindu deliot kas ir kur gautusi, tai atrodo visai sutilptu be dideliu sokiu saliu smile.gif

del zidinio dar nesam apsisprende ar zidini darysim ar kokia krosnele. kad alternaryva rudeni pasisildys ar pavasari butu galvojam, bet ar bus zidinys ar krosnele = dar nezinau,. Zidinis aisku grazu, bet brangus malonumas pastatyt, o pinigai riboti, tai jei statytume, tai matyt veliau, bet vieta zidiniui ar korsnelkei vistiek reik apgalvot. Tik jei krosnele, tai ten to grozio ne ypatingai butu.
As kazkaip irgi norejau ziurejimo nuo minkstu baldu per abu langus (ta prasme minksta dalis atvirksciai), bet realiai jei zidinis, tai ziurejimas turetu buti i zidini. Be to, jei darau virtininious langus, tai atvirksciam varianmtui nelabau butu kur ir Tv pastatyt

Na, vyras liepia dabar del kanalizacijos pasakyt, rtai kuris variantas bebutu, kriaukle ir indaplove gaunasi po langu.

RTiek variantu, visuose yra kas patinka ir ko noreciau, bet dar kol kas kad buciau viena issirinkus, kad jau taip viskas prie sirdies dar ne...... blush2.gif g.gif
Bet prie salos visai linkstu, kad uzstoti biski is svetaines.

Atsakyti
O man su uzuktom spintom labai patinka. Labai lengvas vaizdas gaunasi. O jei dar sienele pasidaryti kaip rodziau foto (sienele tik spintu gylio daryciau, ne ilgesne), tai virtuvinis tikrai lengvas gautusi.

user posted image
forum image hosting

I kampa kur spinta "sunkiai atsidarinetu" galima graziai mikrobange paslepti po tokiom durim. Joms gartraukis neturetu trukdyti.

user posted image
free image hosting

user posted image
how to print screen on pc

Del gartraukio valymo ne as viena jau pasisakiau, jei karta per pora savaiciu nuvalysi, jis tikrai bus svarus, prisiziuri jie lengvai.

Bet cia jau kaip sakoma "na vkus i cvet.. " biggrin.gif

Juodai tai nereali meistre, su tokia pagalba nesunku apsisprest. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 02 10, 09:25)
O man su uzuktom spintom labai patinka. Labai lengvas vaizdas gaunasi. O jei dar sienele pasidaryti kaip rodziau foto (sienele tik spintu gylio daryciau, ne ilgesne), tai virtuvinis tikrai lengvas gautusi.

As irgi Jums pritariu smile.gif Man tas variantas labai patinka..

O del to kad mazas tartas tarp duru ir sienutes, juk jusu durys atsidarys i virtuves puse, ir jas atidariusi matote virtuves stala o ne sienute... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 10, 09:04)
tik man dar gal noretusi, kad kaitlente arciau  spintos ir kad ir 20 cm didesnis tarpas tarp plautuves ir kaitlentes.

ar tikrai reikia tų 20 cm, kai čia pat visa sala? Dabar viskas simetriška, gražu, tikrai nesiaurinčiau tų stalčių kairėj pusėj.

Jei nenorit dulkių valyt nuo viršutinių spintelių, galima kad ir taip lubas nuleist:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mascara: 10 vasario 2015 - 11:17
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 09, 21:15)
vizualiai graziau kai bent 2 spintos salia nei po viena kampuose, bet tada nebeisitenka kaitlente su plautuve, nes plautuves noriu po langu doh.gif

man sunku apsispresti del savo virtuves vizualizacijos, BET del tavo lengviau lotuliukas.gif

man simetriskai atrodo 2 spintos is abieju pusiu. tos tuscios sienos man nelimpa schmoll.gif bet ponios valia 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2015 02 10, 01:51)
Žydriausia, va variantas su aukštomis spintomis. Detalės neišgrynintos, tik principas:

user posted image

Nu va kiek variantų. Manau tikrai atrasit arba susidėliosit iš jų savęs vertą 

Taigi, gerai pagalvokit, ar tikrai jas reikia rinktis, ar geriau paieškoti dailių prisukamų rankenėlių ax.gif .

