Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

QUOTE(gitulia @ 2015 02 09, 21:48)
Juodai, o jei orkaite leisti i apacia ir auksta spinta-saldytuva daryti duru puseje, tarp langu nebededant auksto baldo, gal vaizdas lengvesnis butu?

Gal, bet pasidėjimo mažiau būtų, nes šeimininkė sandėliuko neturi, o orkaitė pakelta juk patogu yra blush2.gif , tai kodėl nepasidarius taip rolleyes.gif . Be to, aš čia papiešiau su antrecolėmis, o realiai jų gal nereikia - iškart palengvėtų vaizdas. Sakykim baigtųsi virtuvė sulig langu. Priedo dar šeimininkė nori įmontuojamos mikrobangės, tai ir orkaitė kartu įsipaišo, nors aš mesčiau lauk tą mikobangę... t.y. visai nedėčiau blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 vasario 2015 - 20:55
Aš tokiu atveju, kai langas virtuvės sienoj, irgi nedaryčiau pakabinamų, o kairėj kelias tas ūkines spintas, gal net 3, jei talpa. Būtų ir šaldytuvui, ir orkaitėi, ir dar daug vietos liktų. O dešinėj jau nedaryčiau, tada kažkaip elegantiškiau viskas atrodytų rolleyes.gif O vietos dar ir saloj būtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 09, 20:53)
Gal, bet pasidėjimo mažiau būtų, nes šeimininkė sandėliuko neturi, o orkaitė pakelta juk patogu yra blush2.gif , tai kodėl nepasidarius taip rolleyes.gif . Be to, aš čia papiešiau su antrecolėmis, o realiai jų gal nereikia - iškart palengvėtų vaizdas. Sakykim baigtųsi virtuvė sulig langu. Priedo dar šeimininkė nori įmontuojamos mikrobangės, tai ir orkaitė kartu įsipaišo, nors aš mesčiau lauk tą mikobangę... t.y. visai nedėčiau  blush2.gif .

tai vistiek gartrauko reikes, o as noriu gartraukio po spintele, nebeboriu didelio griozdo, kuri amzinai reikejo blizgint doh.gif . tai visai be kabinamu spinteliu neapsieisi

mikrobange mes naudojam, vaikai maista pasisildo kartais, kartais mesa atsildau. Uztenka paprastu fukciju, bet ems naudojam
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 09, 20:57)
Aš tokiu atveju, kai langas virtuvės sienoj, irgi nedaryčiau pakabinamų, o kairėj kelias tas ūkines spintas, gal net 3, jei talpa. Būtų ir šaldytuvui, ir orkaitėi, ir dar daug vietos liktų. O dešinėj jau nedaryčiau, tada kažkaip elegantiškiau viskas atrodytų rolleyes.gif O vietos dar ir saloj būtų bigsmile.gif

Arba gal kelias uzsuktas spintas, o sala prie sienos glausti ir jokiu pakabinamu spinteliu apie langus.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 02 09, 21:59)
Arba gal kelias uzsuktas spintas, o sala prie sienos glausti ir jokiu pakabinamu spinteliu apie langus.

Įdomus Jūsų variantas, bet vat įmontuojamam gartraukiui reikės spuntelės vistiek... O ji viena nekaip atrodys g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 09, 20:57)

Skamba gal ir gerai, tik durys nuo kampo yra 2,05cm, tai su didelem spintos labai neissiplesi, nors kai su tokia vaizdzia vizualizacija is visu kampu, gal ir neuzsigriozdintu, net nezinau, As kai galvojau uzsukti kaireje, pagalvojau , kad kazkaip ta erdev uzsigos ieinant i kambari.
O saip aisku kad ta virtuves siena butu 'lengvesne", nes langas tai grazu gal but

QUOTE(Juodai @ 2015 02 09, 21:01)
Įdomus Jūsų variantas, bet vat įmontuojamam gartraukiui reikės spuntelės vistiek... O ji viena nekaip atrodys g.gif ...

o kur nor sta kaitlente priglaust....nors viena pakabinama kad ir priglausta matyt nelabai kaip.

man jau sukasi galva, bet labai aciu visoms uz idejas.
kai pagalvoju koki as siaura 'matyma ' turejau iki kol paprasiau patarimu blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Zydriausia ir juodai, man prasosi kazkokia sujungimo linija tarp saldituvo ir spinteliu, gal paleisti siauras spintute(-es) virs lango??? ten imontuoti apsvetima g.gif na butu toks lango ireminimas.
beje labai pritariu baltiems baldu "viduriams, nesuvalgys sviesos is lango 4u.gif

o pabraizyta tai liuks. bandziau ta programele isissavinti, nu nekaip unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 09 vasario 2015 - 21:09
QUOTE(Karvute @ 2015 02 09, 21:08)
Zydriausia ir juodai, man prasosi kazkokia sujungimo linija tarp saldituvo ir spinteliu, gal paleisti siauras spintute(-es) virs lango??? ten imontuoti apsvetima g.gif  na butu toks lango ireminimas.
beje labai pritariu baltiems baldu "viduriams, nesuvalgys sviesos is lango 4u.gif

o pabraizyta tai liuks. bandziau ta programele isissavinti, nu nekaip unsure.gif

vizualiai graziau kai bent 2 spintos salia nei po viena kampuose, bet tada nebeisitenka kaitlente su plautuve, nes plautuves noriu po langu doh.gif
Atsakyti
Tokiu atveju galima apie kokį įdomesnį erdvinį gartraukį pagalvot, jis kaip detalė tada būtų tuščioj sienoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2015 02 09, 22:16)
Tokiu atveju galima apie kokį įdomesnį erdvinį gartraukį pagalvot, jis kaip detalė tada būtų tuščioj sienoj smile.gif

Erdvinis gartraukis montuojamas virš salos, ne prie sienos mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 09, 21:22)

Ne tą terminą tada panaudojau blush2.gif Turėjau omeny bet kurį neįmontuojama, bet kokį įdomesnio dizaino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 09, 21:22)

Juodai, o labai sudetinga jums pastumdyt? nu man kazkaip net nefaina jau prasyt, ale man taip neiseina blush2.gif
Kai cia taip matyti net ieinant per duris vaizdas, tai kazin kaip vistik atrodytu jei palei kaire siena pastatyti dvi aukstas spintas

kai pati ant opieriaus dar vakar bandziau paisyt, as net orkaite galvojau i sala, bet turbut nelabai ten daroma g.gif Man orkaite ne problema zemai, kazkaip as tikrai nekepu kasdienar kas antra diena, tai niekad nepagalvojau, kad per sunku lenktis..

o siaip nezinau kas turi taip aukstai orkates palei siena, ar gerai? kai atidarai orkaite, garai is jos isiverzia, tai jei salia siena, ji ten labai neapgaruos, kad pasizeistu. Nors aisku matyt kuo bus dazyta.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Justesea @ 2015 02 09, 21:38)
Ne tą terminą tada panaudojau blush2.gif Turėjau omeny bet kurį neįmontuojama, bet kokį įdomesnio dizaino smile.gif

nu isvis va toki gali kabint nereiks jokiu spinteliu, labau mandras kazkoks g.gif http://www.tortuga.l...mini-om-whf55-2

siaip vienas is noru paprastsnis gartraukis, nes esu turejus va tokio tipo nerudijancio plieno
http://www.technikan...-pb-wh-a/60.htm

taiu uzkniso valyt, paskui dar ir apsibraize nuo valymo, tai sakiau kita kuo paprastenis po spintele ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 09 vasario 2015 - 21:44