QUOTE(Juodai @ 2015 02 09, 01:40)
O kas ten kaitlentės dešinėje? Šaldytuvas ar ūkinė spinta? Arba, matau, kad gartraukio spintelė yra su 2 durelėm, o kaitlentė yra tarsi dešiniau tos spintelės centro, ar ne? Tai gal išeitų kiek kaitlentę stumtelėti kairiau ir gartraukį montuoti kairėje spintelės pusėje, viršuje gofra kiek užsilenkti galėtų
.
Dar noriu dėl atstumo tarp stalviršių pasakyti - nenusimažinkit jo.
Be to pas mane sala, taip kad eismas ratu gali vykti
, o pas Jus, kiek įžiūriu, pussalė, todėl ten gali netyčia spūstys susidaryti
. Aišku, 1m nėra visai mažai, bet jei įmanoma, bent 1,1m pasidarykite
.
Dėkui už pastebėjimus
šalia kaitlentės spintoje - dujų katilas ir boileris.
Nebus viskas taip tip top simetriškai pas mus, nes nelabai gaunasi
daug niuansų yra (pvz palangė, dėl kurios reikia dėti šonine juostelę, kad mikrobanginė ir orkaitė normaliai atsidarinėtų), o gartraukis eina per spintelės vidurį. nes žiūrime taip, kad nebūtų jog kaitlentė per 2 apatinius stalčius stovėtų
nors jeigu pavyks gal ir reikės jį stumtelį į spintelės kraštą
ačiū
Mes su vyru labai norėjome normalios salos, tačiau pas mus truputį išplanavimas kaip minėjau, kad įeini į virtuvę tiesiai, o paskui sala tarsi atskiria virtuvę nuo praėjimo. Norėjome kad nebūtų ir baro joje, tačiau šioje vietoje aš užprotestavau, kad ateini ir "ant puodų". jeigu kokio puodo ar kažko iš karto neišplausi ar neįdėsi į indaplovę - matysis kaip bardakas. nors mes nesame iš tų, kurie indus krauna į kriauklę ir laiko savaitėm
Bet kol kas nėra vaikų. o kai bus vaikai turbūt ir tvarkos kitos gali būti
Reikės pasiklausti architekto ar būtų pas mus vietos 1,1 m pasidaryti. bet man regis nelabai dėl praėjimo kitoje pusėje.. nes kiek pamenu mes ten centimetrus ir taip ir anaip dėliojome
kad būtų aiškiau įdedu išplanavimą
tas mažas kvadračiukas prie durų yra minimalus, stiklinis tambūras
Mažas tambūras buvo sprendimas priimtas dėl to, kad nenorėjome turėti mažą valgomąjį arba valgomąjį svetainėje, kad su lėkštėm nereikėtų tipenti per visą aukštą