QUOTE(Juodai @ 2015 02 08, 19:27)
Va kaip maždaug žiūrėtųsi
Žydriausia virtuvės-svetainės erdvė:
Jei čia ta siena, prie kurios planuojama virtuvė, tai man matmenys truputį nesusiveda
. Rašėte, kad ta siena yra 4430mm, langas nuo kampo yra 730mm, lango plotis 1550mm. Tai gautųsi, kad siena lango kairėje yra 2150mm, kas reikštų, kad prie jos laisvai telpa trys ūkinės spintos, kaip paskutiniam variante nupiešiau. Tačiau pažvelgus į Jūsų foto, man atrodo, kad sienos tiek vienoj, tiek kitoj lango pusėj yra ~ vienodo ilgio
... Kaip čia taip? Ar aš kažko nesupratau?
Juodai, labai aciu, as dar pastudijuosiu, nes ka tik griazau ir darau vakariene.
O del namo, bus aiskiau jei idesiu namo originala. ten buvo du kambariai ir dar siaura laiptine, mes griaunam sienas ir darom bendra erdve. Tik kur bivo sina tarp kambariu liks kolonos sijai patemti, kokio plocio dar su konstruktoriumi reikia tartis, bet vyras sako, gal koks 40cm, tai tada toj vietoj ten nei zidinys nepsisiglaus, nei minksta dalis
nu aisku kai nuo keptuves atbegau, tai perskaiciau biski netaip. ne apie ta siena klauset
ten gal foto is to kampo taio atrodo, cia labiau matyti, kad ne per viduti langas. siandien buvau apziuret kai vyras pamatus siltina, tai dar susimatavau, tikrai gerai tie langai. Durys nuo kampo yra per 2,10, nezinau kiek jus pas save tas duris idejot atstumu