Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 09, 22:38)

o siaip nezinau kas turi taip aukstai orkates palei siena, ar gerai? kai atidarai orkaite, garai is jos isiverzia, tai jei salia siena, ji ten labai neapgaruos, kad pasizeistu. Nors aisku matyt kuo bus dazyta.... g.gif

Pas mane yra taip, tik tos sienos nedaug, nes tuoj pat prasideda įėjimo į patalpą anga.

Padėliosiu kiek vėliau, kai šeimyna sumigs smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 09, 21:44)
Pas mane yra taip, tik tos sienos nedaug, nes tuoj pat prasideda įėjimo į patalpą anga.

Padėliosiu kiek vėliau, kai šeimyna sumigs smile.gif.

aciu, lauksiu.
ax.gif
Atsakyti
Aha, kažkoks toks gartraukis, tik man gal toks gražesnis ir pigesnis, neaišku tik, kaip su jų valymu. Arba minimalistinis toks su stiklu, visai įdomiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justesea: 09 vasario 2015 - 22:19
QUOTE(Justesea @ 2015 02 09, 22:14)
Aha, kažkok toks gartraukis, tik man gal toks gražesnis ir pigesnis, neaišku tik, kaip su jų valymu. Arba minimalistinis toks su stiklu, visai įdomiai atrodo smile.gif

as tiesiog idejau kokie buna, nesirinkdama labai, tik va idomu kaip tie pakabinami veikia ir svarbiausia kaip valosi g.gif

bijau to sudetingo valymo. Nes siaio tai toki koki pakabinus jam nebutina sinteliu salia, tik vienas is mano pradiniu noru projektujant virtuve - paprastas po spintele grtraukis ax.gif
gal cia ne toks kategoriskas noras kaip plautuve ties langu, bet jei galeciau be tokio gartraukio prasisukt, tai apsidziaugciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 09 vasario 2015 - 22:19
Man irgi daug labiau patinka įmontuojami gartraukiai, bet dabar įrenginėdama butą darausi ne tokia kategoriška, nes kartais pati aplinka prašosi visai ko kito, nei pradiniame variante įsivaizdavai. Tai ir jūsų atveju man erdvinis gartraukis prie tos sienos su langu būtų gražiau nei pakabinamos spintelės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 09, 23:17)
as tiesiog idejau kokie buna, nesirinkdama labai, tik va idomu kaip tie pakabinami veikia ir svarbiausia kaip valosi g.gif

bijau to sudetingo valymo. Nes siaio tai toki koki pakabinus jam nebutina sinteliu salia, tik vienas is mano pradiniu noru projektujant virtuve - paprastas po spintele grtraukis ax.gif
gal cia ne toks kategoriskas noras kaip plautuve ties langu, bet jei galeciau be tokio gartraukio prasisukt, tai apsidziaugciau ax.gif

Pas mane toks gartraukis priežiūra išties nereikalinga. Per 2 metus vieną kartą valiau nerūdyjančio plieno spalvos šonus už stiklo, o stiklą praeinu labai retai, bet ant jo visiškai nieko nesimato. Sudėtingiau gal atidarius vidurinį stiklą, bet ten labai mažas plotelis valymui, jį gal du kartus tevaliau smile.gif O filtrą indaplovėj plaunu. Išties, nesitikėjau, kad bus tokia lengva priežiūra.
Atsakyti
user posted image
image ru

Pas mane toks neimontuojamas gartraukis. Valymas paprastas - dazniausiai su langu sluoste nuvalau stikla ir tiek. Filtra isemusi i indaplove imetu. Jei stiklai riebalo pritraukia indu plovikliu su kempinele. Kadangi istrizas, tai dulkes ant jo nesesta. O siaip visus gartraukius reikia valyti. Sito tikrai ne daugiau nei kitokius. g.gif
Jei daryti spintas uzsuktas link duru, kad tik iejusi patalpa, nekristu i akis ukines spintos, galima joms nuo duru puses suformuoti sienute is gipskartonio ir dazyti patalpos sienu spalva, tai tikrai i akis nekris.

user posted image
windows 7 print screen
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 02 09, 23:54)
Jei daryti spintas uzsuktas link duru, kad tik iejusi patalpa, nekristu i akis ukines spintos, galima joms nuo duru puses suformuoti sienute is gipskartonio ir dazyti patalpos sienu spalva, tai tikrai i akis nekris

Aha, ir aš apie kažką tokio pagalvojau ir turbūt, nepagailėčiau vietos ir daryčiau gipso sienutę ir iki pat sienos su langu, kad nebūtų už tų ūkinių stalviršio užlindusio, arba kokių spintelių ant stalviršio, nes tikrai nepatogu tokia erdve bus naudotis. O prie sienos su langu liktų tik apatinė dalis ir gartraukis viršuje. Man taip labai gražiai atrodytų smile.gif
Atsakyti
Sveiki wink.gif

Gal parekomenduotumėte gamintoją, kurio blizgios plokštės nesiantspauduotų nuo pirštų? Ikea puikus to pavyzdys, bet deja negalime rinktis dėl išmatavimų neatitikimo. Jų blizgioji balta atrodo superinė dėl priežiūros..
Atsakyti
Žydriausia, va variantas su aukštomis spintomis. Detalės neišgrynintos, tik principas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čia atsirastų jau kampinė spintelė, o ir pusinės ūkinės spintos virš jos atidarinėjimas būtų nelabai patogus dėl gartraukio. Bet galbūt tai išsprendžiami dalykai. Tuščios vietos kairėje virš kampinės spintelės palikti nepalikau, nes man kažkaip nelabai kaip atrodytų tokia niša... Tiesa, čia dėjau 45 cm indaplovę, tačiau patarčiau gerai pagalvoti dėl jos, nes didesnis puodas nelabai netilps. Aš dėčiiau 60cm indaplovę.