as balsuoju uz sita varianta, arba daug maz panasu, jeigu orkaite pervaziuos po kaitlente tegul lieka ukine spinta 4u.gif
kadangi seimininke nori iki lubu ar galite imesti siauras antresolykes po lubais butu kaip paveikslas iremintas thumbup.gif

lenkiu galva ir vel uz meistriskuma 4u.gif

DAR isziuriu salos privalumus: vaikai megsta begioti aplink sala, stala, bile ka lotuliukas.gif bus gera trasa vaikams, kol mamyte su sveciais ziures i zydini thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 10 vasario 2015 - 11:15
Lubu nuleisti cia tikrai neiseis, nes kabes jos virs lango nei siaip nei taip. Siuo atveju man atrodo, kad geriausia kaip Juodai padare, spinteles ne iki lubu, o lygiuoti su lango auksciu. Kai simetrijos nepaisoma, vaizdas mano akimis gaunasi chaotiska, ir greitai pasidaro baldas nebegrazus, pradeda lyst i akis visokie nelygumai, nors kiti gal nemato ir galvos nesuka smile.gif
Atsakyti
Rašiau ir kompas užlūžo doh.gif

Juodai, su kokia čia programa paišai? Turbūt paprasčiau būtų parodyt, nei nusakyt biggrin.gif Aš apie tas spinteles, kurios ant stalviršio išeina, nedaryčiau jų, vietoj jų tiesiog sieną padaryčiau ir tada dar iš kitos pusės ūkinių spintų ploną sienelę. Arba dar kaip Gitulios nuotraukoje, kur stalviršis užsisuka šiek tiek ir tik tada ūkinės spintos prasideda.
Papildyta:
O jei variantas su spintelėm, tai aš irgi už lygiavimą su langu smile.gif
Atsakyti
Stalvirsio uzsukti neiseis, nes sienos ilgio nepakanka. Cia viskas gerai nupiesta.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 10, 11:26)

Papildyta:

aš irgi, bet manęs negąsdina dulkės ant spintelių, nepasakyčiau, kad labai sunku jas nuvalyt
Atsakyti
Bandau rasti kokių panašių į mano idėją nuotraukų, kol kas artimiausia tokia, aišku čia kitokia virtuvė, bet esmė matosi – tos ūkinės kaip į sieną įmontuotos išeina. Bet aišku reiktų braižyti ir žiūrėti, ar žydriausios virtuvėj tikrai gerai taip atrodytų su ta plona sienele.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 10, 11:26)
Rašiau ir kompas užlūžo doh.gif

Juodai, su kokia čia programa paišai? Turbūt paprasčiau būtų parodyt, nei nusakyt biggrin.gif Aš apie tas spinteles, kurios ant stalviršio išeina, nedaryčiau jų, vietoj jų tiesiog sieną padaryčiau ir tada dar iš kitos pusės ūkinių spintų ploną sienelę. Arba dar kaip Gitulios nuotraukoje, kur stalviršis užsisuka šiek tiek ir tik tada ūkinės spintos prasideda.
Papildyta:

as ta programa kelias dienas mokiausi doh.gif laiko trukumas su 3 vaikais ivaldyti, prejau 2 stadijas apmokymo, ant 3 stadijos luzo vyro kantrybe lotuliukas.gif
vyras gavo 3D home, ten jam greitai susivalde viskas. 3D visa nama sudeliojo jau su baldais. parodysiu kada nors 4u.gif

radau apie ka kalbejau
user posted image

jeigu padaryti kontrastine spalva, jis atrodys originaliai 4u.gif
Atsakyti