Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 20

QUOTE(Soni @ 2015 02 08, 20:34)
Kiek cm reiktų kėdei nuo sienos palikti, kad atsisėsti galima butu ?

Tiek, kad eitų kėdę nuo stalo atitraukti ir ant jos atsisėsti. Manau 70cm turėtų užtekti
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 08, 19:27)
Va kaip maždaug žiūrėtųsi Žydriausia virtuvės-svetainės erdvė:

Jei čia ta siena, prie kurios planuojama virtuvė, tai man matmenys truputį nesusiveda unsure.gif . Rašėte, kad ta siena yra 4430mm, langas nuo kampo yra 730mm, lango plotis 1550mm. Tai gautųsi, kad siena lango kairėje yra 2150mm, kas reikštų, kad prie jos laisvai telpa trys ūkinės spintos, kaip paskutiniam variante nupiešiau. Tačiau pažvelgus į Jūsų foto, man atrodo, kad sienos tiek vienoj, tiek kitoj lango pusėj yra ~ vienodo ilgio unsure.gif ... Kaip čia taip? Ar aš kažko nesupratau? g.gif

Juodai, labai aciu, as dar pastudijuosiu, nes ka tik griazau ir darau vakariene.

O del namo, bus aiskiau jei idesiu namo originala. ten buvo du kambariai ir dar siaura laiptine, mes griaunam sienas ir darom bendra erdve. Tik kur bivo sina tarp kambariu liks kolonos sijai patemti, kokio plocio dar su konstruktoriumi reikia tartis, bet vyras sako, gal koks 40cm, tai tada toj vietoj ten nei zidinys nepsisiglaus, nei minksta dalis g.gif
user posted image

nu aisku kai nuo keptuves atbegau, tai perskaiciau biski netaip. ne apie ta siena klauset doh.gif doh.gif doh.gif ten gal foto is to kampo taio atrodo, cia labiau matyti, kad ne per viduti langas. siandien buvau apziuret kai vyras pamatus siltina, tai dar susimatavau, tikrai gerai tie langai. Durys nuo kampo yra per 2,10, nezinau kiek jus pas save tas duris idejot atstumu g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 08 vasario 2015 - 20:03
Dalinuosi savo virtuves vizualizacijomis, taciau labai kankina klausimas del baltos plokstes. Planuoju daryti blizgią, tačiau tiek blizgi tiek matinė balta turi savu pliusų ir minusų. Gal turinčios baltą blizgią virtuvę gali pasidalinti savo patarimais ir nuomone?
P.s. Virtuvė pas mus naudojama, nes mėgstanti gaminti smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 08, 19:27)

Jei čia ta siena, prie kurios planuojama virtuvė, tai man matmenys truputį nesusiveda unsure.gif .  Kaip čia taip? Ar aš kažko nesupratau? g.gif

vaikus suguldziau, tai ramiai prisedau.ir tik dabar apsigraiubiau, kad ne to kambario foto buvau ikelus doh.gif doh.gif . Ta kur antraja ikeliau su zemiu kruva viduryje, tai yra ta tikroji kur galvoju virtuve.

Juodai variantas lyg ir nieko ziurisi kaip ant popieriaus, bet galvoju realiai ar nebus susigrudimo jausmo g.gif aplink valgomaji stala atrodo vietos taip neperdaugiausia. Kai mes mazoje erdveje dabar gyvenam, tai man norisi biski erdves sitame pagrindiniame gyvenamajame kambaryje:hm

Dar man abejone kelia del tokio pasirinkimo, kad vidury kambario reiskia tures buti gartrauki g.gif s. Gaunasi, vos ne kaip kambario akcentas, o as noriu jo kuo paprastesnio. kazkada turejau toki atvira nerudijancio plieno, tai uzkniso man tas jo valymas doh.gif doh.gif O valyt reikia daznai, jei nori, kad but grazu ir blizgetu doh.gif
O siaip dar pabandziau isivaziduoti darba virtuveje, tai galvoju ar patogu kai kraukle vienoj pusej, kaitlente kitoj... pvz vandens lasejimo problem perkeliant daiktus. Niekad neturejau ir nesinaudojau virtuve kur isdestyta dviejose eilese, tai neturiu patirties.

Atsakyti
QUOTE(fatimoosia @ 2015 02 08, 21:46)
Gal turinčios baltą blizgią virtuvę gali pasidalinti savo patarimais ir nuomone?

Mano patirtis rodo, kad tik blizgi, zymiai lengviau valosi.
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 08, 22:41)
Juodai variantas lyg ir nieko ziurisi kaip ant popieriaus, bet galvoju realiai ar nebus susigrudimo jausmo g.gif  aplink valgomaji stala atrodo vietos taip neperdaugiausia. Kai mes mazoje erdveje dabar gyvenam, tai man norisi biski erdves sitame pagrindiniame gyvenamajame kambaryje:hm

Na ir kaip manot, kiek Jums tos erdvės reikia? Ką veiksite toje erdvėje? Matmenys matosi.
Jeigu virtuvė tik vienos eilės, man atrodo, kad tuštoka bus... truks jaukumo unsure.gif

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 08, 22:41)
Dar man abejone kelia del tokio pasirinkimo, kad vidury kambario reiskia tures buti gartrauki g.gif s. Gaunasi, vos ne kaip kambario akcentas, o as noriu jo kuo paprastesnio. kazkada turejau toki atvira nerudijancio plieno, tai uzkniso man tas jo valymas doh.gif  doh.gif O valyt reikia daznai, jei nori, kad but grazu ir blizgetu doh.gif
O siaip dar pabandziau isivaziduoti darba virtuveje, tai galvoju ar patogu kai kraukle vienoj pusej, kaitlente kitoj... pvz vandens lasejimo problem perkeliant daiktus. Niekad neturejau ir nesinaudojau virtuve kur isdestyta dviejose eilese, tai neturiu patirties.

