Žydriausia, va variantas su aukštomis spintomis. Detalės neišgrynintos, tik principas:
Čia atsirastų jau kampinė spintelė, o ir pusinės ūkinės spintos virš jos atidarinėjimas būtų nelabai patogus dėl gartraukio. Bet galbūt tai išsprendžiami dalykai. Tuščios vietos kairėje virš kampinės spintelės palikti nepalikau, nes man kažkaip nelabai kaip atrodytų tokia niša... Tiesa, čia dėjau 45 cm indaplovę, tačiau patarčiau gerai pagalvoti dėl jos, nes didesnis puodas nelabai netilps. Aš dėčiiau 60cm indaplovę.
Na ir dar vienas variantas - toks kaip ankstesnis mano, tik nuėmiau antrecoles ir prie salos patupdžiau kėdes, prieš tai salą stumtelėjus link likusio virtuvinio, tarpas parp stalviršių dabar 1100mm
. Kai gerai pagalvoji, jei sėdi prie salos, tai nesėdi prie stalo
... O prie salos labai smagu pasėdėti su draugais, bent jau mums
. Stalas mums tarnauja tik rimtiems pavalgymams, o linksmybės jau prie salos
. Tai čia tik šiaip, Jūs pasirinksite, kaip Jums geriausia
.
Nu va kiek variantų. Manau tikrai atrasit arba susidėliosit iš jų savęs vertą
Papildyta:
QUOTE(Justesea @ 2015 02 10, 01:46)
Aha, ir aš apie kažką tokio pagalvojau ir turbūt, nepagailėčiau vietos ir
daryčiau gipso sienutę ir iki pat sienos su langu, kad nebūtų už tų ūkinių stalviršio užlindusio, arba kokių spintelių ant stalviršio, nes tikrai nepatogu tokia erdve bus naudotis. O prie sienos su langu liktų tik apatinė dalis ir gartraukis viršuje. Man taip labai gražiai atrodytų
Aš tai nelabai suprtau
Papildyta:
QUOTE(werika @ 2015 02 09, 16:11)
QUOTE(laumzirge @ 2015 02 09, 20:31)
Jeigu leidžia finansai, pasidarykite, kaip patinka.
ar naudosis geriau už paprastą plokštę tai klausimas, bet kad gražu, tai niekas nesiginčija. Be to, gal galite padaryti kompromisą, pvz., viršutines spinteles daryti mdf, o apatinės paprastos plokštės (ar pan).
Kalbant apie tokias, įrezuojamas rankenėles (tokios kaip suprantu galimos MDP)
tai man nei gražu, nei patogu
. Turiu vonios spintelėje ir spjaudaus... Nežinau ką daryčiau, jei virtuvėje tokios būtų. Būtų nuolat nusiterlioję, nes nusibosta valyti
.
O kalbant apie tokias, įfrezuotas - čia jau MDF
tai visai gražu, tik nežinai kiek patogu
. Bet esu mačius i-neto platybėse, kaip tokios aptrupa, nusiliaupo ir atrodo visai negražiai... Va:
Taigi, gerai pagalvokit, ar tikrai jas reikia rinktis, ar geriau paieškoti dailių prisukamų rankenėlių
.