Juodai, labai aciu, megstat naktinet:)
Tas su kaires sienos aukstu apstatymu man gal nelabai vistik - kaip ir galvojau vistiek ieinant tas sonas taip kliuva (aisku galima gal kazkaip ji dekoruot arba kaip siule gipskartoniu, kad nesimatytu, jog virtuves baldai, bet tokiu atveju dar arciau duru gautusi, kad ir 5 cm) ir naudojimasis gan nepatogus. Tiek ukine spintos, tiek galvoju ir saldutuvas ties paciu kampu gal irgi nelabai patogu darinet, nes dazniausiai darinejamas daiktas
Nors vizuzaliai vta 'nuoga' siena grazu, lengva, is svetaines neatrodo kaip virtuve. gartraukis gaunasi kaip grazus akcentas - tik kad jis butu tas grazus akcentas , reikes kad jis nuolat butu labai svarus ir grazus
QUOTE(Smilla @ 2015 02 10, 08:09)
Kalbant apie Žydriausia virtuve, as jos vietoj rinkciaus antraji Juodai pabraiyta varianta - siame psl. Kadangi jai aktualu gartraukio paslepimas (o kas yra tikrai svarbu), be to antras variantas irgi geri ziurisi su tom pakabinamom spintelem
Kitas pliusas II var, kad gaunasi norimas eiliskumas saldytuvas--> plautuve--> viryklė
Kai pasizemino tos pakabinamos, tai sonuose po viena auksta spinta neatrodo kaip stulpai, ziurisi graziau, bet planuodama virtuve sakiau butinai darysiu iki lubu, kad nereiktu dulkiu ant virsutiniu spinteliu kaupt
taip, isdestymas cia patogus, tik man dar gal noretusi, kad kaitlente arciau spintos ir kad ir 20 cm didesnis tarpas tarp plautuves ir kaitlentes. Ir dar galvoju jei pabandyst orkaite po kaitlente (tradiciskai, nes man cian ner didele blogybe), o vietoj orkaites butu ukine spinta
QUOTE(it's not me @ 2015 02 10, 08:24)
Tiek rašiau ir viskas kažkur sprogo
sutrumpintas pakartojimas
Žiūrint į šiuos papišymus, beveik imu tikėt, kad ir pas mane bute sala būtų tilpus. Žiūrėsiu kai virtuvė susistatys, gal jei vis dar bus noro ir apie jos pristatymą pagalvosiu
O pas Žydriausią man tik vienas dalykas tokiam planavime kliūna. Vargšiukas židinys. taip apstačius jis kažkur šone šildyt dešinę ranką lieka (su kairėm/ dešinėm galiu klįst, man nuolat pagalvot kur kuri reikia
)
Aš turėdama židinį norėčiau turėt galimybę prieš jį šsitaisius vaizdu mėgautis..
Minkštos dalies kažkaip ir nebeprisukiosi, nes valgomasis stalas į tą erdvę papuola
Nu man irgi atrode, kad neimanoma sutalpint, tai as pati net nebandziau
O kai ziuriu i brezinukus, tai atrodo ir telpa. Musu namie dabar pirmas aukstas 8 metru ilgio ir per ta ilgi telpa atskirai virtuve, vonia ir svetaine. Vakar banzdiau namie ant grindu deliot kas ir kur gautusi, tai atrodo visai sutilptu be dideliu sokiu saliu
del zidinio dar nesam apsisprende ar zidini darysim ar kokia krosnele. kad alternaryva rudeni pasisildys ar pavasari butu galvojam, bet ar bus zidinys ar krosnele = dar nezinau,. Zidinis aisku grazu, bet brangus malonumas pastatyt, o pinigai riboti, tai jei statytume, tai matyt veliau, bet vieta zidiniui ar korsnelkei vistiek reik apgalvot. Tik jei krosnele, tai ten to grozio ne ypatingai butu.
As kazkaip irgi norejau ziurejimo nuo minkstu baldu per abu langus (ta prasme minksta dalis atvirksciai), bet realiai jei zidinis, tai ziurejimas turetu buti i zidini. Be to, jei darau virtininious langus, tai atvirksciam varianmtui nelabau butu kur ir Tv pastatyt
Na, vyras liepia dabar del kanalizacijos pasakyt, rtai kuris variantas bebutu, kriaukle ir indaplove gaunasi po langu.
RTiek variantu, visuose yra kas patinka ir ko noreciau, bet dar kol kas kad buciau viena issirinkus, kad jau taip viskas prie sirdies dar ne......
Bet prie salos visai linkstu, kad uzstoti biski is svetaines.