Galite pussalėj nedaryti kaitlentės, o mažinti ūkinę spintą ir daryti prie sienos.
Man labai patogu. Viskas vietoj. Dėl varvėjimo - įpročio reikalas, nusivalau daržoves, nusiplaunu prie kriauklės, dedu į dubenį ir persikeliu prie kaitlentės. Dar smagu gaminant valgyt matyti kas vyksta kambary smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 08 vasario 2015 - 22:00
QUOTE(Juodai @ 2015 02 08, 19:42)
Tiek, kad eitų kėdę nuo stalo atitraukti ir ant jos atsisėsti. Manau 70cm turėtų užtekti

Aciu,uz ats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 08, 21:51)
Na ir kaip manot,  kiek Jums tos erdvės reikia? Ką veiksite toje erdvėje? Matmenys matosi.

man su vaizduote sunkiau, as turiu realiai kambary su metru pavaiksciot, kad ivertint smile.gif

Na ir kaip manot,  kiek Jums tos erdvės reikia? Ką veiksite toje erdvėje? Matmenys matosi.
Jeigu virtuvė tik vienos eilės, man atrodo,  kad tuštoka bus... truks jaukumo unsure.gif
Galite pussalėj nedaryti kaitlentės,  o mažinti ūkinę spintą ir daryti prie sienos.

Va, gal sitaip man geriau, nu kazkaip as nenoriu vidury kambario gartraukio, nes lubu nezadam daryt kazkokiu mandresniu, kad stskirtu erdves ar kazkaip, tai tiesiog ant lygiu vienodu lubu man tad gartraukis atrodo gal nelabai g.gif As geriau saloje daryciau kriaukle nei kaitlene, bet tada nebegaliu savp svajones turet-kriaukles po langu doh.gif

Juodai, o kokia programele braizot jus?
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 08, 23:06)

Juodai, o kokia programele braizot jus?

Braižau su SkechUp.
Savo svajonę būtinai darykit, kitaip gailėsitės wink.gif.
Atsakyti
Dalinuosi savo virtuves vizualizacijomis, taciau labai kankina klausimas del baltos plokstes. Planuoju daryti blizgią, tačiau tiek blizgi tiek matinė balta turi savu pliusų ir minusų. Gal turinčios baltą blizgią virtuvę gali pasidalinti savo patarimais ir nuomone?
P.s. Virtuvė pas mus naudojama, nes mėgstanti gaminti smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Man labai gražu thumbup.gif wub.gif pas mane parinktos spalvos analogiškos, tik paprasčiau išdėliotos, baltos matinės su faktūra spintelių durelės, ir ąžuolo spalvos stalviršis bei sienelė. Laukiu kol pagamins dabar. Ir virtuvė mano kuklesnio dydžio. Blizgios aš nesirinkau būtent dėl to, kad labai matosi visi prisilietimai, ypač jei saulė pašviečia.
Atsakyti
Dalinuosi savo virtuves vizualizacijomis

Labai graži, kokybiška vizualizacija thumbup.gif . Galvočiau kaitlentę atitraukti kiek toliau nuo spintos. Sėdėjimas ant baro aukščio kėdžių nėra patogus, aukščiau lipti, bet sukomponuota gražiai. Patogiau būtų pusbario kėdėa prie lygios salos, nebent verkiant Juma reikia plautuvės uždengimo.
Rinkčiaus blizgią baltą arba pusiau blizgią, bet tik ne matinę schmoll.gif .
Koks atstumas tarp stalviršių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 08 vasario 2015 - 22:39

pasimatavau savo dabartines virtuves ploti, tai 2.17cm, tai turbut 2,788cm vien valgomajam stalui su kedem tikrai uztektu blush2.gif
bandau sudeliot su sala (siaip sala man grazu ir atskirtu siek tiek virtuve), bet kad kaitlentes nebutu ant salos, tai toj ikea programoj nerandu tiek pasirinkimu.
bet jei taip vietoj ukines spintos, tai gaunasi kampuose po viena auksta spinta, o tarp ju pavirsius su kaitelnte ir plautuve. Kazkaip kai po viena auksta tuose kampuose man lyg nelabai ziurisi g.gif
va kazkaip taip, cia tik su plociais spinteliu nelabai iseina varijuot, nes IKEA turi tik 40, 60 ir 80cm ploti. Toliau butu jus sala, bet ji daugiaiu kaip pavirius darbinis ir saugojimui stalciai kokie tai, bet IKEA salu kazkaip greit prabegus neradau pasirinkimuose doh.gif
user posted image

JUodai, gal dar galit varianta viska taip su sala, tik kad kaitlente iskelt i ta siena prie lango blush2.gif Mane gasdina tas gartraukis..... kazkaip nesu gyvai pas nieka buvus su tokiu vairantu, tai gal del to is gasdina.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydriausia: 08 vasario 2015 - 23:06