Na ir dar vienas variantas - toks kaip ankstesnis mano, tik nuėmiau antrecoles ir prie salos patupdžiau kėdes, prieš tai salą stumtelėjus link likusio virtuvinio, tarpas parp stalviršių dabar 1100mm smile.gif . Kai gerai pagalvoji, jei sėdi prie salos, tai nesėdi prie stalo unsure.gif ... O prie salos labai smagu pasėdėti su draugais, bent jau mums smile.gif . Stalas mums tarnauja tik rimtiems pavalgymams, o linksmybės jau prie salos biggrin.gif . Tai čia tik šiaip, Jūs pasirinksite, kaip Jums geriausia smile.gif .

user posted image

user posted image

user posted image

Nu va kiek variantų. Manau tikrai atrasit arba susidėliosit iš jų savęs vertą mirksiukas.gif
4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Justesea @ 2015 02 10, 01:46)
Aha, ir aš apie kažką tokio pagalvojau ir turbūt, nepagailėčiau vietos ir daryčiau gipso sienutę ir iki pat sienos su langu, kad nebūtų už tų ūkinių stalviršio užlindusio, arba kokių spintelių ant stalviršio, nes tikrai nepatogu tokia erdve bus naudotis. O prie sienos su langu liktų tik apatinė dalis ir gartraukis viršuje. Man taip labai gražiai atrodytų smile.gif

Aš tai nelabai suprtau unsure.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(werika @ 2015 02 09, 16:11)
Pasimečiau  verysad.gif
Labai norėjau frezuojamų rankenėlių. Bet pasirodo, tada baldai turi būti iš MDF (dulkių plokštės). O aš planavau iš MDP (drožlių plokštės). Jei daryt iš MDF, baldai pabrangsta apie 800Eur. Ar verta? Vien dėl rankenėlių-žinoma ne (tada geriau jau dėsiu įfrezuojamas aliuminines-jos tinka ir MDP). Bet gal verta dėl tos geresnės plokštės? Ar ji bus tiek geresnė, kad investuoti papildomai beveik 800Eur.???  g.gif  g.gif  g.gif

QUOTE(laumzirge @ 2015 02 09, 20:31)
Jeigu leidžia finansai,  pasidarykite,  kaip patinka.  4u.gif ar naudosis geriau už paprastą plokštę tai klausimas,  bet kad gražu,  tai niekas nesiginčija.  Be to,  gal galite padaryti kompromisą,  pvz.,  viršutines spinteles daryti mdf, o apatinės paprastos plokštės (ar pan).  4u.gif

Kalbant apie tokias, įrezuojamas rankenėles (tokios kaip suprantu galimos MDP)

user posted image

tai man nei gražu, nei patogu doh.gif . Turiu vonios spintelėje ir spjaudaus... Nežinau ką daryčiau, jei virtuvėje tokios būtų. Būtų nuolat nusiterlioję, nes nusibosta valyti doh.gif .

O kalbant apie tokias, įfrezuotas - čia jau MDF

user posted image

tai visai gražu, tik nežinai kiek patogu unsure.gif . Bet esu mačius i-neto platybėse, kaip tokios aptrupa, nusiliaupo ir atrodo visai negražiai... Va:

user posted image

Taigi, gerai pagalvokit, ar tikrai jas reikia rinktis, ar geriau paieškoti dailių prisukamų rankenėlių ax.gif .
Atsakyti
Kalbant apie Žydriausia virtuve, as jos vietoj rinkciaus antraji Juodai pabraiyta varianta - siame psl. Kadangi jai aktualu gartraukio paslepimas (o kas yra tikrai svarbu), be to antras variantas irgi geri ziurisi su tom pakabinamom spintelem thumbup.gif Kitas pliusas II var, kad gaunasi norimas eiliskumas saldytuvas--> plautuve--> viryklė
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2015 02 10, 02:17)
Sveiki wink.gif

Gal parekomenduotumėte gamintoją, kurio blizgios plokštės nesiantspauduotų nuo pirštų? Ikea puikus to pavyzdys, bet deja negalime rinktis dėl išmatavimų neatitikimo. Jų blizgioji balta atrodo superinė dėl priežiūros..

Ar tikrai IKEA plokštė nesiantspauduoja? g.gif Man regis ten taip atrodo dėl apšvietimo, nes aš kiek žiūrėjau labiau iš šono (na bandžiau ieškoti antspaudų) tai jų mačiau. Nors įvertinant praeinančių žmonių kiekius gal ir galima sakyti kad ji neasiantspauduoja

O įdomu ar blizgia plokštė galima padengti NANO danga baldams? g.gif gal čia būtų vienas iš sprendimų? tačiau jeigu valikliu pavalysiu turbūt nusivalys ir nano danga.
Gal kas bandėt?
Atsakyti